|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eno vprašanje!
23.7.2006 21:11:14   
Anonimen
Imam eno frendico, ki je po svojih načrtih zanosila, ko si je že z bivšim tipom to planirala, pa ji to ni uspelo, ker jo je pustil, skratka, pri tem tipu, ki je itak 13 let starejši od nje, bogat(kao), ful zaposlen, pa ji je to uspelo po rekordnih 3 mesecih...izsilila stanovanje od njegove mame, ker nista imela rešitve stanovanjskega problema, ker nje njegov oči ne mara, ona se tudi ne razume doma, ker je najbolj pametna princeska naokoli, kar jih je...skratka, punca je velika materialistka, računa na njegov denar, tamala res cukr, da ga iščeš naokoli, ona pa tak egoist, kjub temu, da ve, da ima druge babe. ker ga redno zasleduje ponoči, tamala itak sama spi celo noč že od samega začetka...kdo je tukaj dobesedno idiot...ona, ki mu slepo zaupa in ga vrti okoli prsta(naj omenim da njenih staršev ni niti enkrat videl, ker jih ne želi), je glupa ko ne vem kdo ali je idiot on sam, ker je že po naravi babjak, če se lahko tako izrazim, ki se ji pusti oz. ji po mojem nalašč to dela....tako, pa sem se olajšala zadeve, ki jo prebavljam že par mesecev, naj omenim da mi je prišlo tako daleč, da sem prekinila vse stike z njo, ker se mi samo otrok smili...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Eno vprašanje!
23.7.2006 21:15:12   
KIRA
to se pa tko sliš, kot da sta se dva prava našla. ampak če jaz kaj vem o življenju, bo tud tokrat ostala sam a z otročkom. jo bo dal na copato. moški se takih bab hitro navolijo.
morda bo pa čez par let kapirala, da ne more tko delat z ljudmi. škoda da je tak slab vzor za hčerko, upam pa, da se  vsaj pri vzogji trudi posredovat neke pozitivne vrednote.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2006 21:15:53   
Anonimen
user posted image  In kaj tebe tu tišči? To da ima otroka, ali stanovanje, ali to da je tip bogat?? Kaj točno ji zavidaš?

Kako tvoja kolegica živi je njena stvar, ti zato nimaš ne več ne manj..

Mah zakaj se nekateri ne brigajo zase?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2006 21:19:45   
total
In kaj zdej?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2006 21:22:57   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...izsilila stanovanje od njegove mame, ker nista imela rešitve stanovanjskega problema,

Ja pol že ni toliko premožen, če nima stanovanjskega problema rešenega.

Sicer pa.....bo že čas pokazal, če sta za skupaj al ne, druga ni kaj naredit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2006 21:28:54   
siniti
poznam podobno zgodbo... sicer se pa podpišem pod mamči

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2006 21:42:31   
Anonimen
Kakšno je torej to eno vprašanje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2006 21:46:15   
Gina
Ne razumem kaj je zdaj narobe? NJej pač denar veliko pomeni, pa njeno udobje in on ji to daje. Zakaj pa je njena vrednota (denar, udobje) manj pomebna, kot tvoja???? Zakaj naj bi bilo tisto, kar tebe vleče k tvojemu, bolj pomembno, kot tisto, kar njo vleče k njenemu??? Janso je, da se z določenimi potrebami rodimo in na to ne moremo toliko vplivati, kot bi mi radi. Jaz se ne morem prisilit, da bi spremenila svoje vrednote, ampak, a bi jih morala? Itak smo s človekom zaradi tega, ker nam nekaj daje, pa če priznaš ali ne. Najprej imamo iluzijo o njem, da je tak in tak (torej da nam bo nekaj nudil), potem pa ugotovimo mogoče da to ni res (ga pustimo zaradi tega, ker ni tak, ker nam tisto ne nudi, a ne) ali pa ugotovimo, da so tiste iluzije bila kar ok, ker nam res nudi tisto, kar smo želeli. Torej če ne dobiš tistega, kar si pričakovala, boš šla. Kaj je narobe, če si nekdo želi denar??? Jaz si ne, ampak denar je enako kot npr pozornost ali crkljanje ali usluge, vrednota, ki je nekomu enako ali še bolj pomembna, kot tebi kaj drugega. In nič ni narobe, če imaš človeka zato rad. Saj veš, če te ima tvoj rad zato, ker si lepa, te bo nehal imeti rad, če boš grda. Če te ima nekdo rad zato, ker si prijazna, te bo nehal imeti rad, če boš kar naprej zoprna. Če te ima nekdo rad, ker ga kar naprej hvališ in si ob tebi krepi samozavest, te bo nehal imeti rad, če ga boš kar naprej grajala in poniževala. Enako je z denarjem. Odvisno pač, zakaj te ima nekdo rad. Malo sem pretiravala, ampak v osnovi je tako.
Zakaj ima on njo rad pa ne vem. Mu že nekaj nudi, kar ravno on rabi, kar je njegova vrednota. Mogoče mu je pa lepa ali mu vzbuja občutek, da je on sposoben ali kaj takega. Saj je vseeno. Važno, da se imata onadva fajn. Pa čisto vseeno je, kaj si o njiju misliš ti.

