|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj neham misliti na...
19.7.2006 11:46:55   
violet
Živjo!
Kot že sam naslov pove... kako naj neham misliti na to ali nama je s partnerjem uspelo nardit user posted image ali ne? Saj vem, da je malo butasto vprašanje, ampak vseeno. Zdi se mi, da postajam vse bolj obsedena s tem, ali nama je uspelo ali ne, pa čakanje na to user posted image ... Kako naj neham misliti na vse to, kako naj se sprostim, da bo lažje. Zelo težko je čakat in odštevat dneve do user posted image in potem znova razočaranje, da ni uspelo - občutek imam, da samo še na to mislim. Mi lahko kako svetujete, da odmislim na vse to in enostavno začnem uživatuser posted image ?
Že vnaprej hvala za odgovore.
Lep pozdravček, violet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj neham misliti na...
19.7.2006 11:59:41   
kepica
Enostavno ne moreš. Ne vem, kako lahko delaš na user posted image  in ne misliš na to ali je uspelo ali ne? Jaz ne morem.  Verjetno po večih mesecih poizkušanja lažje to narediš, kot na začetku. Se mi zdi, da po večih mesecih že mal obupaš in potem malo manj misliš na to. Vsaj tako je bilo pri meni lani, ko sva z možem delala na user posted image . Prva dva meseca sem bila čist mem, tretjega sem bila malo zaskrbljena,zakaj nič ni, četrtega sem pa že kr mal obupala in nisem več mislila na to in rekla ko bo, pač bo. Sem bila že sita letanja v lekarno po teste, ker mi je M ful zamijala, pa sem delala teste skoraj svak dan. No,pa potem vseno ni bilo nič iz tega, ker sva nehala na tem delat, ker sem menjala službo.
Zdej pa spet delava na tem. Prvi mesec in sem spet čist aut. Ta teden imam komaj ovulacijo,pa se mi zdi, da sem že vsa čudna. Psiha naredi svoje, ni kaj. Blagor tistim, ki so se sposobne obvladat in po nekem čudežu ne mislijo na to, ali jim je uspelo ali ne. Jaz že komaj čakam avgust in upam, da M ne bo. Če pa ne bo,pa spet veselo na delo. K sreči se mi ravno ne mudi preveč. Imamo doma že enega nagajivčka, ki si zelo želi sestriceuser posted image

Držim pesti, da ti čimprej uspe zagledatuser posted image

lp
kepica

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2006 12:03:13   
slumpo
ojla

popolnoma te razumem sama sem bila na temu pa ceprav hudo kratek casa ce danez pomislim za nazaj.
nama je ratal v drugo. prvic je bilo hudo...nisem mogla nehat mislit na to pa potem cakat dan da lahko naredis test pa pol ko je prisla M tako razocaranje do solz.
nato smo preziveli dneve M in sem se sama sebe prepricala da se bom ta mesec toliko zaposlila in obremenila z drugimi stvarmi, pa na mor5je smo sli vmes da nisem mela casa mislit na to.
moz me je pa lepo osvajal da sva delala na otroku. na koncu me je priznam spet malcek zvilo in sem cakala na M. pa jo ni bilo. sem naredila prvi dan test in je bil -. spet razocaranje. M se vedno ni bilo in po doooooolgihhhhhhhhhhhhh 5 dneh ponovila in danes zjutraj ugotovila +.

skratka svetujem ti zaposli se 100 na uro. pospravljaj, hobiji, pogovori prijatelji....pa bo slo mim ...se vedela ne bos kdaj.

lp

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2006 12:54:30   
babylove
No, ko boš to pogruntala pa lepo prosim še meni povej user posted image .

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2006 13:38:53   
pot
Težko je nehati misliti na spočetje, takoj ko se odločita za to, da bosta poiskusila zanositi. Jaz sem si po začetku rekla, da imava celo leto čas, da nama uspe. Leto še ni minilo in še vedno čakamo. Med tem pa uživam v user posted image , kolikor se da. Zakaj bi se ˝mučila, če lahko uživaš, sproščeno in brez skrbi? Misli na otroke ampak ne na to, da jih morata nardit, temveč na to, da uživata, dokler jih še ni.

