|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakanje-da, lulanje-težje
16.7.2006 14:52:19   
HuAnita
Ker ima Capinka Adrenalinka težave v tej vročini in mi že po 10 minutah vožnje v avtu stakne plenični izpuščaj, jo imam zdaj kar v sp. hlačkah, zraven pa 3 rezervne kr. hlačke ali krilca.user posted image
Je ne slilim, le večkrat jo vorašam, če gre kakat ali lulat, sicer pa za kakanje že sama pove, ampak 10x v pol ure, preden res kaj naredi, medtem ko za lulanje pove le kakšno sekundo, preden spusti po bedrihuser posted image
Berem, da imate večje težave s kakanjem, pri nas pa je ravno obratno. Ima katera takšne izkušnje?
Pa še to me zanima, ker jaz ji za spat čez dan še dajem plenice - ali jim med odvajanjem dajate plenice ali pustite, da vam pomočijo posteljo?
No, danes sem jo pustila dopoldne kar nagico po stanovanju, pa me M. vpraša, zakaj šparam njej urin v kahlici, pa me je skoraj kap od presenečenja in navdušenja, da je sama to naredila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakanje-da, lulanje-težje
16.7.2006 17:02:31   
marcela
Evo, torej je na dobri poti, da bo lulala tudi kahlico. Ne poteka pri vseh otrocih razvoj enako. Tudi moj sin je najprej kakal v wc, nato pa začel še z lulanjem,. Se mu je gabilo bit pokakan. Je zmeraj govoril fuj, fuj. Tudi je pa hlače dolgo do kakih treh let slačil prepozno, tako da je običajbno steklo malo po hlačah, malo dol po wc šolki malo pa v njo. Moj namreč ni nikdar opravljal potrebe v kahlico. Zdaj, če je dobila občutek kdaj jo tišči, bo že zmeraj bolje. Tamlajši hčerki je pa večkrat, ko že zdavnaj ni lulala v hlače in plenice se še pokakala v hlače.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2006 21:21:33   
TaRe*
smo na istem.user posted image je zdaj to,ko ji dam plenico(se mi ne izide ravno vedno da hodim vsake pet minut čakat na lulu na wc)da za vsake 5 kapljic polulanga teži da jo preoblečem.Tolk plenic nisem ponucala še enkol,kolkr jih zdej,ko smo na odvajanju.
Kaka pa tud še vedno rada v plenico,ne na školjko.

............ja,takle mamo..;)

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2006 23:06:11   
Mavrična zvezdica
Naš bo 27. sept. star tri leta pa dolgo sploh ni prišel blizi kahlice, kaj šele, da bi se usedel nanjo - in sem ga pustila. Konec junija pa sem ga en dan imela le v sp. hlačkah - vsakič se je polula v hlačke. Nato smo zaradi mamine lenobe imeli spet par dni pleničke, nato je pa sam rekel, da bi probal na kahlico. Od tedaj se je v hlačke polulal mogoče trikrat. POnoči sem mu še vedno dajala pleničko, a je bila kar na lepem zadnjih 14 vsako jutro suha - zato smo danes že četrto noč brez nje.

Mislim da je bolje, da počakaš, da bo podnevi suha. POnoči, pa bi jo jaz dala spat brez pleničke, ko bi bila ta nekaj dni zapored suha. Je pa fino, če se navadi, da gre vsakič pred spanjem probat malo lulat in nato ne pije več.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2006 6:19:31   
dory
Mojga tamalcka mam zele en teden cez cel dan sam v boxercah in je prou noro...vsake 10min mi jamra,da bo lulal...vcasih rata lulat,vcasih neuser posted image ...s kakanjem pa ni tezav, lepo sam tece na kahlo,ce nobenga ne vidi tisti trenutek,ko je nuja :)

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?