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2006 6:39:44   
srki
Verjamem, da se ti otroh smili, mislim kako ga lahko samega pusti celo noč, ona pa gre za njim špijonirat. Če že to počne, naj bi vsaj za otroka poskrbela.

Strinjam se z mamči, ko je napislala da že ni tako premožen, kot pišeš, potem ne bi imela verjetno stanovanja od njegova mame.

Njima obema očitno tako paše, samo res neodgovorno do otroka!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.7.2006 8:54:47   
gaja*
In kaj imaš ti tukaj zraven, da te tako muči? user posted image
Je tudi tebi všeč user posted image user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2006 9:08:52   
Anonimen
joj, če bi se za vsakega sekirala bi me že peljali na psihiatrični oddelek bolnišnice..
ne vem zakaj se ti sedaj obremenjuješ za tvojo kolegico..očitno ji nekaj zavidaš.. ali luštno hčerko ali tipa ali stanovanje ali pa njegovo bogastvo..nekaj je!
lp

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.7.2006 12:15:16   
Polona31
Zmedeno pisanje, brez repa in glave, tako se niti točno ne ve....slepu mu zaupa in ga ponoči zasleduje....Zaupanje??? Vrti ga okrog prsta, potem ji pa ponoči uhaja,  takšno nasprotje da.... Mislim da je najboljše da vsak pometa pred svojim pragom, ker če se ona dva dobro počutita, potem...nima nihče pravice vtikati svojega nosu tam kamor ne paše!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.8.2006 9:39:09   
Pupica
user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.8.2006 11:11:17   
*Karmen*
Enaki ptiči letajo skupaj... Mislim, da sta si zaslužila drug drugega. Njemu vse pomenijo avanturice in ga ne briga kaj se dogaja z njegovim denarjem, njej pa vse pomeni denar in je ne niti malo ne brigajo njegove avanture. Očitno sta oba dobila kar sta želela. Za vse, ki so še samski in ki še iščejo svojo pravo ljubezen je pa to dobra stvar. Imeli bodo priložnost spoznati dva nepoštena človeka MANJ.

Žal mi je le njunega sončka, ki si zasluži vso ljubezen in pozornost obeh staršev user posted image ... Sicer pa so takšne zveze že vnaprej obsojene na propad. In takrat upam, da bo mamica vso svojo ljubezen in pozornost namenila svojemu sončku in ne iskanju novega, bogatega avanturista.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.8.2006 11:16:53   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

In kaj imaš ti tukaj zraven, da te tako muči? user posted image
Je tudi tebi všeč user posted image user posted image user posted image

Ja. In kaksno je vprasanje user posted image  O bog. Jst take prjatlce, kot si ti anonimna ze nebi mela. Se dobr si nardila, da si prekinla stike z njo. Namest da bi njej rekla kar te tisci, jo tuki pluvas..

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.8.2006 12:38:28   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Imam eno frendico, ...skratka, punca je velika materialistka, ..... ona pa tak egoist, .....zadeve, ki jo prebavljam že par mesecev, naj omenim da mi je prišlo tako daleč, da sem prekinila vse stike z njo,

Get a life.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.8.2006 14:58:23   
Anonimen

Najdi si kak drug hobi, ker ti ogovarjanje ne leži.Poskusi z vrtičkanjem......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.8.2006 15:40:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Najdi si kak drug hobi, ker ti ogovarjanje ne leži.Poskusi z vrtičkanjem......

Tut štrikanje bi znalo bit zanimivo al pa kvačkaje. Si kdaj pomislila, da bi naredila idrijsko čipko?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.8.2006 0:02:02   
Anonimen
uf, kak zmeden post. Se mi kar malo vrti. Kot ena klobka volne, ki se je zapletla. Mi ni nič jasnouser posted image user posted image user posted image

Mislim, da se bosta že sama zmenila kako in kaj. Morda pa so stvari drugačne, kot jih ti vidiš iz tvojega vidika in si si ustvarila neko zmedo v glavi.

Drugače pa ti svetujem, pusti ju živeti po svoje, ti pa si najdi enega fejst tipa, boš videla kako hitro te bodo nehali zanimati drugi...

Pa sorry če je bilo malo oštro, ni namerno, a se mi zdi da se brezveze obremenjuješ z njimi...ali pa imaš kak razlog..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?