|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ojla
16.7.2006 13:45:58   
macka27
Ojla,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ojla
16.7.2006 14:09:27   
Minkaa
ojla mačka user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2006 14:26:42   
macka27
ojlala....

Punce mene pa nekaj zanima.... No najprej en lep pozdravček, zdej se vam že nisem kr nekaj časa oglasilauser posted image . No sedaj pa k mojmu problemčku....no takole...

Prvi dan zadnje user posted image  je bil 21.6. ( imam jo na 30 dni ), no potem sem imala od 2.7.-5.7 rjav izcedek ampak en dan čisto malo, potem spet malo več...to je trajlo 3 dni....Ko se je izcedek končal so me začele boleti bradavičeuser posted image  in špikati v predelu jajčnikov....od 14:7. imam pa tudi zelo težke prsi in na dotik boleče.... Zdej me pa zanima, če je lahko prišlo do zanositve ali ne. Muser posted image  moram pa dobiti 21.7. se pravi čez  5 dni .....Upam da ima katera tako izkušnjo in mi bo znala pomagati...Kajti z mojmu si zelo želiva bebico in nama po 3 letih truda še ni uspelo.....

Pupe pride bodite......

Hvala za odgovore..

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2006 14:40:55   
dolgolaska
Tudi meni se je zgodilo nekaj takega.Prvi dan zadnje user posted image  sem imela 13.6....naslednja user posted image  naj bi bila 9.7...pa nibilo ne duha ne sluha...sem naredila 11.7.test CB..pa je bila vidna user posted image  zelo slabo...skoraj ne kot ja...pa sem danes zjutraj ponovila test...pa je bil user posted image user posted image , da bi ga vidu z marsa...imam pa take probleme kot ti, težke prsi, občutljive bradavičke in špikalo me je v predelu jajčnikov.....torej ijjjee najbrž je na poti  user posted image

user posted image  user posted image  Javi kaj bo pokazal test!!!!

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2006 14:48:13   
macka27
joj dolgolaska če bi bilo res.....da bi v petek ali soboto zagledala user posted image user posted image ,..upam...Zdej se mi zdi še prezgodaj da bi probala test, ker imam še pet dni... Upam da je ratalo, ker zdaj bi bil pa že zadnji čas....

Ja saj res,... user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image , SEM ful vesela da vama je uspelo....bravouser posted image user posted image user posted image  ..

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2006 15:47:05   
brina_3
dolgolaska čestitkeuser posted image user posted image user posted image
mačka zate pa držim pesti da vama je uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2006 16:06:53   
tinaaja
Macka, tko je  bilo pri meni prvic. In je bil user posted image
Zdaj drugic pa je test pokazal dve crtici ze 4 dni pred M..

Drzim pesti, da si nosecka user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2006 22:04:44   
dolgolaska
vsem hvala za čestitke!!!!!
sem full vesela k ste me tko hitro sprejele medse in mi svetovale!!!
za vse velik    user posted image      user posted image       user posted image          user posted image          user posted image        user posted image user posted image user posted image
res hvala!
Mačka27...držim pesti za vaju...čim manj misli na to...
pa bouser posted image  user posted image user posted image !!!
javi rezultat

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2006 22:06:06   
dolgolaska
tinaaja, koliko časa si pa ti user posted image ???

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2006 11:34:43   
macka27
čau punce...

Kaj pravte, če bi test probala jutri zjutraj a bi mi že kaj pokazalo? Danes je 27 dan...!?

Mam pa še vedno ful težke prsi in na dotik me bolijo, v soboto sem pa dobila tut rahle vrtoglavice..kr neki, sploh nevem kaj naj si mislim? !

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?