|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 21:58:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: kaj je ljubezen?
21.7.2006 8:25:15   
Anonimen
Porocila si se.. pa se nimas urejenega albuma??
Dej hitr nooo.. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
21.7.2006 9:28:17   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Porocila si se.. pa se nimas urejenega albuma??
Dej hitr nooo.. user posted image

Mislim, da se še ni poročila, ampak da se bo.

Radha, iskrene čestitke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
21.7.2006 9:31:28   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Hvala ,Tassyuser posted image Sej verjetno bi po vsej logiki lahko to objavila na RR,da se bom poročila...ampak nisem tak tip,da bi kej objavljalauser posted image

Ups, po tem stavku sem mislila, da se šele bo poročila, pa sem se očitno zmotila, Tjazy, si imel prav.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 54
21.7.2006 10:06:39   
Anonimen
Se popolnoma strinjam!!! Ko tole berem mi ni dalo miru, da se ne bi priključila, čeprav redko kdaj kaj napišem; me je pa tema potegnila...

Naj povem, da je zame definitivno bolje biti sam, si organizirati lajf maximalno po svojih željah, uživati samsko življenje, se sprostiti in zaupati življenju, KOT PA TRPETI ob sebi nekoga samo zato, da imamo nekaj ob sebi.. ..slednje je vsekakor slabša izbira!!! Vsaj zame - govorim tudi iz lastnih izkušenj.

In kar ne razumem vseh teh žensk (jih poznam!), ki bi dale 'vse' samo, da bi imele zraven sebe "nekoga", ki mu binglja med nogami... no, lahko je tudi ženskega spola, da ne bom pristranska... Kajti če tega "nekoga" ni, je kot da jih pol  manjka.. Po drugi strani, pa ko takega "nekoga" imajo, se samo pritožujejo in sanjarijo kako bi lahko bilo, hrepenijo po 'pravi ljubezni' in o tem, da se je pač treba sprijaznit s tem kar imamo...
In še kako se lahko zgodi, da na račun 'samo, da imam "nekoga",  mimo njih  bežijo tisti s katerimi bi lahko doživeli stanje ljubezni...

Ko zaupamo sebi in življenju, se sprostimo in predvsem, ko SE začutimo in imamo radi, potem pridejo ljudje, ki si jih zaslužimo, in lahko rečem LJUBIMO... Vsaj meni se je tako zgodilo.... Sem pa rabila precej časa, da sem bila sposobna odvreči oklep, ki se mu reče  'mnenja drugih'.... 
In ko sem najmanj pričakovala, se je zgodila LJUBEZEN in ZALJUBLJENOST HKRATI... tako vseobsegajoče brezčasno stanje duha, popolni mir in nemir v enem... Je težko razložit... Stanje traja že nekaj časa, pa je še vedno nespremenjeno, kljub vsakdanu, ki ni vedno naklonjen....

Zdaj pa bodi dovolj...
Nora

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
21.7.2006 10:24:16   
Sita
            Ja, zaljubljenost kot so že napisale ( in – li), je evforično stanje nabito z adrenalinom, ko po prvem poljubu po rokah splezaš na vrh koša in si ves kot omamljen. S časom ta evforija mine če si sposoben dajanja in prejemanja ter spoštovanja druge osebe se pretvori v ljubezen, ki traja. Od tod toliko težav med pari, ki po nekaj letih ugotovijo, da so se ohladili drug do drugega, ker iz različnih vzrokov niso bili sposobni te pretvorbe v ljubezen. Največkrat imajo o tem napačne predstave, kako naj bi ljubezen sploh izgledala in imajo eno veliko pomankljivost: ne znajo poslušati.
Pogosto pa ljubezen zamenjujejo tudi z navezanostjo in strahom , biti sam. Toda resnične ljubezni si sposoben šele takrat, ko si sposoben živeti sam in ko imaš rad tudi samega sebe, ker takrat ne postavljaš pogojev, kakšen mora biti partner do tebe, da ga boš imel rad, ampak si preprosto rad v njegovi bližini in ga spoštuješ takšnega kot je.
   Seveda pa to ne pomeni, da ga ne opozoriš na napake, če ga lomi. To bi bila pa že brezbrižnost in nespoštovanje v drugo skrajnost. Včasih si morata povedati kikse, ker jih največkrat sami ne opazimo, in partnerju potem stati ob strani pri njegovem osebnostnem razvoju ampak brez nervoze in pogojevanja.

