|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj iz malinovih listov
21.7.2006 10:20:53   
Anonimen
Vem, da ste ene blazno proti temu čaju in mazanju presredka (torej mi ne rabite odgovorituser posted image ), ampak me zanima kje se ga da dobiti. Danes sem bila v lekarni in me je farmacevtka prav tupo gledala, češ kaj mi pa bo.
Torej kje ste si ta čaj nabavile?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čaj iz malinovih listov
21.7.2006 12:02:52   
Jančika_
Kupila sem ga v zeliščni lekarni Biotopic v Celju. Pila 10 dni, rodila v eni uri. Ampak po moje bolj zato, ker bil to drugi porod, pa je mali imel že ulaufano bob stezouser posted image .

Na škatli je naslov proizvajalca: Flora, Trg 1, 3252 Rogatec (03 819 22 33). Mogoče ti pošljejouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 12:36:26   
Tiki
V lekarni v Borovljah.Pila čaj, masirala presredek in imela optimalen 2. porod brez šivov. Jaz menim, da nekaj sigurno je na tem, vsaj meni je pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 12:42:22   
mala pika
Se opravičujem, če sem nevedna. A ta malinov čaj naj bi potem pil in pomaga za kaj?  Za lažji porod?...
Sej vem, vprašanja, vprašanja.
Hvala za pojasnila nevednici!
LP

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 12:44:51   
Jančika_
Ja, naj bi se hitreje odpirala. 

(odgovor članu mala pika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 12:51:48   
al1*
Jaz sem si kuhala čaj iz svežih malinovih listov, ki sem jih vsak dan sproti nabrala na domačem vrtu.

Če pomaga pa težko rečem - rodila sem sicer res v tričetrt ure, ampak 14 dni čez rok.

lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2006 13:24:21   
Nea
V Nemčiji se da dobiti prav čaj za nosečnice, ki med drugim vsebuje tudi malinove liste. Jaz sem ga v prvi nosečnosti pila 2x na dan, in sem se na koncu odpirala od torka do sobote user posted image Ne vem kako bi bilo če ga ne bi pila user posted image

V drugi nosečnosti pijem samo čaj iz malinovih listov in upam na boljše rezultate. Do roka imam še tri tedne in vam sporočim če bo šlo hitreje.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2006 14:12:12   
Mateja82
se mi je zgodilo enako kot tebi . Sem šla v lekarno vprašat pa me je  butasto gledala. Zgleda da se čaja  v navadnih lekarnah ne dobi. Vrjetno je najboljš kar sveže liste nabrat in si skuhat čaj. Jaz bi si jih pa je bila takrat zima in jih ni bilo. Sicer je pa tud brez njega šlo brez problemov.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2006 18:19:38   
Ezi
Nekaj mi ga je ostalo - podarim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.7.2006 9:38:11   
tinkatonka
Jaz sem ga kupila v Cityparku v Ljubljani  v zeliščni trgovini, zraven Mobitelovega centra.

Rodila pa tudi jaz lepo spontano (popadki, čep, odtek plodovnice). Ne vem če zaradi čaja, ga bom pa definitivno pila tudi v drugi nosečnosti.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.7.2006 15:00:58   
meri
tinkatonka,kdaj v nosečnosti si pa pila ta čajček in koliko časa?
LP iz MB

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2006 12:58:04   
Anonimen
http://www.flora-natura.si/index_slo.html 
to je njihou naslou sicer nevem kateri izdelek ampak mogoče katera druga ve?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2006 13:01:00   
_andreja_
http://www.altermed.org/forum/viewtopic.php?t=1109&sid=319ae087400285ef6988da0c7a4b0d96
jz sem pa tole najdla? user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?
Itkica

pred 6. mesecem (44%)

med 6. in 8. mesecem (29%)

po 8. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!