Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kamp Lucija z 8 mesečnico 24.7.2006 10:20:18
|
|
|
|
Evina
|
Ojla Tudi mi smo letos kampirali z osemmesečnico, vendar v kampu Stela Maris v Umagu. Svetujem ti, da tamali zrihtaš osebno in se zapelješ tja. (to je 15 km od Lucije). V kampu je sama senca, tuši in wc prenovljeni - celo svojo kopalnico imajo s previjalnico, kadjo in wcjem. Mi gremo čez 14 dni zopet tja, saj nam je res všeč. Pa tudi na plaži je dovolj sence. Lp
|
|
|
|
RE: Kamp Lucija z 8 mesečnico 24.7.2006 10:50:06
|
|
|
|
XXYY
|
Evina hvala ti a odgovor. Sem že mislila, da mi ne bo nobena odgovorila . Zdaj da bi šli v Umag kampirat, verjetno da ne. Ker v Luciji imajo eni prikolico in bomo šli z njimi, mi bomo pa v šotoru. Mogoče bomo pa res za kakšen dan skočili v Umag. Samo še eno vprašanje! A ste jo že kopali v morju ali kar v bazenčku?
|
|
|
|
RE: Kamp Lucija z 8 mesečnico 24.7.2006 10:54:00
|
|
|
|
Evina
|
Ojla Kopali smo se le v morju. Je bilo na plaži toliko zanimivega, da ni mela časa v bazenčku sedet. Ja potem pa razumem, zakaj greste v lucijo. LP
|
|
|
|
RE: Kamp Lucija z 8 mesečnico 24.7.2006 11:02:48
|
|
|
|
anabanana
|
Eh, jaz sem totalno neizkušena (nimam še otrok), ampak jaz z 8mesečnim otrokom definitivno ne bi šla v šotor!!! Prikolica ok ... ampak šotor!!! Drugače pa - sem iz Lucije, tako, da ti vsaj na vprašanje lahko odgovorim: V kampu Lucija je senca kjer so prikolice in šotorji, vendar odvisno kakšno pozicijo dobiš, ni povsod senca. Na plaži ni sence, plaža zgleda kot ena majhna betonska ploščad, no pa malo travice je zraven... Čez celo noč so v kampu žurke, podivjana pijana mladina se dere dokler ne omaga.. cca 6-7 zjutraj. Skratka, toplo odsvetujem.
|
|
RE: Kamp Lucija z 8 mesečnico 24.7.2006 11:05:18
|
|
|
|
anabanana
|
P.S. Nazadnje ko sem jaz bila tam (res, da je kakšni dve leti mimo) ni bilo nikakršnega bazena za otroke. Razen če si mislila tistega za napihnit.
|
|
RE: Kamp Lucija z 8 mesečnico 24.7.2006 11:13:07
|
|
|
|
XXYY
|
Anabanana: hvala ti za odgovor. Bom malo premislila. Bazen sem pa mislila unga za na pihnit.
|
|
|
|
RE: Kamp Lucija z 8 mesečnico 24.7.2006 13:49:23
|
|
|
|
šnucika
|
ojoj....kamp Lucija.....niti pomislila ne bi tja na dopust...še s psom ne,kaj šele z otrokom! sem s tistih koncev in imam celo poletje možnost videti,kaj se dogaja v tem kampu in kdo tja hodi.Predvsem mladi in posledice so logične...če bi bili v prikolici bi ti še rekla,ajde pojdite...šotor pa ti odsvetujem!
|
|
RE: Kamp Lucija z 8 mesečnico 24.7.2006 15:18:03
|
|
|
|
XXYY
|
Ej punce: a se da šotor postaviti zraven prikolic ali morajo biti res samo tam, kjer je plac za šotore? A katera kaj ve?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 idej za zimski družinski izletČudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?