Danes grem na obisk k družini na morje po skoraj treh tednih. To pa že niso več metujčki ampak METULI. Tako dolgo od časov prvega poljuba še nisva bila narazen, niti v času vojne ne. Še takrat sva proti koncu vojnih napetosti ponoči skupaj stražila TV stolp na Uršlji gori ( zdaj veste, kako varni ste takrat bili). Hrepenenje je že tako silno, da se še komaj zadržujem, da ne sedem takoj v avto in grem k njim. ). Lahko rečete temu tudi navezanost, mi je vseeno, če je pa tako lep občutek, da te ima nekdo rad.

Pa še ena zgodbica iz knjižice Ptičja pesem:

Dolga leta sem bil pravi nevrotik. Neprestano me je kaj skrbelo, bil sem potrt in sebičen. Vsi so mi prigovarjali, naj se spremenim, in ponavljali, kako da sem živčen. Bil sem užaljen, drugič sem jim spet dal prav in se hotel spremeniti. A mi ni šlo.
 Najbolj me je bolelo, ker je bil takega mnenja tudi moj najboljši prijatelj.
Potem pa mi je nekega dne rekel:« Nikar se ne spremeni, ostani tak kot si. Rad te imam takšnega kot si; ne morem si kaj, da te ne bi imel rad.«
   Te besede so zvenele mojim ušesom kot glasba: » Nikar se ne spremeni. Nikar se ne spremeni…Rad te imam.«
   In sem se pomiril. Kar oživel sem. In – o neverjetni čudež – spremenil sem se!

Firasto

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
21.7.2006 10:40:41   
Anonimen
ti druga anonimna si pa vstrelila čist mimo.
jaz sem si iskala nekoga s komer bom lahko delila življenje. tega sem si nadvse želela in sem tud našla nekoga, ki je skoraj kot narejen zame. nisem ga namerno iskala takega kot je, imela sem pač srečo - iz one night standa se jeTAKOJ razvila resna zveza. ZAVEDNO sem ga vprašala, če bi želel hoditi z mano, ne iz tiste zaljubljenosti - ker po 1 noči te še ne more biti. ampak sem takoj videla, kak tip je, da mi bo z njim lepo, da bi si lahko ustvrila prihodnost in od tistega dne naprej sva skoz skupaj- zelo dobro sva se ujela. le da tistih globokih čustev ni. ali pa ni več.user posted image rada ga imam, ga pa ne ljubim. mislim vsaj. morda pa je to samo prehodno obdobje, ker sem se počutila tako prizadeto. morda pa ga ljubim, pa sploh ne vem.

ti si rekla da nočeš nekoga trpet oz. prenašat - moža nisem prisiljena trpet in ga nisem prisilnjena prenašat in nisem prisiljena živet tako kot njemu paše. tega tudi ne počnem.  včasih popustim, včasih pa mora popustit on. tud ga "ne prenašam", zato ker sem z njim čisto prostovoljno in ne iz teh razlgoov, kot pišeš ti.  vedno sem mu dala vedeti, da ga ne rabim, da je takorekoč prost - če bi želel oditi, bi lahko odšel. pa ni in ne bo, ker me ima rad.
v tem smislu - moškega pri hiši, ali pa da hrani družino itd ga niti nočem imet... potrebujem ga, ker želim biti z njim, imam ga rada. želim biti del njegovega življenja. skupaj z njim sem si uredila dom, ustvarila družino. če mi ne bi odgovarjal, bi ga že daven dan postavila na cesto. ni popoln, je pa moj mož in z njim delim življenje. žal mi je samo, da ga ni bilo ob meni, kosem ga najbolj potrebovala. pustil me je na cedilu. to je moj subjektiven pogled. on najbrž razmišlja drugače,če sploh kdaj razmišlja o tem.

mi se pa tukaj pogovarjamo o ljubezni. jaz VEM, da imam moža RADA.  NE VEM pa če ga ljubim. mislim da ne. morda se motin. ampak mislim, da ne. odgovore iščem kot vem in znam, morda bom pa nekega dne videla, da sem ga ljubila, ko bom stara in polna življenjskih izkušenj. morda bom pa videla tudi do, da nisem ljublia samo njega, ampak še koga drugega. ali pa sploh nikogar.
kako si si sploh lahko siguren, da nekoga ljubiš.?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
21.7.2006 10:47:42   
Sita
 Pa še to:
Precej se jih pritožuje nad svojimi partnerji vendar obstaja resničen rek: VEČINA LJUDI SI ZASLUŽI DRUG DRUGEGA.
Ali ker dobijo povratno, kar dajejo, ali pa ker ga prenašajo, ko bi ga morali že davno poslati  k vragu. Tudi v partnerstvu velja pravilo, da lepa beseda lepo mesto najde.

