Anonimen
|
Neke čudežne formule ni, ampak prej ali slej boš prišla so tega - verjemi! Jaz sem se prav tako obremenjevalain mislila non-stop na; dojenčka, nosečnost, dve črtici, ovulacija,... Obupno! Merila sem si BT, delala O teste (stan sem zmetala denar za popoln nič), jemala Tifol, jedla šumeče tablete, vitaminčke,... pa ni bilo nič. In vsak mesec razočaranja in solzice. Potem sem šla k G, ker sem vedno še par dni po koncu M imela temno rjav izcedek, pa grozne bolečine v predelu jajčnikov. In ugotovila mi je PCO, pa še neki, pa rekla, da tole pa ne bo šlo tako zlahka, pa da naj še kar lepo leto delava, pa če ne bo nič naj se oglasiva. Pa na UZ je videla, da se lepo pripravlja na M (tisto je bila moja zadnja M potem). In jaz sem seveda še cel dan jokala kot zmešana, da ne bodo dojenček še tako kmalu.... ampak je kar hitro minilo in sem se nehala obremenjevati kdaj bo, ker ne bo tako lahko (tako je rekla moja G)... pa je ratalo že mesec pa pol potem, ko sem bila pri G. Ona in njena grozna diagnoza sta me postavili pred dejstvo, da nekaterim ni usojeno zanositi tako na easy in sem tisti mesec čisto odmislila na dojenčka, dve črtici,... niti nisem vedela kdaj sem imela O, niti ne kdaj sem zadnjič imela M (dobro da pišem sem gor, da sem šla pogledat nazaj). In ko sem ugotovila, da je v bistvu že 33 dan od zadnje M sem šla delat test in je pokazal dve črtici... in sem spet jokala... tokrat od sreče. Lp, jjasna
|