|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč-trda kožica....
20.7.2006 9:02:11   
katarina2004
pri mojemu sineku sem opazila, da ima na obeh komolcih in na sp. pregibu kolena prav čudno trdo kožico (če dobro pogledaš so kot neki drobni spuščaji-tudi malo rdeči). Sem prav malo zaskrbljena, ke ne vem od česa se mu je to pojavilo. Ali je to kakšna alergija....

Zelo vam bom hvaležna za vsak nasvet....

HVALA IN LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč-trda kožica....
20.7.2006 10:21:30   
piščanc
mogoče je samo od plazenja ali trenja kolenčkov po tleh (alergija se ponavadi pojavi na notranji strani pregiba). namaži mu s kakšno kremo, lahko bepanten, drugače pa je super dobra krema A-derma (za celo telo, za občutljivo kožo)

iz malega zraste veliko

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 8:53:05   
katarina2004
Hvala ti!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 16:52:05   
Marina 1
No tudi moj sin je to dobil.Najprej na komolcih,nato na kolenih in ko je še dobil po obrazeku smo šli k pediatrinji.Najprej nam je predpisala neko kremo in smo en mesec mazali z njo ampak ker ni bilo nič bolše nas je poslala k dermatologu.In diagnoza-Atopični dermatitis.Po znakih sodeč ima vaš otrok podobne znake zato ti priporočam da obiščeš pediatra.
No našemu se je z kremo ki smo jo dobili pri dermatologu in z posebnimi mili za umivanje in olji za nego stanje popravilo in je sedaj ok.Mislim da je dobro da se grete pokazat.

LP Marina 1

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?