Firasto

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.7.2006 14:24:08   
Anonimen
Anonimna se Ti opravičujem, saj odgovor oziroma razmišljanje ni bilo namenjeno izključno tebi... Mislim, da sem ga napisala kot odgovor Tjazy-ju...
Mišljeno je bilo bolj kot razmišljanje, mnenje (moje) na to temo, ki pa si jo res začela Ti. Sem si jo zdaj še 1x prebrala...

Kar pa se razlike med rad imeti in ljubiti tiče - mislim, da ve vsak zase, ko to doživi. Zelo subjektivno!!!
Naj ti povem, da sem sama 13 let samo mislila, da svojega bivšega moža ljubim, da ga imam najrajši na svetu in da ga ni moškega, ki bi ga lahko zamenjal in da se bom ubila, če me zapusti!!! Kako sem se motila....
Šele, ko sem spoznala svojega sedanjega moža (v samski fazi jih je bilo kar nekaj, tako da sedanji mož ni bil prvi po bivšem), sem spoznala več kot očitno razliko..med imeti rad in ljubiti... Je pa zanimivo, da tudi on prvega dne pravi, da me nima rad ampak, da me ljubi... In da to ve.

Veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
21.7.2006 14:47:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Naj ti povem, da sem sama 13 let samo mislila, da svojega bivšega moža ljubim, da ga imam najrajši na svetu in da ga ni moškega, ki bi ga lahko zamenjal in da se bom ubila, če me zapusti!!! Kako sem se motila....

Upam, da zdaj, ko si s tem, ne mislis spet isto, kot si nekoc mislila? Ali mogoce mislis?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
21.7.2006 21:41:24   
*Karmen*
Če nekoga pobožaš, ker ti je noro všeč - je to zaljubljenost. Če pobožaš nekoga, ker si ga sprejel takšnega kot je - je to ljubezen

Če te ščemi v trebuhu, ko ga vidiš, ko pride iz službe domov - je to zaljubljenost. Če te ščemi v trebuhu, ko pride iz službe, ker veš, da se boš naslednje ure z njim počutil ljubljeno, varno in spoštovano - je to ljubezen.

Če znoriš, ko naredi napako - je to zaljubljenost. Če si se o napaki pripravljen pogovarjati in sprejemati kompromise - je to ljubezen.

Če greš z nekom skupaj ven, ker želiš vedeti kaj tam počne ali pa ker se dobro počutiš, ker zraven tebe hodi "dobra trofeja" - je to zaljubljenost. Če greš z nekom skupaj ven, ker si zaželjen - je to ljubezen.

Če misliš, da te bo zapustil in boš zaradi tega naredil samomor - je to zaljubljenost. Če o tem ne razmišljaš - je to ljubezen.

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   [Brisano sporočilo]
21.7.2006 21:47:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
24.7.2006 12:37:49   
Anonimen
Tjazy,

z leti s pomočjo emperike človek pride, ne le v nova 'leta', ampak tudi do novih spoznanj, vedenja in zavedanja samega sebe s seboj in v stiku z okolico...

Tako kot v življenju je tudi v znanstveno raziskovalnem delu...in obratno.......
Če želiš biti uspešen, je potrebno sprejeti dejstvo, da je 99% časa potrebno za delo brez rezultata, in samo 1%, da prideš do končnih zaključkov in spoznanj... tudi do spoznanj v ljubezni.

Ja, tokrat ne mislim, tokrat vem, da sem s človekom, ki ga ljubim!!!

Pozdravček
Nora

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
24.7.2006 13:07:00   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: *Karmen*

Če nekoga pobožaš, ker ti je noro všeč - je to zaljubljenost. Če pobožaš nekoga, ker si ga sprejel takšnega kot je - je to ljubezen

Če te ščemi v trebuhu, ko ga vidiš, ko pride iz službe domov - je to zaljubljenost. Če te ščemi v trebuhu, ko pride iz službe, ker veš, da se boš naslednje ure z njim počutil ljubljeno, varno in spoštovano - je to ljubezen.

