Gina
|
Jaz sem popolnoma enake sorte. Ni bilo šanse prej kaj drgnit, ker bi znorela. Od začetka, ko sem dojila, sem vse zvezde videla. Mislila sem, da mi nekdo tisoč drobnih igel notri zabada, pa jokala zraven. Vsakič, pri vseh treh. Mene je dojenje bolelo ves čas, ko sem to počela. Toliko me je bolelo, da sem se morala vsak podoj psihično pripravit, na hudo bolečino, čeprav malo boljše je pa bilo z meseci. Se pravi prvič 8 mesecev, drugič 4 in tretjič tudi dobrih 7. Vsakič sem videla zvezde, trpela sem samo zaradi otrok in zato, ker so razlagali, da ga najmanj umoriš, če ga ne dojiš - matr sem bila bebasta. Zelo mi je pomagal nastavek vsaj na začetku, prvi mesec ali dva. To ti priporočam, se mi zdi, da ogromno odleže, čeprav je malo štorast za otroka in mamico. Jaz si jih mazat nisem mogla - najbrž iz istega razloga kot ti. Tako da....nisem ti kaj prida svetovala. Ampak če ti pomaga, da te vsaj kdo razume....mene ni nihče, so se mi čudili in govorili, da to ni mogoče, da si domišljam in kaj vem kaj. Aja, pa nič se ne sekiraj, če boš otroka prestavila na adaptirano, če ti bo prehudo. Skratka, počakaj, pa boš videla. Mogoče bo pa tebi vseeno lažje tokrat. Čudeži se dogajajo.
|