Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nov ritem spanja zaradi vrtca 21.7.2006 9:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je začel v vrtec hoditi pri dveh letih in pol. Takrat je zvečer hodil spat okrog 19. ure, v vrtcu pa je spal kakšno uro in pol. Ob 19.30 je kar skrajni čas za posteljo pri toliko starem, se mi zdi. Počasi bo tudi v vrtcu začel več spati in bo bolje.
|
|
|
|
RE: nov ritem spanja zaradi vrtca 21.7.2006 9:53:41
|
|
|
|
viv_
|
Moja je šla v vrtec pri 11 mesecih in takrat je spat redno hodila ob 19.00.
|
|
|
|
RE: nov ritem spanja zaradi vrtca 21.7.2006 9:56:09
|
|
|
|
anitaz
|
Naša bo šla septembra v vrtec, pa potem poročam kako bo, ampak že zdaj gre spat ob (najkasnej) pol sedmih Kaj bo pa šele pol? Samo upam,da se ne bo to kej preveč "podaljšal"
|
|
|
|
RE: nov ritem spanja zaradi vrtca 21.7.2006 10:54:34
|
|
|
|
dana
|
Vidim da tudi drugi hodijo tako zgodaj spat, meni se je pač zdelo, da je to prekmalu . No pa saj tudi celo noč spi, mora bit že prav tako. Smo imeli vedno probleme s tem spanjem, ker ga nikakor nisva mogla spravt spat pred deseto in mi je tole zdaj 100% preobrat. No to pa tudi upam, da se bo v vrtcu počasi navadil, pa da bo potem kakšno uro in pol spal, da ne bo popoldan taka kriza. lp dana
|
|
|
|
RE: nov ritem spanja zaradi vrtca 21.7.2006 11:02:57
|
|
|
|
srki
|
V vrtec je šel z 11 meseci in moram reč, da nismo imeli kakšnih problemov s spanjem. Vstajal je pa že ob 5.00 uri , potem je v vrtcu včasih zaspal, včasih pa tudi ne. Po kosilu so šli spat in je spal kakšne 1,5 ure, včasih več, včasih manj. V zimskem času je hodil zvečer spat po 19.00 uri. Sedaj ga imam v drugem vrtcu in ni potrebno svtajati tako zgodaj (7.00), v vrtcu pa gre tudi po kosilu še spat, zvčer pa okoli 21.00 ure (ker je zunaj še dan in ga ne morem spravit noter). Po mojem da se bo tudi tvoj otroček privadil na drug ritem dokaj hitro in brez problemov.
|
|
|
|
RE: nov ritem spanja zaradi vrtca 21.7.2006 11:21:24
|
|
|
|
Orada
|
Pozdravljena, boš videla, da se bo navadil. Sicer imamo pa mi problemčke v obratno smer. Zjutraj se zbudi okrog sedme, v vrtcu zaspi ob ca 12.30, spi kar dolgo, baje včasih tudi dve uri, zvečer pa ga težko uspavam pred 21.30, pogosto zaspi šele ob 22. 30. Zjutraj mu sicer ni težko vstati, a čez vikend, ko le še malo poleži, potem še spusti popoldanski spanec, zvečer brez težav zaspi najkasneje do 21. Star je tri leta, v vrtcu je od dopolnjenega 1. leta in ima že ves čas takšen ritem. Včasih mi je kar hudo, ker vem, da je treba zjutraj vstati, on me pa še ob desetih zvečer gleda s čisto budnimi očki in res, res ne more zaspati. Sem poskusila v vrtcu, da bi ga zbujali, pa pravijo, da tako trdno spi. To pa čisto verjamem, če je le kaj po meni . Sicer bo pa počasi verjetno opustil popoldansko spanje, zase že vem, da kar kmalu nisem več mogla spati popoldne. LP N.
|
|
|
|
RE: nov ritem spanja zaradi vrtca 21.7.2006 15:42:06
|
|
|
|
SaaS
|
Tudi naš je spremenil ritem, ko je šel v vrtec, in prej začel spat hodit. Važno je, da imate nek ritem, če ni tako kot prej, pa nič hudega. Moj je spal v vrtcu urco in pol, včasih tudi več kot dve uri, doma je pa ob 19h ali 19.30 omagal. Zjutraj sva vstajala pa med 6. in 7.uro. Zdaj je do septembra z mano doma (sem na porodniški) in spet vstajamo malo kasneje in tudi v posteljo nam težko rata pred 21.00. Popoldne spi kakšno urico in pol ali dve. Ko bo šel v vrtec, bo pa verjetno spet vse drugače.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?