Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 18.7.2006 18:54:35
|
|
|
|
Lana25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel Pa misliš,da 1 letnik razume zakaj je dobil po riti??? Dvomim, da se takšni ljudje sprašujejo, če otrok razume ali ne, če je to prav ali ni, glavno, da si sami sprostijo svoje živčke in se osvobodijo vseh napetosti, po možnosti še tistih katere jim povzroči partner ali pa kdo drug in z otrokom sploh nimajo veze.
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 18.7.2006 19:03:00
|
|
|
|
Lana25
|
Potem pa beremo "sin umoril očeta", mož pretepel ženo", .... Kako bi lahko bilo sploh drugače, če pa eni starši že enoletnemu otroku demonstrirajo nasilje. Očitno so še ljudje, ki verjamejo v "tko se tuče, taj se voli".
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 8:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
nič se ne hecam, poleg tega ga ni odneslo ne vem kam, le malo premaknilo. Cel dan je kričal kot neumen, ne prošnje ne vpitje ni zaleglo. Pa mi ve povejte kaj bi naredile, valjda da so mi popustili živci saj ni in ni hotel utihniti
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 8:45:02
|
|
|
|
srki
|
Ne verjamem, da se ti je drl on npr. 7. zjutraj do 7. zvečer non stop. Malo pretiravaš po svoje in opravičuješ svoja dejanja. Ugotovila bi, zakaj civli ali pa bi si dala zamaške v ušesa
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 8:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi če bi si dala zamaške v ušesa ne bi pomagalo, saj je s svojim vpitjem nerviral in prestrašil mojega drugega otročka. prvi se pa itak dere po cele dneve in cele ure, normalno da mi je prekipelo in se bojim da mi bo še kdaj. Zadnjič sem ga udarila po ustih ker ni nehal vpiti
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 8:56:18
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zadnjič sem ga udarila po ustih ker ni nehal vpiti A potem pa je nehal vpit?
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 9:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna 1, pol pa ti kar lepo s cvili v duetu , tako da se tašče ne bo slišalo . Anonimna 2,, da se ne boš čudila čez enih 40-50let (ne vem koliko si stara), ko boš v plenicah in nesposobna skrbeti sama za sebe, ko boš lačna, žejna , psrana in pohcana ležala v postelji in tvojega otroka ne bo blizu. Mogoče še boš kakšen focen pokasirala, da te bo odneslo s postelje, zato ker boš cvilila, da se salbo počutiš. Potem kar lahko začneš molit, da te vzame prej.
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 10:56:10
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Anonimna 1, pol pa ti kar lepo s cvili v duetu , tako da se tašče ne bo slišalo . Anonimna 2,, da se ne boš čudila čez enih 40-50let (ne vem koliko si stara), ko boš v plenicah in nesposobna skrbeti sama za sebe, ko boš lačna, žejna , psrana in pohcana ležala v postelji in tvojega otroka ne bo blizu. Mogoče še boš kakšen focen pokasirala, da te bo odneslo s postelje, zato ker boš cvilila, da se salbo počutiš. Potem kar lahko začneš molit, da te vzame prej. takole se tudi jaz strinjam ob anonimni 2 mi gredo pa kar kocine pokonci, že ve zakaj je anonimna in da otrok ne smeš tepsti, revčki
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 13:03:02
|
|
|
|
mama54
|
Anonimna 2,, da se ne boš čudila čez enih 40-50let (ne vem koliko si stara), ko boš v plenicah in nesposobna skrbeti sama za sebe, ko boš lačna, žejna , psrana in pohcana ležala v postelji in tvojega otroka ne bo blizu. Mogoče še boš kakšen focen pokasirala, da te bo odneslo s postelje, zato ker boš cvilila, da se salbo počutiš. Potem kar lahko začneš molit, da te vzame prej. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Čisto resnično napisano.Pregovor pravi "vse se vrača,vse se plača".če prej ne ,se na stara leta.
< Sporočilo je popravil mama54 -- 19.7.2006 13:04:17 >
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 13:13:04
|
|
|
|
Lana25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen tudi če bi si dala zamaške v ušesa ne bi pomagalo, saj je s svojim vpitjem nerviral in prestrašil mojega drugega otročka. prvi se pa itak dere po cele dneve in cele ure Mogoče pa se dere, ker si želi tvoje pozornosti. Mogoče je preveč posvečaš drugemu otroku. Al pa čuti, da si živčna, napeta, mogoče preobremenjena in nervozna in je še sam tak, kar pokaže z dretjem. Vsekakor se splača potruditi in najti vzrok njegovega vpitja. Pa prej kot ga boš zopet udarila globoko vdihni in premisli, če imaš svojega otroka sploh rada, al bi raje da ti ga odvzamejo.
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 16:58:40
|
|
|
|
Liya
|
Uf anonimna tebe bo treba 2 krat po ustih ne pa otroke!Ja kakšna mama pa si,jaz ne bi nikol tepla svojih.Ti pa vidim da res nimaš potrpljenja.Zakaj jih pa potem imaš?
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 19.7.2006 23:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
saj ju imam rada, svoja otročka, samo ko tavečji nič ne uboga, samo vpije in ko mu 10x rečem naj se ne dere začne še bolj vpiti in zbudi dojenčka. Potem pa še meni popustijo živci. Kot da od vas pa še nobena nikoli ni udarila svojega otročka vsaj po riti. Seveda, jaz sem edina na tem forumu, ki je to storila
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 20.7.2006 11:10:32
|
|
|
|
niki5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen napisala sem točno to kar mislim. Sama imam 2 otroka pa sta tudi že dobila po riti, če sta zelo cvilila. Enega je kar odneslo, tako sem ga usekala, star pa je 1 leto.pa kaj a malo provuciraš
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 20.7.2006 19:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
niti ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2006 19:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: tašča mi je stopila na živc 20.7.2006 19:41:42
|
|
|
|
metka_zone
|
Zivjo! Kaj ti naj rečem druga kot to, da staro gos enostavno ignoriraj in se ukvarajaj s tamalim,kajti enkrat bo stopila tudi partnerju na živc in takrat bo počilo. Rada pelje komando, kajne? Majhen nasvet: -Zjutraj ko boš poštimala tamalga, ter bo počival po obroku, povabi taščo na kavico. Tema pogovora? Rože, kuhanje,...Bilo kaj, kajti v tvojem primeru je tvoja tašča malce zapostavljena ( tako si vsaj misli in ji gre vse na živce, kar se tiče tebe, tamalga, vsega ....). Torej poizkusi to varianto, pa še kakšen nasvet jo vprašaj glede otroka. Takšne izkušnje ima moja namreč s svojo taščo tudi moja svakinja in jaz sklepam, da je pri tebi isto. Lep pozdrav!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?