Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ej, kakšne bolane e-maile pošiljajo ljudje! 22.7.2006 22:15:57
|
|
|
|
KIRA
|
to sem danes dobila - pa nekateri so čist v nekem drugem svetu.... čist larifari. ne vem, zakaj ljudje nasedajo temu. jest sem že cel življenje poleg cintora doma, pa še nisem videla duha, ki se jih vsi takoooooo bojijo! Za vsak slučaj pošljem raje naprej, (slika manjka) Fotografija je bila posneta na trznici, ko sta se mlada fanta slikala na info tocki. Fanta nista poznala osebe v ozadju in se dandanes ni razjasnjeno kako naj bi ta oseba prisla na sliko, saj naj bi le ta zivela v davnih 20 letih prejsnjega stoletja ! Rečeno je, da ko dobi± to fotografijo in je ne po±lje± naprej petim ljudem, te bo ta moski poiskal in v temni noči vzel tvojo du±o...(Zakaj 5? Ti kaj pove beseda PENTAGRAM?!!) Primer, ki bi naj bil realn ......Who knows...... Par iz Fuzin je dobil to sporočilo in ga zbrisal brez po±iljanja naprej vsaj petim ljudem. Par je bil umorjen s strani 15 letnega soseda, ki trdi, da je bil obseden s to µensko! ...... Who knows...... 28 letno µensko iz Ti±ine v Prekmurju je povozil traktor, katerega je vozil moski, ki je močno ustrezala opisu moskega s fotografije.. Policijska preiskava je pokazala, da je µenska dobila to sliko samo 4 ure pred smrtjo in je ni poslala naprej vsaj tolikim ljudem, kot ima pentagram vogalov (5)!!! ......Who knows......
|
|
|
|
RE: ej, kakšne bolane e-maile pošiljajo ljudje! 22.7.2006 22:24:40
|
|
|
|
babylove
|
Kako se že reče temu, tem verižnim mailom, ki so namenjeni obremenjevanju omrežja? Imajo neko ime, pa se ga ne spomnim.
|
|
|
|
RE: ej, kakšne bolane e-maile pošiljajo ljudje! 22.7.2006 22:27:12
|
|
|
|
KIRA
|
pa to je isti drek kot tista marija iz lurda. kot verižna pisma, ki so jih pošiljali nekdaj. ki si jih mogu 50 krat prepisat ali fotokopirat itd....
|
|
|
|
RE: ej, kakšne bolane e-maile pošiljajo ljudje! 23.7.2006 13:16:26
|
|
|
|
bamby
|
Jaz še vedno kdaj pa kdaj dobivam taka pisma, ki naj bi bila namenjena "za srečo", pa gredo gladko v smeti. Maile pa začnem brati, ko enkrat vidim, da je vse brezveze, poiščem samo tipko DELETE, kje pristane, pa že veste.
|
|
|
|
RE: ej, kakšne bolane e-maile pošiljajo ljudje! 23.7.2006 16:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ga tudi jaz dobila in sem ga tistemu, ki mi ga je poslal, poslala nazaj. 3 x po 5 mailov naenkrat. Da si bo zapomnil za drugič. Od takrat dalje imam pred njim mir s takimi blesavimi pismi.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.