|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dohodnina n-tič
24.7.2006 9:36:15   
Maxica
No, in, ste jo že dobile tiste, ki še čakate nanjo? Midva z možem še kar ne, pišuka, sem že prav jezna. Če že nam postavijo datum 31.3. za oddajo napovedi, naj si pa še sebi en datum določijo za vračilo, presneto, ja. Kr lepo čez celo leto lahko oni to mutijo.user posted image
No, to je zdaj na njihovi strani:

user posted image

21.07.2006

user posted image

Pošiljanje dohodninskih odločb za leto 2005 v poletnih mesecih

user posted image

user posted image

Davčna uprava Republike Slovenije sporoča, da bodo po izdaji dohodninskih odločb za leto 2005, ki se trenutno izdajajo in bodo izdane do 31. 7. 2006, naslednje dohodninske odločbe izdane konec meseca avgusta 2006, ko se bo večina davčnih zavezancev vrnila z letnega dopusta.

Vsem davčnim zavezancem želimo mirne počitnice!
Jaz ne grem na dopust, a jo bom pol vseeno dobila ta časuser posted image ?!user posted image

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dohodnina n-tič
24.7.2006 9:38:58   
ZARA
O, super. A pol jo bom res šele januarja dobila? Mater jim!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2006 9:43:40   
srki
Mi gredo že na živce, s to dohodnino. Moj je dobil v petek obvestilo, da ima prirporočeno pošto, videla sem da je iz DU. Pošta pa dela oz 7.00 do 11.00, kdaj pa naj jo gre iskat? A naj si dobupst vzame zato, ker tudi pošta ne more normalno delat. Katastrofa.

No, jaz pa bom verjetno med tistimi, ki jih bodo klicali na razgovor. Kot da sem ne vem kaj uveljavljala. Tisto plačo imam, pa za olajšavo zdravstvo. Pa se podatki ne ujemajo. Katastrofa.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2006 10:17:19   
emaa
Midva sva oddala preko neta in danes dobila oba, pa se mi še ni mudilo, ker je treba plačat.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2006 10:22:19   
Anonimen
A potem še pošiljajo, niso na dopustih? O, ko bi vsaj dobila kaj v teh dneh.

Drugače pa, tiste, ki še čakate, pokličite na vaše izpostave. Ker to se jim pač nekje ustavi, ker so sami narobe vnesli podatke v računalnik. Pri meni so npr. pri regresu odtipkali eno nulo preveč, pa se je vse skupaj ustavilo in bi šlo v preverjanje septembra ali oktobra ali kdaj so že rekli, da bodo klicali. No, in ker sem poklicala, je lepo pogledala v računalnik, ugotovila, kje je napaka, in je šlo takoj potem naprej. Samo to je bilo dober teden nazaj, pa kljub temu zaenkrat še ni odločbe oz. denarja.user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2006 10:30:47   
total
Do konca tega tedna še pošiljajo in kdor ne dobi,ga bojo kasneje klicali na urad,ker dohodnina ne štima,seboj bojo mogli prinest,kar bodo zahtevali,res grozno kaj to delajo,pa naj drugič sami izpolnejo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2006 10:31:26   
emaa
Ja baje bo do zadnjega julija naslednja runda odločb, pa bi jaz raje kaj nazaj dobila, morva še vse za najin parček nabavit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2006 10:32:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
naslednje dohodninske odločbe izdane konec meseca avgusta 2006, ko se bo večina davčnih zavezancev vrnila z letnega dopusta.

Ha, ha! Kao! Ko se bo večina davčnih uslužbencev vrnila z dopusta, bi bilo bolje rečeno user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2006 14:53:29   
cmokec
Jaz je tudi še nimam, pa mi gre to že prav na živce. Sploh zato, ker sem v celi odločbi napisala tri podatke in se podpisala. Sama sem pred oddajo večkrat preverla, pa naj večkrat sebe preverijo tudi na Davčni. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2006 8:02:26   
Urška//
jaz sem dobila vceraj koncnouser posted image user posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2006 9:36:04   
Maxica
Evo, midva z možem sva jo danes KONČNO dobila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2006 9:42:53   
modrooka
jaz pa še vedno ne ... user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2006 14:02:21   
BarbaraE
Moj mož je že parkrat klical na du. In je 1. rekla, da čakajo še na ene podatke iz službe, 2. je rekla, da čakajo na povratnico, da je on dobil za plačat akontacijo za dobiček od vrednostnih papirjev (kao je ful zaslužil, ker je lani delnice prodal - bla bla, dobička je bilo glih za v trgovino enkrat) in zdaj 3. je rekla, da računalnik sam izbira komu bodo poslali. 1. in 2. mu je zagotovila, da ko bodo ti podatki, gre definitivno naprej. In 3. je zahtevala šefico, ki mu je rekla, da bodo pošiljali le do konca julija, v mesecu avgustu pa nič zaradi dogovora s strankami (torej z nami - zavezanci), ker jih je večina na dopustu. In ji rekel, da je on tudi stranka in zavezanec in da z njim ni nihče sklenil dogovora in v njegovem imenu pa tudi ne more nihče nekaj dogovarjat. In še potem ji je dodal, da konec koncev on to čaka na svoj denar, ki so ga oni ta čas lepo obračal. user posted image  In je potem gospa rekla, da se bo potrudila in uredila. Bla bla - najprej zihr dobijo taki, ki imajo za plačat (jaz recimo user posted image ). Aja, me prav zanima, koliko so mi oni naračunali - grem danes po pošto.

