|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj bo zrasel trebuh
5.8.2006 17:02:25   
Naja30
Meni se je nekje od 12t začela poznat bunkica, po 17t pa je začel trebušček ornk rast user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.8.2006 20:50:14   
Tosa
Jaz sem trebuh dobila na koncu 5. meseca.
Kar lepo še malce počakaj.
LP

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.8.2006 10:56:45   
pikecpokec
Meni včeri ena ženska sploh ni verjela da sm noseča (čeprav sm že v 16. tednu). Je rekla da je njena sestra v 18. tednu in da ma ful velik trebuh, jst sm pa 2 tedna manj pa da se mi sploh ne vidi! men se pa vseen zdi da se mi mal vidi (odvisno kaj mam oblečeno).
sploh pa mi gre na živce ko komu povem da sem noseča in me najprej pogleda v trebuh in reče: ''A res? se ti pa nč ne vidi!'' Nekateri mi sploh ne verjamejo! kot da bi mogla biti že od začetka kot žogica!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Tosa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.8.2006 11:55:09   
jasnika
za prvo nosešnost se več ne spomnim, sedaj pa sem v 16 tednu in se mi že zelooo pozna, me sploh ni za spregledatuser posted image

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.8.2006 11:58:33   
KIRA
jaz sem bolj močne postave, pa se mi do 6. meseca ni nič poznalo, pol pa tud ne takoo zelo,da bi takoj v oči padlo. koliko se vidi je odvisno tud ot tvojega stila oblačenja.. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.8.2006 12:00:47   
Yasminka
Nekje v 5.m se mi je poznalo. Sem se pa zelo hitro zredila - že v prvih dveh mesecih za 6 kg, tako da se mi je postava zelo hitro spremenila in so vsi opazili, da sem user posted image . Me je pa soseda 5 dni pred PDP vprašala, če bom rodila čez dva meseca. user posted image user posted image user posted image ...pa sem imela že kar konkreten trebušček.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.8.2006 12:12:05   
ana25
Živjo,

Meni se je poznalo pri 16 tednu, ampak tako malo večji trebuh, tisti ki me poznajo so vsi videli. Sedaj v 24 tednu pa imam lep velik okrogel trebuh. Tako da me že vsi sprašujejo kdaj grem rodituser posted image user posted image .

Vse je odvisno od postave in kje nosiš. sama sem drugače manjha in kar pri sebiuser posted image .

LP

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?