karin412
|
¸Ajla je stara 5 mesecev, bili smo na Malem Lošinju v hotelu. Kar se tiče spanja, ni bilo problemov, je spala še boljše kot doma, tudi popoldne. Sicer se ji je urnik spremenil, samo ni bila sitna. Bilo je veliko zanimivega, tudi kopanje jo je utrudilo. Spala je v prenosni postelji, ni bilo problemov. Je pa 5. dan dobila vročino, tako da smo šli en dan prej domov, je dobila 6. bolezen, ker so se potem naredili še izpuščaji. Kot sem zdaj brala, je izgleda zaradi inkubacijske dobe, morala dobiti virus že doma. Kljub vročini, smo jo kopali, ker je bila dobre volje, z izjemo zadnjega dneva oz. predzadnjega. Meni ni bilo všeč, kar se tiče hotela, ker ni imel klime - vroče je bilo še posebej popoldne, ko je spala; potem urnik obedov, smo se mi morali njim prilagajati, kljub temu, da je bil otrok zaspan (če si v apartamju, ješ ko hočeš), samo ni bilo treba kuhat in pomivat, tako da je bil na dopustu bolj očka . Ko pa smo prišli domov, je dve noči jokala, je spala kar na sredini pri naju. Jaz sem še zdaj po 4 dnevih uničena. Urnik je čisto podrt.
|