Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Posvet na socialni+par vprasanj... 19.7.2006 13:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Skratka, never ever na CSD, resno mislim, počutila sem se čisto izrabljeno in ponižano, bila je totalno na njegovi strani. Pa on je tisti, ki je hotel vzeti le enega otroka in on je tisti, ki se je odtujil in gledal par mesecev skozi mene... Upam da ti ne bo treba več hoditi, da si se rešila "bogega" partnerja - ne razumem kako je lahko socialna delavka stopila na njegovo stran - a ji je bil všeč al kaj ??? tvoj upam da bivši partner? Verjemi da te čisto razumem kaj si preživljala. zate! No meni tvoj primer ni odvzel volje (vem da to ni bil ta namem s tem, ko si se oglasila, si povedala svojo negativno izkušnjo ) do posveta na CSD -ju.
|
|
|
|
RE: Posvet na socialni+par vprasanj... 19.7.2006 13:59:58
|
|
|
|
bubče
|
yp, moj stric je šel na csd....in je bilo tudi tako...on je bil v resnici žrtev in se je na njih obrnil po pomoč.....obravnavan pa je bil kot kriminalec...postavili so se na stran žene (zdaj že bivše)...pa to kljub temu, da sta oba otroka 'pričala' o resničnem stanju doma.....hudo res.....te centri so bl k ne sam za okras oz. za škodo nedolžnemu.....no, pa itaq nimam že tko al tko najboljšega mnenja o socialnih delavcih....samo zaradi mojih izkušenj z njimi (v okviru mojega preteklega dela)....
|
|
|
|
RE: Posvet na socialni+par vprasanj... 19.7.2006 14:00:33
|
|
|
|
hariba
|
O skrbništvu nad otroki pa ne odloča več csd, temveč sodišče. Še zmeraj pa daje csd svoje mnenje, ki oibičajno odigra odločilno vlogo. Ne pa zmeraj! Načeloma še zmeraj ostanejo otroci pri materi.
|
|
|
|
RE: Posvet na socialni+par vprasanj... 19.7.2006 14:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda, sedaj se to ureja na sodišču, jaz sem dobila skrbništvo nad obema otročkoma, seveda se je ON moral strinjati in se tudi je, kajpak. Glede CSDja, meni so rekli, da se moram kao tam "pofočkati" in se vseeno tam javiti z njim, čeprav to zadevo rešuje sodišče glede stikov in preživnine. Hotela sem samo povedati, da če bi vedela, da mi v bistu ni treba na CSD, tudi ne bi šla, ker je potem ona rekla, da zakaj sva potem tukaj pri nej, če se ne moreva zmeniti glede preživnine sporazumno. Tudi njemu je bilo vse skupaj mučno in mimo, ampak to je že druga zgodba. No, ta drugič, ko sva imela "randi" na CSDju je soc. delavka povedala, da je tudi njegova mama klicala, da je v skrbeh zaradi večjega otroka - skratka za bruhat mučno je bilo. Tašča je hotela le drek narediti, čeprav v tem primeru mislim, da je soc. delavka vedela, kam pes taco moli in je rekla, naj se ne sekiram. Ma škoda besed, gre za to, da tašča in "moj" še vedno nista prerezala popkovine, zdej smo pa mi trije nastradali zaradi tega, pa če on to prizna ali ne, tako je to. :((
|
|
|
|
RE: Posvet na socialni+par vprasanj... 19.7.2006 19:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, zakaj se pa v takih primerih ne obrnete na kakšno anonimno številko za pomoč žrtvam nasilja? Tega je zdaj res toliko, da mislim, da bi več tam naredili za vas, kot na SCDju. Pa varne hiše tudi imamo v Sloveniji.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?