In čudno, da pa julija vseeno pošiljajo - saj so v juliju tudi dopusti, mar ne?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2006 14:20:13   
viv_
Ništa user posted image user posted image user posted image  Baje sem v postopku...

Sem bila pa zadnjič že vsa vesela, da sem dobila, je bil pa le davek na premoženje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2006 15:51:48   
aljuška
oj,

ma kaj to pomeni, da če je ne dobiš do 1.8, potem si ziher vabljen na ''zagovor'' ali kaj? Ne jaz ne mojuser posted image  je še nisva dobila, lani ob tem času pa sva jo že oba imela...A to pomeni, da bom zdej vabljena na ''zagovor'' ali kaj??user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2006 16:35:16   
timi00
Maxica a si danes dobila odločbo ali nakazilo? Jaz tudi čakam pa nič, moj je pa že dobil.
lp

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2006 16:48:15   
anjasanja
Jaz sem jo danes dobila, pricakujeta pa jo se dva clana druzine. Vsem pa jih je izpolnila racunovodkinja in seveda stimajo!

Nic obupavat!

(odgovor članu timi00)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2006 17:14:07   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: timi00

Maxica a si danes dobila odločbo ali nakazilo? Jaz tudi čakam pa nič, moj je pa že dobil.
lp

Danes dobila odločbo in že tudi nakazano.user posted image  To ti je brzina.user posted image

(odgovor članu timi00)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.7.2006 12:49:14   
Anonimen
Jaz sem danes klicala, ker jih imam že poln "kufer"!
In gre ženska gledat, pa prav, da vse štima, in da je ful čudn, ker ni še odločbe.
No in potem po ene 15 minutah ugotovi, da so pozable v računalnik vnesti, da smo priložili odločbo o dodatku za nego otroka user posted image !
Tko, da danes je vnesla in je rekla, da naj odločbo pričakujemo konec avgusta!user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
31.7.2006 18:22:50   
frrrr
dans dobila... grem zdej na pošto, ker so mi premau dali user posted image vsaj izračunala sm si več... pa ne vem kako to študentom jemljejo keš... na začetku so rekli, da dobiš vso akontacijo nazaj... bomo vidli, grem preverit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.7.2006 19:30:46   
Gina
Jaz sem dobila (sem klicala, pa je bila tako prijazna, da je zgleda vzela naprej)....ampak so se malo zmotili se meni zdi,.. ne štima. Tako da .....moram zdaj spet čakat, kaj bodo pogruntali.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.7.2006 20:09:30   
snorlax
V petek sem klicala na izpostavo in to že žn-tič!user posted image Vedno mi je gospa sicer zelo prijazno dejala, da "saj bo". No, sedaj se me je pa le usmilila in šla nekaj v računalnik gledat, pa rekla, da je sedaj pa nekaj naredila, da bom končno dobila konec avgusta. Mož pa še ne, ker še nekaj preverjajo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, no, a to delavke na izpostavah same pošiljajo naprej v realizacijo kakor se jim ljubi al kako. A je katera tule gor, ki dela na davčni in se ji kaj sanja, kako to gre?user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.8.2006 10:52:13   
vampirka
Jaz sem ena tistih, ki je izpolnila obrazec preko interneta in včeraj sem končno dobila priporočeno pošto in tudi na "kliku" je že bilo nakazilo (nisem mogla verjet)! Se pa moj izračun do tolarja ujema s tem kar so mi vrnili - vsaj nekaj. Upam, da boste tudi ostale kmalu dobile rešeno in vam ne bo treba čakat do konca leta zaradi javne šlamparije.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.8.2006 11:03:04   
eva1
Mi smo pa danes dobili-končno-točno kot smo zračunaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.8.2006 11:59:01   
Mateja*
Jest sem ravno zdele klicala na DU in je bla ful prjazna ženska in mi je rekla, da je bilo pri meni neki narobe vpisana preživnina. Zdej je to brisala in pri naslednjih izpisih odločb jo bom dobila. Rekla pa je, da če to ne bo do konca tega tedna, jo bom dobila šele v začetku septembra. Groza, kolk časa vlečejo ta naš denar, kar precej moram dobit nazaj.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?