|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SS - pomoč
22.8.2006 15:11:14   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Pri meni na primer sta v jajčece prodrli dve semenčici in namesto da bi se razvijala enojajčna dvojčka, se je genski material združil in nastajala je ena grozdasta stuktura s trojno kromosomsko strukutro. Skratka nemogoče, da bi normalno donosila.

Najprej moje sožalje suzugov - da si morala vse to prestati - kot nažalost tudi mnoge druge na tem forumu...user posted image user posted image  

Vilma, zdaj pa samo komentar na zgoraj napisano - enojajčna dvojčka se razvijeta iz enega jajčka in ene semenčice. V primeru, da v jajčece vstopita dve semenčici (tako kot v tvojem primeru), je nosečnost neuspešna. Največkrat gre za "sneto jajce" (izraz, ki ga uporablja dr.Pušenjak).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.8.2006 15:24:43   
lana38
suzugov!
Nisi edina, mene so čistili kar 3 krat. 2 krat v Lj porodnišnici, kar dva dni zapored, potem pa je čez 12 dni še moj G dokončal, ker sem še vedno imela 5 cm velik ostanek notri. V lj pa je drugič kos bil velik 4x11cm, to je bil pa že kar KOMAD. Včasih se pač zgodi, da imamo še s tem nesrečo, ko se že vse skupaj ponesreči.
LP

lana38

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.8.2006 15:26:38   
Grizo
Verjamem, da si izčrpana. Malo se spočij, saj si zaslužiš.
Tako malo šans, da so zdaj kaj spustili.
Drži se.

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.8.2006 8:42:20   
suzugov
res sem že upala, da je čorglanja po mojem telesu konec in da počasi prihaja čas, ko bom lako mislila naprej in na novo nosečnost... user posted image

pa spet vse jovo na novo... upam, da čas res prinese svoje in da bo potem lažje...

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.8.2006 9:34:08   
lana38
suzugov!
Vse bo še OK. Če sem se jaz po vsem tem pobrala, kar me je doletelo, bo tudi pri tebi še dobro. Samo optimistično moraš gledati v svet in bo življenje šlo naprej...user posted image
LP

lana38

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.8.2006 10:55:27   
suzugov
punce, hvala.user posted image

a mi katera priporoča kakšno dobro čtivo (prebrala sem že Prazna zibka, strto srce in 9 stopnic)? v bolniški bom namreč 14 dni, tv-ja pa tud ne morem v nedogled gledat. za kaj drugega pa ni energije. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.8.2006 12:08:36   
lana38
Jaz po vsem tem, kar se mi je takrat dogajalo sploh nisem imela nobene volje, da bi sploh kaj brala. Mogoče pa kakšno dobro knjigo...user posted image  Od kod pa si? V kateri bolnišnici boš? Nekatere bolnišnice imajo svoje knjižnice in si lahko kar tam kaj vzameš za brati, če ti bo.
LP

lana38

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.8.2006 12:14:04   
lana38
Ops, sem narobe prebrala, namesto bolniška sem prebrala bolnišnica, sicer se mi je zdelo malo dolgo 14 dni, pa sem potem mislila, da ti bodo še kaj drugega delali. Če boš pa doma, potem pa kar poglej sem gor na RR. Tu se vedno, kaj zanimivega najde. Jaz sem bila na bolniški kar 2 meseca. Najprej 10 dni po AC. Potem sem šla 2 dni v službo, pa so me že klicali iz LJ, da izvid ni OK. POtem sem 12 dni čakala na odobritev UPN. En teden sem bila v LJ v bolnici, 2 krat na abraziji, potem en teden doma, pa še tretjič na abraziji v Ptuju in potem še 3 tedne na bolniški, sem morala več ali manj bolj počivati. Pa sem malo šivala gobelin, večinoma pa sem bila na RR. Prav punce z RR so mi pomagale, da sem prebrodila najhujšo krizo.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.8.2006 18:06:04   
suzugov
sem se danes namesto branja kjnig ali pa smiljenja sami sebi, spravla češplje pred bajto pobirat. sem jih tud še za taščico nabrala, je bila tako vesela... prej sem jih že lepo razkoščičla, zdej pa čakam dragega, da pride iz službe, da prinese še cuker, da bova skupaj đem skuhala... to me veseli.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.8.2006 12:05:27   
suzugov
đem je bil včeraj skuhat. a bo katera poskusni zajček user posted image

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.8.2006 12:12:39   
lana38
No, vidiš pa nekako mine dan, tudi ko misliš, da se bo vleklo v nedogled. Pa še fajn je bilo. Đema pa ne bom poiskusila.user posted image  Nimam preveč rada đemov in marmelad, čeprav se pa kakšni torti ali sladoledu zelo težko odpovem.
LP

lana38

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.8.2006 13:31:38   
suzugov
meni je pr đemih in marmeladah najbolj všeč, če vem, da sva jih naredila midva... takrat so najbolj dobre. pa še komu jih lahko kakšen glažek podarim in sem srečna, ko vidim, da jim je všeč. tolk o mojih malih življenjskih srečkah... user posted image

vsak dan sem boljše. vsak dan je lažje. naj vam male stvari in dejanja polepšajo dan...

ali kot sem nekje prebrala: ''LJUDJE, KI ODNEHAJO, NISO NIKOLI V RESNICI ZAČELI.'' user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.8.2006 14:47:32   
lana38
user posted image

lana38

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.8.2006 12:13:09   
suzugov
res ne vem, kater hudič je to... danes sem spet bila na krvni preiskavi za BHCG. 1 teden po drugem čiščenju. še vedno imam kar visok hormon.

200.000
11.800
1.800
600
300
tik pred drugim čiščenjem: 211
danes: 135

kar noče in noče se zmanjšat... prekleto! G sploh ni bila videti zadovoljna. drug teden še 1x... še pikanja. sj mam roke že skor tk ko kak narkoman;)

ma, sem spet žalostna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.8.2006 12:37:55   
tintin
suzugov, pozdravljena. En mali nasvet: sama sem sicer imela (baje) IMN, po čiščenju se mi hormon tudi ni hotel zmanjšat, zato so mi dali injekcijo Methotrexata - kemoterapevtika, ki zelo dobro "pobija" celice trofoblasta, pa kjerkoli so že. Tako se je moč izognit večkratnim nepotrebnim čiščenjem, če gre res za par celic. zanosit ne smeš ene 3 mesece, ga pa pri nas še ne uporabljajo veliko. V tujini ga uporabljajo tako za nosečnosti neznane lokacije (če je hormon prisoten, a ga je malo, pa ni nič videt), molo, IMN in umetno prekinitev nosečnosti. No, jaz sem si malo prebrala o tem in se tako izognila rezanju (laparo), hormon mi je padel po nekaj tednih in sedaj sem ravno 4 mesece po injekciji. Malo se pozanimaj. Je pa res, da pri nas to ni ustaljena praksa. Srečno.

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.8.2006 11:10:44   
suzugov
po kolkem času so se pa odločili, da boš dobila injekcijo? ker jaz sem bila zdej že na drugem čisščenju in kot vidiš hormon še ni čisto padel...

kje so ti jo dali? oz. od kod si?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.8.2006 13:06:19   
suzugov
kdaj si dobila menstruacijo?

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?