|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG
17.7.2006 9:56:04   
Anonimen
Čao!

Prvič na tem forumu bi tudi jaz rada kakšen nasvet.
S fantom se mučima že eno leto,user posted image redno, pa nč. Bila sem na HSG-ju, zdravnik je rekel da je vse lepo, prehodno, tudi pri fantu je vse OK pa ni nč.
Zasledila sem tudi izraz laparoskopija in me zanima ali je smiselno še na ta poseg, če si kao zdrav??
Septembra bi naj poskusila še s tabletami za ovulacijo kar se mi zdi nesmiselno, saj čutim kdaj jo imam, pa tudi izcedek to pokaže.

Kaj mi svetujete???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HSG
17.7.2006 10:35:07   
saša80
hsg je pač tako..če je izvid vredo in še vedno ne zanosiš je smiselno it tudi na laparoskopijo..pri meni je bil hsg vredo pa nisem zanosila in sem šla na laparoskopijo, kjer so mi odstranili veliko zarastlin ..vendar še zdaj nismo zagledali user posted image user posted image in je že 7 mesecev po laparoskopiji...

držim pa pesti, da uspe čimprej tebi in ostalim ki se trudite.. pa upam, da se javi katera ki ji je uspelo takoj prvi ciklus po laparo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2006 10:55:54   
njoka
CIAO!

Jaz pa bi vas prosila, če mi lahko iz "prve roke" poveste kako je bilo na HSG - je bilo boleče?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2006 12:24:29   
pot
njoka, na naslednji strani tega foruma oz. na tem linku je več opisov, tudi moj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=865001

Pa veliko sreče in nič se bat. Če je vse v redu ne bo bolelo.

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2006 14:15:21   
Crnitulipan
Tudi mene zanima koliko je takih, ki jim je uspelo v kratkem po laparoskopiji...če sploh... sem danes user posted image zelo črnogleda......
pozdravček

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2006 14:38:25   
Tadeja
Crnitulipan, ne bit črnogleda. Boš videla, tudi zate je pripravljena sreča v obiliki male pikiceuser posted image .

Sama sem bila na HSG-ju v PO in takrat mi je bilo, kot bi me z ledeno vodo oblil, ko mi je dr.Reš rekel, da imam totalno neprehodna jajcevoda in da bi se izredno začudil, če bi zanosila. No, pa sem se prijavila na laparo, na katero bi morala takrat čakati 4mesece in v tem obdobju zanosila !!! Še danes ne vem (pa doktorji tudi ne), kaj je pripomoglo. Verjetno vse po malo: klomifen, HSG je morda malo sprostil pot, moja glava je bila neobremenjena, ker sem čakala na laparo; kdo ve. V glavnem dobila sem prekrasno kepico Lano user posted image , ki je zdaj stara 21m in je center mojega oz. najinega vesolja. 

Se pa zopet trudimo, da bi še eno kepico naredila, pa nama ne gre najbolje. Kaj pa vem, morda se je pot zopet zaprla in morala vseeno na laparo? No to se bom pogovorila z ginekologom.

To je moja zgodba. Upam zate in druge, da bodo vsaj s podobnim koncem - majhno bebico user posted image .

Bila sem topel veter svetlozelenih poljan
in kot žrebe brez vajeti ujeto v sončen dan.
(Saša Vegri)

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2006 15:01:37   
pina-1
jaz sem imela 7.maja laparo... čez en mesec user posted image . ko bi morala dobiti naslednjo sem pa zanosila. danes imam tri leta staro navihanko in prepričujem moža da greva v akcijo za še enimuser posted image . pa me verjetno čaka zopet laparoskopija.

ne obpaj ampak možgančke na pašo in veselo na delouser posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2006 8:33:43   
Anonimen
Moja izkušnja ni huda, sicer je malo bolelo, pa ni bilo panike. Ne se bati, tja gremo zato, da nekaj izvemo, da vidimo kako je stanje, zato ti naj to vlije moč, da čimboljše prestaneš vse preglede in posege. Na koncu si pa srečen, ko izveš kako in kaj in se veseliš enkrat pa bo user posted image

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2006 13:05:31   
saša80
sama sem imela zelo neboleč hsg, res me ni nič bolelo, bilo mi je kot na ginekološkem pregledu.. me je pa bolelo po laparoskopiji, ki sem jo imela lani decembra.  vendar še do danes nisem zagledala user posted image user posted image ..

na se vsem uresniči, da zagleda user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2006 13:51:09   
Crnitulipan
Tadeja in Pina-1 hvala za vzpodbudo!!!!

Danes je že precej bolje user posted image , se že pripravljam na nov krog; ta mesec s klomifenom...

Kar pa se laparoskopije tiče jo močno priporočam user posted image !!!
Tudi jaz do svojega posega nisem niti sanjala, da je z menoj kaj narobe, saj se počutrim odlično - razen seveda, da ne morem zanositi.
Ginekoloških težav nikoli nisem imela. Mislila sem, da ne zanosim ker sem že starejša (40) .... No, pa me je ginekologinja po vseh možnih preiskavah (UZ, HSG, hormoni, spermiogrami, klomifenski test...), poslala še na laparo in tam so mi ugotovili in tudi odstranili endometriozo, ki je tudi eden od vzrokov za neplodnost, saj s substancami, ki jih izloča preprečuje vgnezditev ali pa celo zgodnji splav!!! No, nekatere tudi zanosijo z endometriozo.
Skratka z laparoskopijo se vidijo 'žive stvari' in na žalost je to edina diagnostična metoda s katero se endometrioza tudi potrdi. In še marsikaj drugega.

Res pa je, da sem imela zelo šibke menstruacije (2 - 3 dni), pa zelo boleč PMS je bil, napihnjen trebuh že kak teden pred menstruacijo.... Stuacija je sedaj nekaj mesecev po operaciji drugačna, saj imam samo kak dan pred menstruacijo bolečine, trebuh je plosek...
No, samo na user posted image bo treba očitno še nekaj časa čakati...
Naj ponovim obrabljeno " Upanje umre zadnje"
Lep pozdrav
Čarna

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

KAKOVOST VRTCEV
carmencita

KAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?

Zelo zadovoljna (31%)

Še kar zadovoljna (37%)

Nezadovoljna (7%)

Zelo nezadovoljna (4%)

Ne vem (20%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!