Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Strah pred padcem iz otroške postelje 20.7.2006 10:12:49
|
|
|
|
coco
|
Naš 1-letnik je vedno bolj živahen in zadnje čase me skrbi, da mi bo nekega dne čofnil iz svoje posteljice na glavo. Spi še v 60x120cm posteljici z ograjo. Ležišče smo sicer spustil na spodnji nivo, včasih pa vidim, da bi se kar z nogicami uprl v ograjo in hop, splezal čez. Tudi z rokami seze čez že do podpazduhe. Na tla okoli postelje sem položila blazine, samo kaj ko lahko pade mimo njih in še vedno je trdo. Danes sem že hotela v trgovini poiskati kakšno zaščitno ograjo za to posteljo. Sicer se mi zdi malo hecno na to posteljo z ograjo pritrditi gor še dodatno ograjo (?!), pa res ne vem kaj naj naredim?! V veliko posteljo ga še ne bi dala, ker še ne zna splezati dol z nje. Prosim svetujte mi, če je katera imela podobne skrbi in kako jih je rešila? Sem že brskala po forumu, pa nisem našla nič konkretnega. Čutim pa, da ni daleč dan ko bom namesto jutranjega čebljanja zaslišala jok! Hvala vam in lep dan v senčki vam želim, coco
|
|
|
|
RE: Strah pred padcem iz otroške postelje 20.7.2006 10:30:50
|
|
|
|
muha1
|
Če je tako živahen, pa ga daj v navadno posteljo in pritrdi nanjo ograjico proti padcu. Velika posteljica ni tako visoka, da bi se od padca poškodoval, pa še blazine obložiš spodaj.
|
|
|
|
RE: Strah pred padcem iz otroške postelje 20.7.2006 10:35:16
|
|
|
|
benika
|
Naš je iz svoje posteljice z ograjo telebnil prejšnji teden. Kako mu je to ratalo, ne vem Dno je spuščeno na najnižji nivo in pojma nimam, kaj naj narediva. Verjetno bova zvišala ograjo na ek način.
|
|
|
|
RE: Strah pred padcem iz otroške postelje 20.7.2006 10:42:46
|
|
|
|
coco
|
No, tega se bojim!!!! Upam, da jo je dobro odnesel. V veliko posteljo se ga tudi ne upam ne dati, ker vem da bi splezal čez tisto nižjo ograjo in bi tudi čofnil. Verjetno bo res treba nekako nadvišati to ograjo na tej postelji ali pa, hi, hi, eno mrežo čez postlo potegnit - da ne bo katera vzela za res ! lp, coco
|
|
|
|
RE: Strah pred padcem iz otroške postelje 20.7.2006 10:56:04
|
|
|
|
tina104
|
To s to dodatno ograjico se mi zdi kar dobra ideja. No, mi imamo zdaj en teden tako, da Aljaž spi v taveliki postelji 90x200, posteljo je moj naredil, in sicer tako, da je jogi praktično na tleh - vse skupaj je visoko kakih 15, max 20 cm. Na tla ob postelji pa smo dali še odeje. Se je že skotalil dol, pa se niti zbudil ni popolnoma. Drugače pa mu zdaj ponoči eno odejo zvijem tako na robu postelje, da ga zadrži, ko se kotali sem in tja. Mogoče se ti bo zdelo preveč komplicirano, ampak Aljažu se postelja ful fajn zdi in zna že tudi dol zlest, če gleda, kje je, če pa nori, pa se je že tudi zgodilo, da je padel dol - na odeje.
|
|
RE: Strah pred padcem iz otroške postelje 20.7.2006 15:36:33
|
|
|
|
LEJLA
|
Nas je splezal cez pri malo manj kot dveh letih. Seveda je naslednji dan ponovil vajo tudi v varstvu. na sreco imamo mi lesena tla in tapison v njegovi sobi tako, da padec ni bil ravno trd. No od tistega dne spi samo na jogiju. Ker ce je postelja malo visja on se zmeraj izvaja v spanju take akrobacije, da cofne dol. sele sedaj po dobrih dveh mesecih se mi zdi, da ga najdem , da spi na jogiju. prej se je dostikrat zgodilo, da je spal zdraven, ker se je pac "odkotaliu". Ali pa glava na postelji noge pa dol.
|
|
|
|
RE: Strah pred padcem iz otroške postelje 23.7.2006 13:31:51
|
|
|
|
žiža
|
Midva sva ji pa celo stranico lepo stran vzela in ne more čez telebniti. Jogi ima itak spuščen do podna, potem je pa tisti lesen rob ravno toliko visok, da se v spanju ne more čez prekotalit. Ko se pa zbudi pa lepo sama dol zleze.
|
|
|
|
RE: Strah pred padcem iz otroške postelje 23.7.2006 22:19:09
|
|
|
|
Jessy
|
Moja sestra je svojemu sinčku spustila dno še nižje, kot se ga da. Njen mož je zavrtal dodatne luknje in so ga spustili tako nizko, da je nemogoče, da pade ven. Mi bomo naredili isto, ko bomo vidli, da se nagiba naprej.
|
|
|
|
RE: Strah pred padcem iz otroške postelje 23.7.2006 22:26:35
|
|
|
|
Gina
|
Naš ta velik je tudi čez telebnil pri enem letu. Je imel srečo, ker je nekako preval naredil, pa na rit padel, pa še zraven sem bila, ampak ga nisem mogla ujet. Pa ves čas sem že prej govorila, da bo nekako čez splezal, in je. POtem smo ga dali v ta veliko posteljo, da je sam dol splezal, ko se je zbudil. Meni se od zgoraj opisanih variant zdi najboljša tista, da daš ograjico čisto dol in jogi do podna, ap nima kam past, tudi če bi se v resnici prekotalil. Lahko pa kupiš tisto čisto nizko ograjico, ki jo prodajajo v otroških trgovinah, samo toliko, da se čez ne prekotali. Ko pa se zbudi, pa itak lahko sam dol spleza ali se v žaklu odvleče, pa ne pade pri tem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?