Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 21.7.2006 12:02:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Kupila sem ga v zeliščni lekarni Biotopic v Celju. Pila 10 dni, rodila v eni uri. Ampak po moje bolj zato, ker bil to drugi porod, pa je mali imel že ulaufano bob stezo . Na škatli je naslov proizvajalca: Flora, Trg 1, 3252 Rogatec (03 819 22 33). Mogoče ti pošljejo .
|
|
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 21.7.2006 12:36:26
|
|
|
|
Tiki
|
V lekarni v Borovljah.Pila čaj, masirala presredek in imela optimalen 2. porod brez šivov. Jaz menim, da nekaj sigurno je na tem, vsaj meni je pomagalo.
|
|
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 21.7.2006 12:42:22
|
|
|
|
mala pika
|
Se opravičujem, če sem nevedna. A ta malinov čaj naj bi potem pil in pomaga za kaj? Za lažji porod?... Sej vem, vprašanja, vprašanja. Hvala za pojasnila nevednici! LP
|
|
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 21.7.2006 12:44:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, naj bi se hitreje odpirala.
|
|
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 21.7.2006 12:51:48
|
|
|
|
al1*
|
Jaz sem si kuhala čaj iz svežih malinovih listov, ki sem jih vsak dan sproti nabrala na domačem vrtu. Če pomaga pa težko rečem - rodila sem sicer res v tričetrt ure, ampak 14 dni čez rok.
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 21.7.2006 13:24:21
|
|
|
|
Nea
|
V Nemčiji se da dobiti prav čaj za nosečnice, ki med drugim vsebuje tudi malinove liste. Jaz sem ga v prvi nosečnosti pila 2x na dan, in sem se na koncu odpirala od torka do sobote Ne vem kako bi bilo če ga ne bi pila V drugi nosečnosti pijem samo čaj iz malinovih listov in upam na boljše rezultate. Do roka imam še tri tedne in vam sporočim če bo šlo hitreje.
|
|
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 21.7.2006 14:12:12
|
|
|
|
Mateja82
|
se mi je zgodilo enako kot tebi . Sem šla v lekarno vprašat pa me je butasto gledala. Zgleda da se čaja v navadnih lekarnah ne dobi. Vrjetno je najboljš kar sveže liste nabrat in si skuhat čaj. Jaz bi si jih pa je bila takrat zima in jih ni bilo. Sicer je pa tud brez njega šlo brez problemov.
|
|
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 21.7.2006 18:19:38
|
|
|
|
Ezi
|
Nekaj mi ga je ostalo - podarim.
|
|
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 22.7.2006 9:38:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz sem ga kupila v Cityparku v Ljubljani v zeliščni trgovini, zraven Mobitelovega centra. Rodila pa tudi jaz lepo spontano (popadki, čep, odtek plodovnice). Ne vem če zaradi čaja, ga bom pa definitivno pila tudi v drugi nosečnosti.
|
|
RE: čaj iz malinovih listov 22.7.2006 15:00:58
|
|
|
|
meri
|
tinkatonka,kdaj v nosečnosti si pa pila ta čajček in koliko časa? LP iz MB
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?Itkicapred 6. mesecem (
44%)
med 6. in 8. mesecem (
29%)
po 8. mesecu (
27%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!