Anonimen
|
Moj otrok je tak kot tvoja sončica. Brcanje, nespanje, renčanje, otepanje so na dnevnem redu ves dan. Še dobro, da ponoči spi..Še malo počakaj pa bo bolje. Moja nosečnost? Veš, da tudi jaz o tem ogromno premišljujem. Lahko ti povem, da sem bila praktično vso nosečnost doma, ker moje delovno mesto ni primerno za nosečko (sevanje). Doma sem bila mirna - počivala sem, hodila na sprehode, brala knjige itd. Vmes so mi našli pisarniško delo in sem šla za dva tedna delat. Ojej, kako je bilo grozno, ker so bile ženske v pisarni pravi Še mali mi je takrat 100 na uro brcal v trebuščku samo, da sem kaj takega doživela, da sem se sekirala. Zvonil mi je telefon, ko sem šla po vodo. Ko sem prišla nazaj, so mi rekle, da je zvonil telefon, amapk da se jim ni dalo vstat Mislim, da ta dva tedna nista nič vplivala na karakter otroka.. Kolegica je bila v službi do konca. Vsak dan je preden je šla domov, še kam zavila. Očitno ji doma ni všeč. Kaj pa vem. Je pa res, da njeno delo ni stresno. Naredi, kar mora in "kaseto" do naslednjega dne vrže ven. Ona pa ima zelo mirnega otroka, ki ji že od malega dobro spi, ki je "staršem prijazen otrok" Tudi sama pravi, da bi imela še enega otroka, če bi le bil tak, kot je ta. Moja ugotovitev je, da mogoče nekaj je na stresu. Še več pa je verjetno kriva prehrana mame. Pred kratkim sem brala, da nosečnica, ki ima normalne vrednosti železa, z železom pretirava, dobi hiperaktivnega otroka. Mogoče je podobno z vitamini. Za železo pa to definitivno drži.
|