|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitnice
18.7.2006 10:53:44   
Anonimen
zanima me, če je katera že bila na : korčuli, visu, pelješacu, murterju, pašmanu, vodicah, omišu....

vsa tista mesta ki spadajo od zadra pa do makarske..

v petek greva na morje, pa sva razmišljala, da bi šla do makarske, potem pa še malo po teh otokih in potem nazaj do zadra... torej, kje je lepo, kaj se splača pogledat, kje so lepe plaže,...............

prosim, za kakšne izkušnje..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počitnice
18.7.2006 11:10:07   
viv_
Bila v Zadru user posted image , na Korčuli user posted image  in na Murterju user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2006 12:28:50   
BLAŽIKA
Veš kako pravi moj partner: MORJE JE OD SPLITA NAPREJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi smo bili na Korčuli in je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res, da se najdejo tudi slabe izkušnje in kraji, tam moraš malo pazit kam greš. Bili smo tudi na Braču in tudi tam jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image posebaj na Bolu. Šli smo tudi na Hvar in smo se tudi imeli enkratno ampak spet moraš pazit kam greš. Bili pa smo lani v Makarski in smo tudi bili zelo zadovoljni, ko pa smo se vračali domov pa smo še šli malo prek na Pašman ampak smo se po dveh dneh hitro pobrali domov(razlaga verjetno ni potrebna).

V glavnem Južna dalmacija skoraj ne more razočarat.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2006 12:45:40   
Anonimen
punce hvala za odgovore.. midva sva bila lani v makarski, braču, hvaru.. letos pa bi šla še na kočulo, gugi otok, pašman, ugljan, murter.. tko da vidiva skor vse otoke..

ravno gledam razpored trajektov.. nekaj me zanima.. če grema na ploče-trpanj, potem pa naprej orebič-korčula.. koliko časa se voziva z vsakim trajektom?? ker npr. iz ploč štarta trajekt ob 5.00 iz orebiča pa 5.30. ali bova ujela še tega, al bova čakala na naslednjega??

druga relacija za na korčulo je pa drvenik-korčula.. kje pa je ta drvenik?? malo pred trogirjem?? al obstaja še kak drug drvenik?

pa še to.. a se na te otoke splača iti za en dan ali za več?? (korčula, ugljan, šolta, dugi otok, pašman, vis)

hvala še enkrat za pomoč

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2006 13:12:34   
K_a_t_j_a
 Drvenik je nasproti otoka Čiovo pri Trogirju, drugače pa jaz za drugega ne vem. Pa lepe počitnice po Dalmaciji user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2006 15:10:57   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Drvenik je nasproti otoka Čiovo pri Trogirju, drugače pa jaz za drugega ne vem. Pa lepe počitnice po Dalmaciji user posted image !

Neeeeeee, to ni pravi Drvenik. Pravi Drvenik je čsito na koncu Makarske riviere, od Makarske je do tja ene 20 minut vožnje. Bogu za leđima user posted image user posted image user posted image Ploče so pa še malo dalje. Iz drvenika letos na korčulo itak ne vozi več trajekt. Vsaj na straneh od jadrolinije ga ni.

Biba, idita v Splitu na trajekt, je stokrat bolj pametno. če boš pla čez ploče boš dvakrat čakala, pa potem moraš čez celo korčulo se peljat, da prideš to tafajnih delov. Lepo po avtocesti do splita (5ur nekje  in 160 kun og zg-split), na trajekt in direktnega na korčulo.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2006 16:39:46   
Anonimen
Biba, idita v Splitu na trajekt, je stokrat bolj pametno. če boš pla čez ploče boš dvakrat čakala, pa potem moraš čez celo korčulo se peljat, da prideš to tafajnih delov. Lepo po avtocesti do splita (5ur nekje in 160 kun og zg-split), na trajekt in direktnega na korčulo.

to nama glih ne bo znesl. ker bova zasidrana v makarski, na korčulo bi šla pa al za en ali pa dva dni.. in itak ne boma nazaj u split hodila na trajekt.. me pa zanima al se sploh splača it za en dan??

kaj pa dugi otok?? je že bila katera?

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2006 18:05:01   
soncece24
Aja- eh, to se ti pa res ne splača, za en dan lazit na korčulo... razen, če vozi kak hidrogliser in gresta brez avta. Ker je kr daleč. Nisem ziher, ampak ene 4 ure se iz splita pelješ menda, če pa računaš dvakrat čakanje trajekta se pa kr še več časa voziš. Rajši idita do Dubrovnika, to je pa od makarske kr blizu, pa še na trajekt ni treba it!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2006 21:10:29   
K_a_t_j_a
Ups pardon, tega pa nism vedla, da je še en Drvenik. Hvala soncece24, da si me popravila. user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2006 22:03:24   
Anonimen

Korčula  user posted image
Vis user posted image
Primošten user posted image

Kava v Trogirju user posted image
Kava na Splitski Rivi user posted image

Najlepše plaže: Brela, Baška Voda, Promajna (vse to je malo pred Makarsko).

Uživajte!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?