Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Postojna -EA tudi v drugo 21.7.2006 13:58:25
|
|
|
|
Aja32
|
Zdravo, tudi jaz sem rodila prvič v Postojni z EA. Po mojem ti ni treba... Itak te imajo verjetno v seznamu, da si tam rodila, če drugega ne, imej s seboj "tastaro" materinsko... Tam notri itak piše, da si rojevala z EA. LP A
|
|
|
|
RE: Postojna -EA tudi v drugo 21.7.2006 23:30:38
|
|
|
|
Nattka
|
Jaz sem rodila v Postojni z EA, pa sem obrazce pozabila doma, pa ni bilo nobenega problema, mi jih je babica dala druge za podpisat. Glede predavanja pa ne vem, po moje ne bi smel bti problem, če si na predavanju že bila.
|
|
|
|
RE: Postojna -EA tudi v drugo 23.8.2006 20:40:58
|
|
|
|
ajči
|
kako pa je z epidural...če si bil operiran na hrptenici... želim si ta posek ali mi lahko katera malo več razloži kako in kdaj dobiš ep... prosim drage moje tako si želim od vas ki ste imele takšne posege da mi svetujete....
|
|
|
|
RE: Postojna -EA tudi v drugo 23.8.2006 21:58:56
|
|
|
|
Nattka
|
Sama nisem imela problemov s hrbtenico, ampak se mi zdi najbolj pametno, da greš na predavanje, ki ga imajo v postojnski porodnišnici vsako sredo in petek ob 11. uri. Tam ti bo anesteziolog odgovoril na vsa tvoja vprašanja in ti svetoval kako v tvojem primeru. Drugače pa sem bil jaz zelo zadovoljna z EA.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?