|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v križu
17.7.2006 12:26:19   
Sandra*
Oj!

Že od petka me ful boli križ, tako da komaj hodim. Sem v 38 tednu. A ma kera kakšen dober nasvet kako lajšat bolečino, ker se res komaj premikam, vsako noč upam, da bom šla rodit, pa nič....

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v križu
17.7.2006 12:38:39   
Anonimen
Ne vem, če je kakšna nosečnica, ki je ne bi bolel križ. user posted image  Počivat.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2006 14:34:35   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ne vem, če je kakšna nosečnica, ki je ne bi bolel križ. user posted image  Počivat.

Mogoče se bo tole smešno slišalo, ampak mene ni nikoli v nosečnosti bolel križ. Mogoče zelo malenkostno, tako da temu sploh nisem posvečala nobene pozornosti.

Počivat in ne fizično delat, mogoče tudi kakšne vaje za nosečnice pridejo v poštev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2006 15:24:32   
SaaS
Mene tudi v nobeni nosečnosti ni bolel križ. Res pa je, da sem hodila na telovadbo za nosečnice in med drugim tudi doma pridno delala vaje za globoke trebušne mišice, kar naj bi močno pripomoglo k ne-bolenju križa. 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2006 9:25:24   
bubče
ne vem, če je počivanje rešitev...meni je moja G rekla, da je to od premalo telovadbe...čeprav ne verjamem 100%...ker hodim na telovadbo za nosečke in vsaj 3X na teden po eno uro hoje....pa me boli križ tako, da mi je slabo....pa sem šele v 24.tednu....res pa je, da nosim zelo zelo zadaj in sedim na delovnem mestu po 8-10 ur....samo ne vem, kako bo kasneje, ko bodo bolečine najbrž še hujše-saj tako mi je fizioterapevtka 'napovedala'.....upam, da se lahko jemlje tudi kaj protibolečinskega kasneje....

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2006 10:31:36   
tralala
Mene je v prvi nosečnosti rešil kosmodisk. Neverjetno, kako stvar že v enem dnevu deljue. Zdaj sem v 22 tednu in se je ravno včeraj spet začelo, pa tudi pridno telovadim. Tako, da si ga bom spet morala sposoditi (križnega seveda). Mogoče pa si ga v tretji nosečnosti kupim user posted image .

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2006 11:40:22   
sašaš
Mene tudi v nosečnosti križ ni bolel (oz. čisto na začetku en teden - kar je bil zame znak, da sem user posted image ). Pazi na pravilno držo, po mojem tudi to pomaga...

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2006 11:46:44   
ribica.
Bodi srečna da boš kmalu rodila in bo teh težav konec. Mene je v drugi nosečnosti križ ful bolel, ampak na začetku nosečnosti, v prvem trimesečju. Bolelo me je pri hoji, da o ležanju niti ne govorim. Hvala bogu se je potem nehalo kot bi odrezal. Tako se bo tud pr tebi - ko boš rodila. Pol bo pa kaj drugega bolelo.....

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2006 20:45:37   
Tekica
Zdravo,

sem v 27. tednu in začel me je tako zelo boleti križ, da ne morem stati, sedeti, hoditi - no, vsaj nič od tega normalno. Posteljico imam zadaj, otroček je zelo živahen, hkrati pa se mi je usedel na mehur in letam na dve minuti na wc.

Saj sem vesela, da je otrok živahen, vseeno pa bi rada kak nasvet, kako si pomagati pri hudi in nenadni bolečini. ok, ena možnost so tablete - ampak kaj pa druge?

Hvala vsem za nasvet.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2006 7:55:01   
Strawberrie Cherrie
Uh, se pridružujem klubu bolečin v kržu, zadnji teden pa nasploh v celi hrbtenici - cela sem ZALEŽANAuser posted image user posted image user posted image ; pa ni keč niti v ravni drži (skoz se že držim ravno) , niti v telovadbi - zmerna hoja 3x dnevno s psom, jutranje razgibavanje -> enostavno ne preostane ti drugega kot POČIVAT

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
6.12.2006 20:13:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2006 12:57:30   
*metuljčica*
Mene v prvi nosečnosti ni bolel križ, dva dni po roku pa me je tako zelo bolelo v križu, da sem mislila, da me bo od bolečin pobralo. In odgovor zdravnice; porod se je začel, gremo v porodni blok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?