Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj bo zrasel trebuh 5.8.2006 17:02:25
|
|
|
|
Naja30
|
Meni se je nekje od 12t začela poznat bunkica, po 17t pa je začel trebušček ornk rast
|
|
|
|
RE: kdaj bo zrasel trebuh 6.8.2006 20:50:14
|
|
|
|
Tosa
|
Jaz sem trebuh dobila na koncu 5. meseca. Kar lepo še malce počakaj. LP
|
|
|
|
RE: kdaj bo zrasel trebuh 9.8.2006 10:56:45
|
|
|
|
pikecpokec
|
Meni včeri ena ženska sploh ni verjela da sm noseča (čeprav sm že v 16. tednu). Je rekla da je njena sestra v 18. tednu in da ma ful velik trebuh, jst sm pa 2 tedna manj pa da se mi sploh ne vidi! men se pa vseen zdi da se mi mal vidi (odvisno kaj mam oblečeno). sploh pa mi gre na živce ko komu povem da sem noseča in me najprej pogleda v trebuh in reče: ''A res? se ti pa nč ne vidi!'' Nekateri mi sploh ne verjamejo! kot da bi mogla biti že od začetka kot žogica!
|
|
RE: kdaj bo zrasel trebuh 9.8.2006 11:55:09
|
|
|
|
jasnika
|
za prvo nosešnost se več ne spomnim, sedaj pa sem v 16 tednu in se mi že zelooo pozna, me sploh ni za spregledat
|
|
|
|
RE: kdaj bo zrasel trebuh 9.8.2006 11:58:33
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem bolj močne postave, pa se mi do 6. meseca ni nič poznalo, pol pa tud ne takoo zelo,da bi takoj v oči padlo. koliko se vidi je odvisno tud ot tvojega stila oblačenja..
|
|
|
|
RE: kdaj bo zrasel trebuh 9.8.2006 12:00:47
|
|
|
|
Yasminka
|
Nekje v 5.m se mi je poznalo. Sem se pa zelo hitro zredila - že v prvih dveh mesecih za 6 kg, tako da se mi je postava zelo hitro spremenila in so vsi opazili, da sem . Me je pa soseda 5 dni pred PDP vprašala, če bom rodila čez dva meseca. ...pa sem imela že kar konkreten trebušček.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?