Veliko sreče. user posted image

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2006 17:58:28   
Anonimen
Neke čudežne formule ni, ampak prej ali slej boš prišla so tega - verjemi! Jaz sem se prav tako obremenjevalain mislila non-stop na; dojenčka, nosečnost, dve črtici, ovulacija,... Obupno! Merila sem si BT, delala O teste (stan sem zmetala denar za popoln nič), jemala Tifol, jedla šumeče tablete, vitaminčke,... pa ni bilo nič. In vsak mesec razočaranja in solzice. Potem sem šla k G, ker sem vedno še par dni po koncu M imela temno rjav izcedek, pa grozne bolečine v predelu jajčnikov. In ugotovila mi je PCO, pa še neki, pa rekla, da tole pa ne bo šlo tako zlahka, pa da naj še kar lepo leto delava, pa če ne bo nič naj se oglasiva. Pa na UZ je videla, da se lepo pripravlja na M (tisto je bila moja zadnja M potem). In jaz sem seveda še cel dan jokala kot zmešana, da ne bodo dojenček še tako kmalu.... ampak je kar hitro minilo in sem se nehala obremenjevati kdaj bo, ker ne bo tako lahko (tako je rekla moja G)... pa je ratalo že mesec pa pol potem, ko sem bila pri G. Ona in njena grozna diagnoza sta me postavili pred dejstvo, da nekaterim ni usojeno zanositi tako na easy in sem tisti mesec čisto odmislila na dojenčka, dve črtici,... niti nisem vedela kdaj sem imela O, niti ne kdaj sem zadnjič imela M (dobro da pišem sem gor, da sem šla pogledat nazaj). In ko sem ugotovila, da je v bistvu že 33 dan od zadnje M sem šla delat test in je pokazal dve črtici... in sem spet jokala... tokrat od sreče.

Lp, jjasna

(odgovor članu violet)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2006 7:56:49   
violet
Živjo!
Najprej se vsem zahvaljujem za odgovore. Vidim, da nisem edina, ki stalno samo o user posted image razmišlja. Danes sem precej boljše volje, kot včeraj. Včeraj sem namreč dobila tečko user posted image in sem bila kar fajn razočarana, ker sva bila s partnerjem ta mesec pa res pridnauser posted image . No, pa danes sm že bolš, ker sem povedala kaj mi leži na duši. Vsaj vem, da se lahko tukaj obrnem na vas. Še enkrat hvala in upam, da bomo čimprej srečke user posted image .
Lp, violet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2006 10:25:26   
Nasy
jaz sem bila spomladi pri G, ravno zamenjala sem jo in me je dobro pregledala, pa me je malo potolažila..sem ji rekla, da čakamo, pa čakamo..je rekla, naj jeseni kaj pridem naokoli, ker se otroke poleti delauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2006 12:17:31   
lu155
nasy ti pa znaš nasmejat ljudi...otroke se pa poleti dela...user posted image user posted image user posted image no malo smeha ne škodi

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2006 12:28:39   
pot
Ta, je pa dobra. user posted image user posted image user posted image  Maš dobro G.
Saj je res, da je poletje in dopust največ doprineseta...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2006 14:51:37   
Anonimen
Nehat mislt na eno svojih največjih želja....težka je težka.........ampak probi ugotovit zakaj skos mislš nato .Pr men je blo tkole: skos sm si govorila morm zanost ker mi maja poteče pogodba v službi in mogoče po kakšnem zakonu lahko prepričam delodajalca da me ne more vršt iz službe, če sm noseča. No mislm da ni nobenga zakona v prid nosečnicam s pogodbami za določen čas....in tako sm maja ostala lepo doma.......al je blo luštn.....zutri sm spala, zmer sm mela vse pospravlen,....ful sm mela časa zase- hodila sm na bicikl, pa peš u trgovino, pa peš v mesto, pa mož je mel vedno sveže kosilo......pa zmeri sm bla spočita zauser posted image ......no in pol sm takoj naslednji mesec dobila službo....in že po enem tednu ugotovila, da neki pogrešam,ah kaj, nč je nism pogrešala!!! Hitr sm test nardila no, sm kr dva nardila k mi ni blo nč jasn in oba sta kazala istouser posted image user posted image .......tko kot una dohtarca prau da se otroke polet dela....tko jst pravm....BILO JE V MAJU......

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2006 14:55:38   
Anonimen
dodajam še par stavkov..... seveda sva si otroka želela ne samo zaradi službe, ampak želja po zanositvi je bla tok večja tudi zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2006 15:06:31   
pika79
Hello,
tudi jaz mislim, da je na začetku težko odmisliti kdaj bo ratalo in kdaj ne, vendar vseeno priporočam, da čim manj mislite na to, in raje full uživajte v user posted image user posted image user posted image ...
Aja pa še tole, meni je tudi moja G rekla da največ otrok rata poleti, midva sva lani kot nora ,...,...pa ni nič pomagalo,...
Sedaj se trudiva že 2 leti pa ni še nič in mislim, da mi je bilo lažje takrat ko so ugotovili, da bova mogla na umetno oploditev, ..., pol veš da sam nisi kriv (mislim na svoje lastno podstrešje,...), zdej pa veliko bolj uživam v user posted image , nehala sem tudi računati kdaj imam O ker se mi zdi da se s tem potem kar naprej obremenjuješ, tako ali pa tako vse punce predlagajo na 2 dni in potem ne zamudiš nič pa še obremenjevati se ti ni treba, in predlagam še to (uf sem pametna), ne delat testa preden M ne zamuja vsaj nekaj dni,... je lažje,...:)
lp pika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2006 23:11:50   
Anonimen
Zakaj ne obstaja kakšen čudežen recept za zanositev: kot kuharski recepti: če se držiš navodil, ne more ne ratat.user posted image

