|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekaj me zelo zanima
14.7.2006 8:55:33   
Anonimen
Zivjo punce....vem da bom le tu dobila odgovore!

Prejsnji mesec sva z mozem prvic poskusala pa so bila pricakovanja tako velika da sem imela vse znake nosecnosti pol se je pa pojavlauser posted image .
Ta mesec pa sva stalno delala na user posted image vendar nisem nikoli mislila na to in nimam naceloma nobenih znakov user posted image ...mogoce sem vmes malcek cutila zbadanje po jajcnikih in sedaj me tako kot vsak mesec pred M bolijo prsa. Ali sedaj pomeni, da definitivno nisem user posted image  ce ni nikakrsnih znakov ali se lahko ti znaki pojavijo sele kasneje ce si zanosila.
Skratka zanima me po kolikem casu se pojavijo prvi nosecniski znaki ( saj so vcasih tudi govorili da punce niso vedele da so nosece tudi 2 meseca), kaksni so obicajni (bruhamo ne vsi).
Cas za delat test pa se ni da bi se prepricala.
Povedat tudi hocem da ne morem verjet kaj lahko naredi psiha.
ali je lahko M prisotna tudi se v casu nosecnosti (mogoce v drugacni obliki)?
za odgovore se vam zahvaljujem!

Lep dan
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekaj me zelo zanima
14.7.2006 8:57:59   
trma79
Joj, anonimna, to tudi mene zelo zanima. Super, da si vprasala. Zdaj pa lahko skupaj cakava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
14.7.2006 9:02:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2006 9:47:33   
Anonimen
hvala za odgovor .....a ima se katere kaksne izkusnje...se vec razlicnih primerov.

res ne vem vec na cem sem. ko delam in sem zaposlena res nimam nobenih cudnih dogajanj, ko pa se vsedem ali zvecer ulezem v posteljo pa zacnem tuhtat kako lepo bi bilo biti nosecka pa me zacne kar nekaj spikat. skratka vse skupi nic.

joj joj joj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2006 10:53:51   
Mavrična zvezdica
mene začne 'neki špikat' skoraj vsakič, ko si zaželim še enega user posted image

BarbaraC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2006 12:41:36   
Anonimen
to je noro sploh nikol ne ves na cem si....ne mores pa kot ti nekateri pravijo nehaj mislit na to...to je podzavest in ta deluje po svoje neglede nate

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2006 13:11:28   
delfinčica
Prva anonimna, izostanek "znakov" definitivno NE pomeni, da ni ratal. Načeloma se začnejo pojavljat šele po izostanku M, prej so pa več ali manj identični kot znaki za prihajajočo M. Sploh bruhanja, o katerih govoriš, se menda večino pojavijo šele tam v 8. tednu, do takrat ti pa M že tako zelo zamuja, da ziher že narediš test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2006 13:21:52   
Anonimen
Evo moji znaki. Joškice so me bolele kot ponavadi, le da so me začele boleti prej in so malo "zrasle" niso pa bile tako nabito polne kot ponavadi. Drugače pa sem večkrat imela tisti občutek, ko me v sp. delu trebuha stisne in boli v križu, kot pol urce predno sem jo vedno dobila... in ker so se ti znaki prihoda pojavljali in pojavljali, prišla pa ni, sem naredila test 33 dan in je pokazal dve jasni črtici. Upam, da jih ugledaš tudi ti.

Lp, jjasna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2006 22:36:50   
x_srečka_x
Moji zanki...jih pa sploh ni bilo user posted image
Saj ne bi niti posmuila na nosečnost če mi user posted image  ne bi zamujal user posted image
Nič me niso prsi bolel ali da bi bile kaj večje...je bilo edino da me je pogosto na vodo pa še to sem mislila da zato ker preveč pijem...znakov o user posted image  res ni bilo.
Držim pesti da si user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2006 22:44:51   
cmokec
Moja želja po zanositvi je bila zelo velika, a nisem takoj zanosila, ker ni uspelo. Sem pa vsak mesec imela skoraj vsa nosečniška znamenja, pa nisem bila noseča. Temu se reče namišljena nosečnost, ker sem si tako želela znakov, da sem jih dejansko občutila. Bila sem bolj napihnjena, zbadalo me je v jajčnikih, dojke sem imela bolj polne, pa kovinski okus v ustih, ...  To je samo posledica psihe in velike želje. Ko mi je uspelo zanositi, nisem imela nobenega znaka o nosečnosti, razen malo bolj polne dojke. Vsi ostali znaki so prišli kasneje. Tako, da pri meni nosečnoški znaki niso bili pokazatelj o zanositvi.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2006 22:52:43   
pearl
Jaz sem imela v ustih kovinski okus user posted image  . Sem pa napravila test, še preden je sploh izostala user posted image  , kar prvi dan po izostanku in pojavila se je  komaj vidna črtica.
Držim pesti.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2006 10:17:36   
tinkamiška
Ja, Cmokec, pri meni je bilo enako, tudi kovinski okus sem imela, slabosti take, da sem se morala z avtom ustavit, pa ni bilo nič. Ko je pa ratalo sem bila pa prepričana, da ni...

No, držim pesti zauser posted image user posted image !

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?