|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čep???
24.7.2006 15:26:13   
Anonimen
Mene pa zanima kako zgleda ko se" odlušči čep"? A je zmeraj krvav oz. rjav izcedek?

Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čep???
24.7.2006 15:29:05   
Jančika_
Pri meni se je izločal tri dni (vsak dan ena porcija). Vsakič je prišla ven ena taka gmota sluzi - ne moreš kiksnit, res. En dan je bilo to malo krvavo, drugi dan ne, zadnji dan pa je bilo spet malo rjavkasto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2006 15:34:19   
dix
Vleče se kot smrkljii, le da ni zeleno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2006 15:35:26   
šnucika
Meni ga je G odluščila pred porodom,pravzaprav sem bila takrat že 3 cm odprta in je čep samo spraskala, pa je potem bilo nekaj malo krvavo zelenorjavo sluzastega na vložku,ko sem odpeketala v porodnouser posted image .Pa res malo je bilo,taka malo debelejša nit dolga 2 cm.

< Sporočilo je popravil šnucika -- 24.7.2006 15:36:12 >

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2006 15:48:23   
Anonimen
Punce hvala za odgovore....kot pravi dix, da se vleče kot smrkeljuser posted image ......to sem mi je naredilo zjutraj ampak ni bilo nič krvi umes...zaenkrat še ne....a ni malo hitro to ker imam pdp 30.avgusta? koliko časa prej se pa odlušči?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2006 15:54:11   
dix
baje da se enim  tudi 2 tedna.

No, moj se je izluščil v enem dnevu. Upa da se tebi ne bo. Kaj pa če bi šla malo k G?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2006 16:07:22   
Anonimen
sem bila danes pri ginekologu sicer ga nisem nič vprašala glede tega ampak on itak pravi da če se počutim dobro pol je vse ok......sem mu povedala da me že vse boli spodaj pa je reku da tud če grem zdaj rodit ne bi bilo nič narobe z otročkom....res da sem že dvakrat rodila ampak je vsaka nosečnost drugačna....tudi pri nobeni nosečnosti nisem mela svojih popadkov, nobenega čepa...itd.....

LP

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2006 10:25:34   
saraja
Lepo pozdravljene!

Jaz sem v 37t in zdaj že dva dni opažam, da mi pri lulanju ven smukne, kot ste rekle smrkelj, veliko je približno 1cm je pa bele barve, kaj bi bilo to !! Moram pa povedati da sem fasala user posted image bakterijo!!

LEpo se imejte

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2006 10:42:31   
piscancek
Men je pa G reku, da se ti čep lahko začne izločat tudi tri tedne pred PDP, oz. sem prebrala nekje, da celo šest tednov pred pdp-jemuser posted image

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2006 10:48:05   
SANDRA
Jst upam da je pri meni bil čep in, da bo kak teden prej.....ker je vroče za crknituser posted image

piščanček pri tebi bo verjetno kaj prej,ker si pisala da si že imela krče???

PDP 30.08.2006

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2006 14:09:42   
piscancek
krči so minili, mislim da je blo od posteljne user posted image .user posted image user posted image user posted image

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2006 14:10:12   
Tia27
Bakterija nima nobene veze z sluzjo, oziroma izcedkom.Bakterijo lahko imaš tudi če nimaš nobenega izcedka.Ponavadi je to Streptokok, ki se ugotavlja z odvzemom brisa ta se pošlje  na mikrobiološki labolatorij in tam ti ugotovijo če imaš prisotno to bakterijo, jemlje se pa nekje okrog 36,37 tedna.Lp

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2006 19:01:04   
frrrr
šit... js sm šele začela 32. teden, pa sm v soboto med tuširanjem v rokah ujela takšno sluzasto zadevco podobno smrklju... bila je prozorne barve in dolga dobrih 10 cm in skoraj za mezinec debela user posted image pa v medenici sm čutila rahlo raztegovanje... upam, da to še ni to... čeprav si že močno želim otročka

kakšni predlogi? nej pokličem G za nasvet?

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2006 14:00:57   
soncek_bonboncek
Ojla,

po tem ko se je meni včeraj odluščil čep imam sedaj rjavkaste madeže na spodnjicah. Mi morda lahko katera svetuje je to normalno ali je bolje da se grem malo pokazat v porodnišnico (sem v 39t). Imam pa lažne popadke, čeprav so kar pogosti, a ne redni.

Lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2006 16:35:57   
frrrr
že men so vse svetovale naj se grem pokazat, pa je bilo bele barve... teb pa sploh... vsaj pokliči in povprašaj kaj naredit... če imaš kombinacijo s popadki, pa bo verjetno beba hitro tu... če že nisi na poti user posted image

(odgovor članu soncek_bonboncek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?