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.7.2006 18:14:40   
Anonimen
Tud jaz mislim, da ne moreš kar odmisliti, če
se že nekaj časa trudiš, rezultata pa ni. Midva čakava več kot
eno leto, da bi prišla na vrsto, pa zgleda, da so vrste
dolge user posted image ..... Ne vem, mogoče pa ne delava prav-haha.....
Jaz sem se ene dva meseca, delala, da nič več ne mislim
na user posted image , mogoče sem druge prepričala, ampak moje podzavesti
nisem mogla prepričati in pokazalo se je na drugačen način -
psiha me je čist dotolkla.... Nisem več dovolj pametna, kaj naj še
narediva, da bi nama uspelo?? Vse skupaj se mi zdi že mal
smešno......tako naravna stvar, pa toliko problemov....

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.8.2006 13:21:27   
violet
Živjo!
Spet vam bom mal zatežila. V nedeljo se mi je na desni strani okrog jajčnika pojavila močna bolečina tko da sem zelo težko hodila, zdej pa me že od nedelje skos neki tišči in ne vem kaj je touser posted image kot da bi me nekdo skos tiščal na desni strani jajčnika. Najprej sem mislila, da je mogoče vnetje mehurja, pa mislim, da ni ali pač? Kaj mislite ve, kaj bi to lahko bilo? Prvi dan zadnje user posted image sem imela 20. julija in ne vem kaj naj si mislim. Je to mogoče ovulacija? Nosečnost je izključena, ker sem imela user posted image al pač ni? Sploh več ne vem kaj naj si mislim in bi vas prosila, če mi lahko pomagate v zvezi s tem. Ali naj grem kar h ginekologu? Upam, da nisem tečna, ampak bi res rada vedla kaj se dogaja z manouser posted image .
Pozdravček, violet.

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.8.2006 13:27:17   
CUKRČEK
Tudi jaz se obremenjujem s tem. Za 1. otroka sva se trudila eno leto. In zdaj se trudiva v drugo. In skoz mam v glavi, koliko časa bo tokrat trajalo. Pa zadnje čase sem fuul obremenjen as tem(kar v 1. nosečnosti nisem bila), da bo šlo kaj narobe. Veliko tukaj berem o spontanih splavih, mrtvih novorojenčkih in podobno. In res kar naprej mislim na to kaj bo, če se meni kaj takega zgodi. Groza me je že ob misli na to.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.8.2006 8:22:40   
Kati23
Tudi jaz ne morem odmislit user posted image S fantom se trudiva pribl. 2 meseca, ampak meni se zdi že cela večnost... Temu pa sledi vsak mesec razočaranje in misel na to, da nama ne bo uspelo. Vem, da se preveč obremenjujem, ampak želja je tako velika postati user posted image Ta mesec ne bova tolko računala plodne dni (naj bi jih imela od 9.-14.8.) ampak sva pridna že prej in bova tudi potem, da ne bova spet zgrešila O. Vsem želim čimprej user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.8.2006 13:13:27   
čveka
ne da se!!!

Midva se trudiva 14 mesecev in na začetku je bilo huje kot sedaj.....vsak mesec večje razočaranje.

Danes pa....veva najbrž po naravni poti ne bi šlo in da mene čakata običajni laparo in histeroskopija....pa možek mora aspirinčke in vitaminčke pit.

Ne bom rekla, da nisem razočarana...seveda sem...ampak vem, da brez pomoči ne bo šlo....in računava tut ne več preveč..jst bolj opazujem svoje telo...
In predvsem kar je tut posebej važno.....nočeva, da nama user posted image postane obveznost al pa rutina v tistem tednu, ko naj bi bila O. Raje uživava, takrat ko naju prime!!!

In res je tako kot je ena izmed vas že napisala.....včasih prav pomislim, da potem, ko bova imelauser posted image  dolgo, dolgo ne bova uživala sama tako kot  sedaj, nič več ne bo časa zase.....sej vem da je to bolj slaba tolažba.....ampak tut to je nekaj.....

lpč

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.