Če znoriš, ko naredi napako - je to zaljubljenost. Če si se o napaki pripravljen pogovarjati in sprejemati kompromise - je to ljubezen.

Če greš z nekom skupaj ven, ker želiš vedeti kaj tam počne ali pa ker se dobro počutiš, ker zraven tebe hodi "dobra trofeja" - je to zaljubljenost. Če greš z nekom skupaj ven, ker si zaželjen - je to ljubezen.

Če misliš, da te bo zapustil in boš zaradi tega naredil samomor - je to zaljubljenost. Če o tem ne razmišljaš - je to ljubezen.

Nimam kaj dodati. Zelo lepo oz. resnično si to napisala. user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 64
24.7.2006 15:20:55   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

gina. saj jaz živim tako kot mi je lepo. moža imam rada. in tudi življenje želim deliti z  njim. zato sem se pa poročila. točno to živim, kot sem si vedno zadala. imam vse kar hočem. le tisto tapravo ljubezen pogrešam. od moža mislim da je ne prejemam in je tudi ne dajem. rada ga imam. dvomim pa, da ga ljubim, tako kot bi si želela/morala. mislim da ne, ker sva se oba spremenila. prevečkrat me je razočaral. morda sem ga nekoč davno zares ljubila, ampak v tem trenutku tega ne morem reči. preveč pogrešam onega drugega. on mi ne postavlja pogojev kaka moram bit in kako se obnašat. on me je vzel tako kot sem. zato sem z njim. seksala bi lahko z vsakim, če bi hotela - kandidatov ne manjka. pa tega ne počnem. fanta imam rada. ne vem, kako naj to zvezo opredelim, zato mu pravim, da je moj ljubimec. pogrešam ga. želim si ga. želim si od njeg slišati vse tiste besede, ki sem jih nekoč slišala od moža. pred dolgo časa. ko sva bila mlajša in sva si želela stalne zveze. takrat ko sva si vzela čas eden za drugega. pa tudi takrat ni bilo tistega ognja, kot sem ga enkrat v življenju že imela priliko čutiti. pri ljubimcu pa še vedno čutim tisto ščemenje, neučakanost, radost, ko ga vidim. pa najina zveza traja že nakaj let. včasih se sprašujem, kako bi bilo, če bi se poročila z njim, kakšno bi bilo moje življenje z njim. bi bilo enako kot je sedaj, ali pa bi se čutila ljubljeno in ga ljubila. ampak ko sva začela najino zvezo, sem bila jaz že poročena, onpa v stalni zvezi z žensko, s katero se je lani poročil.
pogrešam ga. tudi ljubosumna sem, kar nisem na moža bila nikoli. hočem ga zase. pogrešam ga. saj se vsakih par dni kličeva in se pogovarjava po teleonu, ker je daleč vstran, ampak pogrešam ga pa vedno zelo. in tiste trenutke, ko sva bila sama. samo eden za drugega. pa če sva se samo pogovarjala ali pa če sva se samo ljubila (seksala).
živim svoje življenje in sprejmem vsako riložnost, ki se mi ponudi. morda ljubezen čaka za naslednjim ovinkom. iščem jo vsepovsod, pa ne vem kako zgleda. sem jo že videla nekoč, ali je bilo tisto nekaj drugega. morda jo že imam, pa je ne prepoznam. morda jo zamenjavam s čem drugim. kaj je ljubezen? kakšna je?.....

Sem že pisala jaro kačo pa sem se premislila.

V razmislek bi dala slednje.. Da je realnost drugačna od tega kar imaš z ljubimcem. Če bi z njim lahko zaživela družinsko življenje bi se ti zgodba s sedanjim možem lahko ponovila, pač samo druga oseba bi ga nadomestila. Jaz sem sama pri sebi ugotovila, da je potrebno marsikaj razčistiti pri sebi, ker drugače se vrtiš v začaranem krogu in ne pomaga nobeden drug in drugačen, vse je v tebi.
Sem dala podobno zgodbo skozi, čeprav sem šla še malo dalj kot ti.
Ljubimec zna biti idealen ko je samo ljubimec, če pa posatne del tvojega življenja kot tvoj partner in si delita vse kar paše k razmerju od skrbi do dolžnosti pa ni več tak kot je bil takrat, realnost je drugačna.

Ne išči ljubezni okoli sebe, tmveč jo najdi v sebi. Verjemi, da te to zares osreči. Veliko truda je potrebno in včasih omagamo, ampak je vredno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?