Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 8:40:41
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pri 3m smo jo dali v spalno vrečo iz istega razloga. Se je super obneslo.
|
|
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 8:55:25
|
|
|
|
Lara28
|
Mi smo našega dali v spalno vrečo že po dveh tednih. Takrat je spal na boku, zdaj pri skoraj dveh mesecih pa spi na hrbtu ali na trebuščku in je še vedno v vreči. Razen kako noč, ko je ekstremno vroče. ga pustimo brez in je samo v tanki pižamici. Vrečase pri nas odlično obnese, je pa bolj tanka in ima rokavčke. Anej ima pod njo samo plenice (ga še povijamo v široko). Imamo pa že pripravljene tudi debelejše za zimo, samo so brez rokavčkov, tako da bo od spodaj imel samo pižamo. Sploh nimam kupljenih odejic in je najbrž sploh n bomo kupili, ker so te vreče super!
|
|
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 11:23:30
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Mi smo ga dali v spalno vrečo pri približno 3 mesecih. Se je skoz razkrival in je bila to idealna rešitev... Lp
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 12:03:44
|
|
|
|
A-N-J-A
|
pri 2 m
|
|
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 12:07:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Po potrebi. Drugače pa je bolje prekmalu kot prepozno, ker se potem zna narediti, da nočejo več biti v vreči, če niso navajeni. Samo za zdajle raje kakšno bolj tanko, seveda.
|
|
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 13:42:36
|
|
|
|
ajdaN
|
Pri nas je v vreči že od prvega dneva, ko sva prišla domov. Zdajle sicer ne, ker je prevroče - spi samo v kratkem bodiju. Takoj ko bojo spet normalne temperature pa šiba nazaj v vrečo.
|
|
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 13:59:13
|
|
|
|
babylove
|
Spalna vreča je bila na seznamu stvari, ki sem jih morala prinesti s seboj v porodnišnico. Tako da v njej spi od - vedno.
|
|
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 20:31:18
|
|
|
|
Eva MT
|
Najina deklica je stara 3 mesece in razmišljam o nakupu vreče, saj si ponoči zbrca odejico s telesa. Me pa zanima, koliko jih potrebuje? Sta dve dovolj?
|
|
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 21:06:10
|
|
|
|
maca123
|
Ali je nujno da mali spi v spalni vreči?
|
|
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 22:38:51
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz sem mojo dala prvič v vrečo spat pri 5 mesecih in je spala brez problema. Zdaj, ko je vroče je nimam več v vreči, ko pa bodo temperature normalne pa gre nazaj v upanju, da bo še hotela bit v njej .
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2006 22:45:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2006 22:46:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pri dveh mesecih že v spalno vrečo? 17.7.2006 22:56:39
|
|
|
|
bobek05
|
MI smo ga HOTLI dat v vrečo precej pozno - mislim, da okrog 6 m in sem jo lahko kar zložla v omaro, ker se je tulil kot da je konec sveta.. Moja mama mi je rekla, da sem ga dala prepozno vanjo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?