|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČESTITKE
19.7.2006 9:55:56   
ancka1
Vsem novim nosečkam iskrene čestitke in lepo nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz bom izvedela koliko je ura čez kak teden. Do sedaj nisem imela nikakršnih namišljenih znakov, ta mesec sem pa non stop na wc-ju, pa prsa imam rahlo boleča (prej nikoli). Upam, da se bo spontanost in neobremenjenost tega meseca obrestovala.

Lep pozdrav vsem! In čimveč +++++
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČESTITKE
19.7.2006 10:34:11   
daisy
No, ANČKA1, potem bova pa obe naslednji teden izvedeli.
Tudi jaz sem ta mesec vse "namišljene znake" potisnila na stran. Bomo videli, mogoče pa bo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2006 10:58:06   
dorina
Se pridružujem obema! Okrog 27. bom videla na čem sem. user posted image
Imam pa kar dober občutek, glede na to, da sem ta mesec čutila ovulacijo (špikanje v jajčniku- ponavadi nič ne čutim, ali pa nisem bila toliko pozorna...), tako da smo user posted image ob pravem času! user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2006 11:16:08   
Ayo
Zdravo punce, tudi jaz cestitam vsem novopecenim user posted image

Drugace pa je tudi jaz (ne)cakam konec julija pa me joskice se zmeraj nic ne bolijo kot obicajno, ne vem ali bo ta mesec spet stavkala in prisla konec avgusta…

Greva pa v petek na dopust za 10 dni, fino bi bilo da bi se zgodil kasen cudes, ceprav jaz kar tezko verjamem da z mojimi doooooolgimi in nerednimi cikli sploh ovuliram… Ze komaj cakam september ko imam redni letni pregled pri g, da ji spet malo zatezim, ker nazadnje ko sem sla v maju, mi je rekla, da je kao vse ok user posted image user posted image user posted image

Tolk, mal sem morala pojamrat, ker moj user posted image  prav, da znam sam to, tko da njemu ne tezim vec, pridem pa sem k vam. No sej zdej me itak ne bo in vsem ki greste tudi na user posted image user posted image user posted image  zelim lepe pocitnice in velik  user posted image !!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2006 11:44:35   
ancka1
Moj odločilni dan je tudi 27. Jaz imam zelo izrazite O. Vedno mi pokaže tudi Ovul test, in izračun na RR. Potem pa sledijo še tipični fizični znaki. Ta mesec sicer nisem izvajala nikakršnih testov. Princip go with the flow. user posted image
Na morje grem pa tudi ravno 27. in si zato sploh želim, da nebi bilo user posted image .
Sotrpinke držim pesti za vse in čimlepše počitnikovanje!!!

LP

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2006 21:20:53   
DORI
Vsem lep pozdrav. Bomo skupaj držale pesti, tudi jaz upam, da je ne bom dobila konec julija. Znakov ni nobenih, ampak tudi, ko sem mislila, da so-je bila pomota, na koncu je prišla user posted image . Tako, da ne razmišljam več o kakih nosečniških znakih. Prej ali slej bo!!user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?