|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neprofitno stanovanje
19.7.2006 20:32:46   
Anonimen
Pred nekaj dnevi so mi ponudili neprofitno stanovanje.Najprej veselje,potem pa žalost.Vse tako majhno,da ne vem,kam bi sploh kakšno stvar stlačila-pohištvo pa touser posted image Kuhinja je za palčke, kopalnica tudi bolj ja kot ne, "dnevna soba",ki je obenem tudi spalnica pa je tudi ojojuser posted image Najprej sem vseeno upala,da bo nekako šlo.Zato sem stanovanje sprejela,sem pa takoj rekla tistemu,da mu sporočim,če si premislim.
In sem si premislila.Stežka,ampak nimam kaj.Ne morem se z otrokom gužvati v tako majhnem stanovanju,ki je v bistvu garsonjera primerna za kakšenga upokojenca.user posted image
Pisala sem e-mail tistemu za stanovanja,pa mi ni odgovoril.Potem sem pa na dom dobila odločbouser posted image ,čeprav sem mu povedala ,da nočem stanovanja.Na odločbo sem se pritožila,saj sem se odločila stanovanje zavrniti-od njih pa še nobenega odgovora.Se bojim,da mi bojo kar tišali stanovanje,čeprav ga nočemuser posted image Žal mi je,da ga nisem takoj zavrnila,saj sem vendar takoj videla,kako je mišje vse skupaj.Samo sem bila tako vesela,da grem lahko na svoje.Pa sem vseeno ugotovila,da se imava z otrokom še vedno bolje tukaj,kjer sva sedajuser posted image
Zanima me,če ima katera s tem izkušnje?Da je zavrnila stanovanje po tem,ko ga je sprva sprejela?Kako so reagirali, so upoštevali to,da se je premislila....?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neprofitno stanovanje
19.7.2006 21:57:56   
mama54
Osebno mislim,da stanovanje moreš sprejeti.Pošiljam ti izrezek njihovih pogojev.Če meniš,da je stanovanje premajhno,daj vlogo za zamenjavo stanovanja.Ker pa nisem čist prepričana,da imam prav,se bo verjetno še katera oglasila in ti dala točne podatke.Tukaj imaš link za zamenjavo stanovanja in njihove pogoje.

http://www.jmss-mb.si/si/menjava-stanovanj.php

Udeležencem razpisa bodo vročene odločbe o uvrstitvi oziroma neuvrstitvi na prednostno listo upravičencev v roku 6 mesecev po zaključku javnega razpisa. Če se posamezni udeleženec razpisa ne strinja z odločitvijo, se lahko v roku 15 dni po prejemu odločitve pritoži. Pritožbo naslovi na razpisnika. O pritožbi odloči v 2 mesecih po prejemu  pritožbe župan občine, v kateri ima pritožnik stalno prebivališče. Odločitev župana o pritožbi je dokončna.
Po rešitvi pritožb se objavi seznam upravičencev, ki jim bodo zagotovljena stanovanja. Z uspelimi upravičenci bodo sklenjena najemna razmerja za nedoločen čas in z neprofitno najemnino. Uspeli upravičenec, ki neupravičeno zavrne dodeljeno primerno stanovanje ali ki se na ponovni poziv k sklenitvi najemne pogodbe ne odzove, se črta iz seznama upravičencev

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2006 22:40:34   
Anonimen
Če zavrneš stanovanje, ki si ga dobila preko razpisa, potem ne moreš več sodelovati na nadaljnih razpisih.

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 7:10:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2006 9:02:36   
Metuljčica04
SPREJMI! Danes težko prideš do neprofitnega stanovanja.Ko ga enkrat dobiš lahko samo pridobiš, narediš zamenjavo z nekom za večje,če pa odkloniš pa ne moreš  in nimaš nič.

L.p.!

Življenje je igra,igrajte jo!
Življenje je izziv, sprejmite ga!
Življenje je sen,uresničite ga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 9:07:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Metuljčica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 9:10:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 9:18:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 9:20:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 9:20:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2006 9:42:04   
jasnika
joj kaj bi jaz dala magari za 30 kvadratov samo da bi mela mir pa bi bla na "svojem"-enkrat no

mogoče je grdo od mene ampak jaz takim ko zavrnejo stanovanje več ne bi dala možnosti sodelovat na razpisu, saj pa ja daš vlogo kjer potrebuješ stanovanje
jaz dajem vlogo že 4 leta pa še vedno nič, bom še kar čakalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 10:05:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
20.7.2006 12:30:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

KAKOVOST VRTCEV
carmencita

KAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?

Zelo zadovoljna (31%)

Še kar zadovoljna (37%)

Nezadovoljna (7%)

Zelo nezadovoljna (4%)

Ne vem (20%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!