|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah...
17.7.2006 18:43:05   
Roksana3
Dan..
Js mam pa en problem! In me zanima kako ga rešit!!
S fantom sma se odločla, da bova delala na user posted image !! Ampak, js zlo veliko študiram in me je zelo strah nosečnosti!, Še bol kot nosečnosti me je strah poroda! A mogoče še nisem pripravljena na user posted image ???user posted image
Ko sem fantu to povedala je bil zlo žalosten..Kajti želiva si ga oba!!
Sam bo moj strah močnejši od želje in ne bouser posted image !!!
Mi lahka koako pomagate???

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah...
17.7.2006 19:03:22   
Anonimen
Po mojem, te je strah pred neznanim, pa delaš paniko po nepotrebnem. Vsaka nosečnost je posebna, vsak porod je drugačen, imamo pa vse eno skupno točko - rade otroke. In rodila ne boš čez noč, ampak bo 9 mesecev kar dovolj dolga priprava, da se telo in ti psihično pripraviš na porod.

Čim manj kompliciraj (in en preveč študiraj) in delaj paniko tam kjer je ni treba, pa boš videla, da bo vse v redu.

Lp, jjasna

(odgovor članu Roksana3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2006 19:23:29   
Anonimen
mogoče bi ti pomagalo, da malo sodeluješ na forumu, da prebereš kakšne revije.. men je mama zlo fajna revija, pa npr. posebne izdaje mame: nosečnost, očka...

pa mal razmišlji kok boš mela lepga trebuščka, kok bo lušn k boš šla na ultrazvok, pa boš slišala srček, kok bo lušn k ga boš prvič začutla k te bo brcnu, pa ko boš rodila, kao, kok bo lepo, k ga boš prvič držala u rokah...

nč ne razmišlji o slabih stvareh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2006 19:42:10   
Roksana3
Hvala, za vajino mnenje..
Bom probala študirat na lepe stvari .. Ker zdj študiram na same take slabe..
Bolš da se prepustim času in bom videla kako in kaj..Upam da mi bo uspelo..
Prebrala sem že kr neki tega foruma in mi je zelo všeč..vam sporočim kako bo..
Mogoče me bo strah miniluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2006 20:26:12   
pot
Živjo,
poroda nas je vse strah, sploh bolečine. Dejstvo je, da je do zdaj še vse ženske porod bolel, bo tudi mene in tebe. S tem se kar sprijazni, ni druge. Nosečnosti te pa ni treba biti strah. Veliko jih je tako odkrivalo svoje telo s popolnoma druge plati. Predstavljaj si, da bo v tebi rastlo novo bitje, ki si bo želelo slišati tvojega glasu, ki bo želelo tvoje ljubezni, dotikov trebuščka... Telo se bo ogromno spreminjalo iz dneva v dan. Hormončki ti bodo nagajali, morda slabost, cel kup stvari, na katere še pomislila nisi (tudi celulit). Morala boš v trgovino po nove cunje, mogoče drugačno obutev... Ampak, cel čas se boš veselila rojstva in dojenčka, ki bo privekal na svet in vama postavil vse na glavo. Hodila boš na preglede, se zjokala ob pogledu na malo pikico. Čaka te cel kup novih stvari. Kupovanje opreme za dojenčka, oblačil, materinska šola, veliko novosti.
Tukaj je pa RR, ki ti bo ob vsakem vprašanju nudil odgovore, te bodril ali ti kako drugače pomagal s podatki, s katerimi se zalagamo.
Premisli, navadi se v mislih na nosečnost, preberi si porodne zgodbe, da boš vedela kaj vse te lahko čaka. Sicer, pa najprej moraš zanositi, ker nekaterim predstavlja to največja ovira.
Veliko sreče Roksana3.

(odgovor članu Roksana3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2006 7:19:55   
BarbaraE
Dobrodošla med nas!

Kot so ti že punce pred mano svetovale, ne misli takoj na vse slabo. Vsaka nosečnost in porod sta zgodba zase. Sama sem tudi od začetka mislila, kako mi bo slabo pa bla bla bla. Pa ni bilo nič od tega - bruhala sem v celi nosečnosti samo enkrat, pa še to sem bila sama kriva, ker sem se preveč najedla špagetov bolognese. user posted image  Kar se pa poroda tiče - ja itak, da me je bilo strah, pa sem si domov privlekla nekaj knjigic pa na telovadbo za nosečnice sva šli s kolegico in sem se lepo počasi začela psihično pripravljat na porod. Sem kmalu začela gledat na porod kot cilj, da bom imela končno v rokah svojega otročka, bolečine sem odmislila in dejansko, med samim porodom me ni nič bolelo, jaz sploh ne vem, kako zgleda, ko ti trebuh otrdi med popadkom. Ves porod sem imela le en čuden občutek pritiskanja, bolečin pa nobenih - edino ves čas sem imela željo, kdaj bo konec - da vidim najin čudež, da spoznam bitje, ki me je brcalo itd. In ko se ti rodi otrok - to je nekaj najlepšega. To malo bitje, sad ljubezni. In mislim, da se bo vsaka mamica strinjala, tudi tiste, katere so imele boleč porod, da so ob pogledu na otročka pozabile na bolečine. Takrat enostavno odmisliš, kaj je okoli tebe. Zame sta takrat obstajala le hčerkica in mož, ki mi je bil v pomoč ob porodu.

Tako da ... preberi si nekaj knjig o nosečnosti, o porodu ... ne se bat, pa seveda, ne že zdaj misliti na najhujše.

Lp,
Barbara

P.s.: Svetujem ti knjigi Šepet življenja in Devet stopnic - to sta malo drugačni knjigi o nosečnosti, kjer sem našla nekaj zelo dobrih in spodbudnih misli

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?