|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO MNENJE IN SVETOVANJE,PROSIM
21.7.2006 11:33:08   
Anonimen
Lep pozdrav!

Punce, upam, da mi boste znale pomagat oz. odgovorit na moje vprašanje, ki me notranje razjeda že 5 mesecev. Sej ubistvu ne vem, če sodi to vprašanje ravno pod to temo, ampak bom useeno probala. No naj začnem že s tem mojim velikim problemom. Noseča sem 6 mesecev, use lepo, super in prau, kar pa me skrbi že 5 mesecev je pa to, da nism sigurna kdaj točno naj bi zanosila, katerega v mesecu. In tukaj upam, da mi boste znale pomagat, povedat usaj približn datum. Zadnjo M sem imela 19.1.2006 in sem jo imela na 34 dni. Leto dni sva s fantom usak mesec telovadila pa nič, nič se ni primlo, ravno v začetku februarja ( med 7.2. in 11.2.datuma se točnega ne morm spomnit in tudi to me žre )pa sm spoznala enga fanta, ki sva samo eno noč preživela skupaj, s kondomom sicer, vendar so u meni dvomi, kaj če je bil kondom počen, kaj če mu je slučajno kaj noter ušlo, kaj če,……….pa ravno ta mesec. Bi uprašala G pa mi je neroden. Zato punce,vas prosm, če mi lahko pomagate in svetujete. Vem,da je zelo »čudna tema« vendar ne vem kaj naj naredim. Prosim pomagajte!user posted image user posted image user posted image
 HVALA
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO MNENJE IN SVETOVANJE,PROSIM
21.7.2006 11:46:29   
Anonimen
Pa saj če bi vma kondom počil, bi to vedela, zato mislim, da ni panike user posted image . Pa kako si to predstavljaš imeti otroka in ga celo planirati s partnerjem, potem pa greš z drugim? Jaz sem mnenja, da si tega otroka ne zaslužiš user posted image !!! Mislim, da si še preotročja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 11:46:50   
mia-2
Kdaj imaš pa točno termin poroda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 11:47:06   
eva1
Res nisi ravno v lepi situaciji.
Ja glele na O, ki je glede na 34 dnevni ciklus bila med 1.2-7.2 je težko reči karkoli, vendar pomoje če sta s kondomom in le ta ni počil, potem mislim, da si brez skrbi! A s tvojim partnarjem sta imela v določenem času redne odnose, ali ne? Kdaj pa je test pokazal +?
Pa starost ploda po UZ?
Upam, da se bo vse tako izteklo, kot je prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 12:01:35   
KIRA
ljuba anonimna. v tekih situacijah je treba držat "kolena skup"user posted image user posted image user posted image , če pa si pač taki tip, da ti to ne gre, pa so vedno tabletke za "potem". pa če se spravljate planirat bebico, vsakršen sekss kom drugim v času ovulacije odpade. tolko o tem...

svetujem ti lahko samo, da počakaš do poroda, pol pa računaš nazaj tistih 9 m. če pa tud pol ne boš ziher, pa pejd na test očetovstva. če te je strah reakcije partnerja - domnevam, da te je,ker si rekla da že 5 mesecev razglavljaš o tem - je dovolj nekaj las ali pa kake druge snovi, ki vsebuje njegovo DNK, svojo in otrokovo kri pa itak lahko daš kdajkoli. o tem se pozanimaj, da ne boš pol imela cirkusev, če te že sedaj žre, kdoje oče.

še najbolje je pa, da pozabiš na tisti 1 kondom, ki je MORDA počil.  otrok je TVOJ in nima veze kdo ga je spočel. pozabi na to. živi svoje življenje naprej in se veseli novega člana. oče mu bo pač tisti, ki bo skrbel zanj. to je vse kar šteje.user posted image  

< Sporočilo je popravil KIRA -- 21.7.2006 12:04:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 12:03:54   
DORI
Kljub temu, da si naredila veliko neumnost, pa saj te verjetno zdaj za kazen to žre, zdaj je kar je.
Če bom prav izračunala glede na 34-dnevne cikluse:
Če bi imela za dobit naslednjo M. bi jo morala dobit 22.02.Ovulacija sigurno nastopi 12-16 dne pred pričetkom naslednje M., torej v tvojem primeru naj bi jo imela nekje med 6.2. in 10.2.- torej prav v času tvoje "neumnosti". Po eni strani mi je žal zate, ker razen, če ne boš šla na kakšno preiskavo, potem ne boš nikoli vedela kdo je oče tvojemu otroku.user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2006 12:06:21   
Anonimen
Rok poroda naj bi biu 26.10. ( če se gleda na M na 28 dni) , drugače pa 31.10. na mojih 34 dni. Pa saj vrjetn da je prišlo do oploditve pred 7.2. z mojim fantom, ko sva telovadila, samo useeno, ta dvom, to uprašanje u meni, me čist ubija. Kondom je bil, upam, da ceu, ker ga je tisto noč kupil, samo useeno, kako to, da ravno ta mesec????? Zanima me samo približen dan ovulacije.Z

(odgovor članu DORI )
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2006 12:08:25   
Minkaa
po mojem ni panike če je bil prisoten kondom?

