Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 12:47:20
|
|
|
|
fipi
|
Naš pikec je dobil prvi zobek, ko je bil star 8 mesecev drugega pa pri enem letu, pri 16-tih mesecih pa ima 10 zobekov. Brez panike, jih bo že dobil
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 12:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm že mislila, da mu je Kamikaza pozabu zobe nardit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2006 12:50:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 12:51:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A že zdej al še mal počakam?
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 13:15:47
|
|
|
|
Pupica
|
Mi smo jih dobili pri 8,5 mesecev Tko da mal še počak
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 13:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kva pa čm drucga... ampak se mi tko hecn zdi, k vidm kkšnga drucga otroka, k ma pr te starosti že ene 4 zobe, pol se pa Kerensito začne režat, pa nikjer nč...
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 13:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Poznam primer, da je deklica prej shodila kot dobila 1. zobek. Pri 14.m.
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 13:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej mam filing, da bo pr ns tut tko.
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 13:36:09
|
|
|
|
Maleal
|
Ne sekiraj se,Marcel je dobil prvega pri 9 mesecih,drugega teden kasneje,čez 4 dni bo star 1 leto in ima 2 zobka.
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 14:33:57
|
|
|
|
neja
|
Moja Neja je dobila prvega pri 8 mesecih. Saj veš, da pravijo, da ko se dojenček narodi, da ima več uh kot zobov , to pa ne velja za sina od delovodje mojega fotra, saj se mu je narodil sinek, ki je imel dva zobeka. Sicer sem že brala, da se to lahko zgodi, da se kateri narodi z zobkom, ampak z dvema? Vprašanje pa je, kako dolgo bosta ostala . LP
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 15:30:18
|
|
|
|
arielca
|
Pri nas jih tudi še ni, čeprav sta že lep čas dva tik pod dlesnijo. Ampak vztrajno čakata in mučita našo princesko. Sicer pa, Kerensa, kolk otrok pa ima več ušes kot zob ?
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 16:30:11
|
|
|
|
cmokec
|
Kmalu bomo dopolnili 9 mesecev, pa zobkov tudi še ni.
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 19:47:05
|
|
|
|
mika
|
Luce je dobile prvi zobek pri 11 mesecih. Kerensa nič bat, še noben ni škrbast ostal
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 22:00:25
|
|
|
|
Mavrična zvezdica
|
Pravijo, da imajo otroci, ki zobe dobijo kasneje, te toliko bolj zdrave .
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 22:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo čez dva dni stari eno leto in smo še vedno brez zobkov. Shodili bomo pa vsak čas.
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 16.7.2006 22:58:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej ste me pa mal potolažle, res... (smejliksijeoddahnu)... Ker drago dete že veselo je čokolado in vso podobno navlako... je pa res, da mu zdej to še ne more na zobe vplivat, ja... Velja... bomo počakal, da kej zraste... neki bo že... enkrat bo že...
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 17.7.2006 6:30:24
|
|
|
|
anajmad
|
Naša Ula je pa fenomen. Ko se je rodila se ji je pojavil čez tri dni prvi zob,potem pa še en. Baje se to ni zgodilo že 26 let. Oba zobka sta ji odpadla,smo jih lepo shranili. Ti se pa nč sekirat,moja Pia jih je dobila komaj pri 11 mescih. No pa tudi Uli je že en zrasu. en lp D.
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 17.7.2006 6:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no evo... otroci se rojevajo z zobmi, Kerensito pa je kakor odrasel, pa je škrbast...
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 17.7.2006 8:31:56
|
|
|
|
*maja
|
Naša najstarejša je dobila prvi zobek šele pri 13 mesecih, druga dav pa tam okoli 9-10 meseca.
|
|
|
|
RE: Kerensito je še kar škrbast :-) 17.7.2006 8:34:11
|
|
|
|
mojčika
|
Moja sestra ga je dobila, ko je bila stara leto in mesec dni in zdravnica je mami rekla, še vsak jih je dobil, tudi vaša jih bo. Tudi sama poznam primer, ko je otroček že na svet prinesel zobke.
< Sporočilo je popravil mojčika -- 17.7.2006 8:35:33 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.