|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni sprejet v vrtec
19.7.2006 22:26:53   
kimi
Nisem dobila vrtca že drugo leto zapovrstjo...rada bi napisala pritožbo pa ne vem kako in kaj. Rada bi dobila kakšna potrdila pa ne vem kje...mi kakšna lahko pomaga oziroma svetuje. Oba imam v privat varstvu in dam celo plačo samo za varovanje pa bi rada vsaj enega spravila v vrtec...hvala vnaprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni sprejet v vrtec
19.7.2006 23:01:00   
frutka_
Nisem čisto ziher kimi ampak mislim, da bi avtomatsko morala dobiti mesto, če si bila vpisana že lani (pa nista bila sprejeta). Seveda si letos morala vlogo izpolniti ponovno ampak neka prednost je ziher glede na to, da čakaš....jaz bi malo preverila zadevo.

Sicer pa v primeru, da je vpisnih mest premalo za vse otroke, občina razpiše komisijo (sest. jo predstavniki sveta staršev, ravnatelj, nekdo iz občine), ki "odloča" kdo bo sprejet. Na točke vplivajo:
  • oddaljenost od vrtca (prednost imajo lokalci)
  • socialni status (socilano ogoržene družine imajo prednost, prav tako samohranilke, brezposelni)
  • posebne potrebe otrok (OPP imajo prednost pred ostalimi otroki)
  • število družinskih članov
  • morda semše kaj pozabila

Na tvojem mestu bi šla pogumno do vrtca in zadevo preverila, da niso kaj zakvačkali. Povej tudi, da že lani niste dobili mesta in da želiš pojasnilo. Sicer pa občina ureja vse zadeve na predšolski vzgoji tako da se obrni na svojo občino oz. občino kamor vpisuješ otroka.

LP, pa v redu zrihtaj!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2006 8:31:45   
tinica
Kako lahko imajo otroci brezposelnih staršev prednost v vrtecu, kot pa otroci staršev kateri redno hodijo v službo??????????

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2006 8:37:13   
Anonimen
Zato ker si morajo brezposelni starši v tem času AKTIVNO iskati službo.

(odgovor članu tinica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2006 9:06:20   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: tinica

Kako lahko imajo otroci brezposelnih staršev prednost v vrtecu, kot pa otroci staršev kateri redno hodijo v službo??????????

večno vprašanjeuser posted image

zato, ker brezposelnost velja za socialno ogroženost, socialno ogroženi pa imajo prednost v vrtcu, ker ne morejo plačevati zasebnega varstva

sicer pa stari zakon iz socializma, kjer so večinoma vsi delali in se nihče ni šlepal, ker ga je družba obsojala, zdaj pa vsak po svoje in vsak samo zase

NUJNO JE TREBA VEČ PROSTORA V VRTCIH!!!!user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2006 9:07:11   
piščanc
poizkusi še kakšen drug vrtec, mogoče domžale

iz malega zraste veliko

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2006 9:27:56   
srki
Jaz bi šla na tvojem mestu osebno do ravnatelja vrtca in se o vsem tem temeljito pozanimala. Čisto možno je, da se je nekdo prišlepal namesto tvojih otrok na način poznanstva in vez.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2006 12:37:36   
anabanana
Razumem, da nezaposleni ne morejo plačevati zasebnega varstva, ne razumem pa zakaj sploh potrebujejo varstvo če so doma user posted image Halo user posted image To se mi zdi ful krivično do zaposlenih staršev.

Za tiste dve urici ko aktivno iščejo službo pa bodo že našli varstvo. A službi iščejo na terenuuser posted image Ma FUL mi gre to na živceuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2006 13:03:22   
srki
To, da imajo otroci nezaposlenih staršev prednosti pri sprejemu, tudi meni ni všeč. Saj res cele dneve ne iščejo službe. Pri nas je bila celo ena taka, ki sploh NI iskala službe, je še zdaj doma, pa je starejši otrok že končal OŠ, pa je imela otroke vedno v vrtcu, ostali pa, ki niso imeli nobene možnosti drugega varstva, niso dobili prostora za svoje otroke.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2006 17:03:28   
kimi
Midva sva bila oba brezposelna...moj je še kar jaz pa sem se 1 teden nazaj zaposlila...vrtca pa nimam in dam vso plačo za privat varstvo

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2006 16:53:02   
Naja30
Ponavadi so otroci staršev, ki "aktivno iščejo zaposlitev" do zadnjega v vrtcu. Prav grdo za videt. In tudi vse dneve, petke in svetke... Žalostno.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2006 20:09:34   
jasnika
draga anabana povsem zgrešeno razmišljaš, jaz sem doma in imam hčero v vrtcu in si ne morem najt niti 2 uri varstva drugače kot v vrtcu, ne nekaj pisat o čem nimaš pojma in nekaj na pamet pametovat, če ne veš

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2006 20:12:18   
jasnika
no pa naj še odgovorim naji3, kot em povedala sem doma moj pa dela in bi se mi zdelo krivično do otreka glede na to da hodi v vrtec da bi jo enkrat mela doma pa spet ne in tako, SAJ PA OTROK TUDI POTREBUJE NEK RED

RES NEVEM KAJ IMATE PROTI ČE JE OTROK V VRTCU, SAJ PA JE TO TUDI ZA NJEGA DOBRO ZA RAZVOJ, ....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
21.7.2006 20:12:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2006 21:08:14   
bobek05
Jaz pa ne razumem zakaj ne naredijo več oddelkov če je otrok toliko preveč... user posted image  Po moje je finta v tem, da se od generacije do generacije ful spreminja št. otrok in 1x jih je ful preveč, naslednje leto pa spet premalo in zato, da ne bi bilo treba plačevat več prostorov, osebja itd. pač starše prepustijo samim sebi..

kimi, mi je res hudo, ker že drugo leto zapored niste dobili vrtca - si oodala tudi letos za vpis? če si, potem je tu nekaj zelo narobe, ker sem tudi jaz slišala, da tisti, ki že lani niso bili sprejeti, da so letos na prednostni listi... Daj pozanimaj se, ker nimaš kaj zgubit...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?