Kdaj imaš PDP?

Glede na datum ZM in trajanja cikla je najverjetnejši datum zanositve 8.2.2006 in datum PDP 1.11.2006

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2006 12:10:18   
Minkaa
ups zgleda da sem pisala v času ko so bili podani posti 

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2006 12:30:35   
Anonimen
Kaj naj ti rečem, se zgodi a ne. Tudi jaz sem bila v podobni situaciji. Celotno nosečnost sem se spraševala, čigav je otrok, saj je od moža, saj ne more biti tista ena neumnost usodna (čeprav je bilo datumsko skoraj 14 dni razlike, me je vseeno razjedalo). Razjedalo te bo do konca. ko se je ta mal rodil, je dobival ati same pohvale, da je sinko, čisto njegov (šele takrat odpade dvom).
Ja Kira kolena skup v določenih situacijah ne pomagajo, saj obstajajo različni položaji veš.
srečno anonimna

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2006 13:14:51   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
... samo useeno, kako to, da ravno ta mesec?????

Mislim no, straaaaašno nefer do tvojega partnerja, da vešuser posted image ... Predvidevam, da nisi ravno najbolj dorasla temu, da boš mama user posted image user posted image
In s tem, ko ti bojo v bolnici rekli, kako zelo je podoben atiju user posted image Ne vem no, če ti bo ravno pomagalo, meni ne biuser posted image To je že mal iz navade, da vidiš, tisto, kar bi moral user posted image
Žalostno, kaj čem drugega napisat,
če se želiš pomiriti, boš res morala na kak testuser posted image
Drago te je stala tista ena noč user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2006 13:27:19   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja Kira kolena skup v določenih situacijah ne pomagajo, saj obstajajo različni položaji veš.

ja vem. sej je bil bolj hec kot ne. jih tud prakticiram. hihi. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2006 14:00:17   
dorina
Čeprav si imela tale one-night-stand ravno nekje okoli ovulacije (navadno nastopi 14 dni pred prvim dnem naslednje M- to pomeni pri tebi, če si tudi tisti mesec mela 34-dnevni ciklus, 8.2.), je po mojem verjetnost, da je on oče, zanemarljiva. Ker 99,99% bi vedela, če bi kondom počil, ali se snel ali karkoli drugega, tako da si lahko brez skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2006 14:23:59   
Anonimen
No tkole. Ugotovila sem,danes že res usa panična in na koncu z živci, da je bil ta tragičen datum 9.2.(po raznih zapiskih v notesniku,….in močnemu spominu po preteklosti),vem,da so bili kondomi kupljeni na bencinski črpalki in vem da kondom ni poču,upam da sva ga dala pravilno ven ( da se ni kej razlil noter),ravno to me muči,da se ni ravno tukaj kaj primlo. Samo vidm, da me nekatere punce ne zastopijo,pač zgodilo se je in to me res sedaj trpinči in vem da me še bo. Hotela sem samo vaša mnenja in pomoč, ter lažje prenašanje tega bremena še 3 mesece. Sej vem, mogoče je pa ta skrb brezveze, in ni nič narobe, samo živci delajo preveč in razmišljanje o tisti eni noči.

Hvala Anonimna in Dorina, usaj ene me zastopijo!!!

(odgovor članu dorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2006 14:35:57   
eva1
Glede na vse kar si napisala, mislim, da si lahko brez skrbi, kajti sama sem imela cikluse na 34 dni, zanosila, sem 19 dan po M(ker prej ni bilo sp. odnosov brez zaščite) in tudi pri UZ se vedno vidi plod majnši za 5 dni! tako da če ti niso prestavljaji PDP, in ker je UZ dandanes ful točen glede dnevov zanositve, naj te ne skrbi sigurno si zanosila pred 9.2! In tudi kondomi so ful dobra zaščita, in se ne ralijejo kar tako!
Ja po porodu boš sigurno pomirjena, in kot je že ena zapisala, otrok je tvoj, imela ga boš najraje na svetu, oče je pa tudi 99% tvoj dragi! Srečno in ne sekiraj se, vse bo ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.7.2006 15:12:02   
pika79
Živijo anonimna,
Glede na to, da greš z drugim glih ni najlepše vseeno pa ti predlagam, da se s tem ne obremenjuješ in da tega ne poveš naprej ampak si lepo reci, da je otrok od tvojega partnerja pa pika.
Ne si delat problemov, tko al pa tko bo oče tvoj partner ne glede na to ali je tudi biološki,...:) tko da , lepo si reci, da je od tvojega partnerja pa pika. sej bioliški oče nima kaj dosti pri vzgoji itd...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.7.2006 17:29:37   
Anonimen
Nedolgo nazaj na med.over.net je bila skoraj identična tema;
http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=133904&t=133904
in še njen razplet; http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=134302&t=134302

Tko da se mi zdi, da ena išče pozornost...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.7.2006 23:05:44   
Anonimen
Anonimen, že samo način kako je napisano(tudi pravopis). da vedeti, da to ni ena in ista oseba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?