|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   negativen test ?!!!
13.7.2006 13:32:47   
pupica25
Pozdravljene! Nujno bi rabila vaš nasvet oz. vaše mnenje. Danes mi M zamuja že 4 dan. Pred parimi dnevi me je konstantno špikalo v predelu jajčnikov, imela sem določene slabosti, nenehno hodim na stranišče (pa me nič ne peče, tak da po vsej verjetnosti nimam vnetega mehurja), pa trebuh imam že skoraj mesec dni čudno napet. Včerja sem delala test (CB) pa je bil negativenuser posted image . Glede na to, da je bil moj zadnji nezaščiten spolni odnos 27.06 bi do zdaj, če bi bila noseča, že morala imeti dovolj hormonov v urinu, da bi se to opazilo na testu nosečnosti user posted image ?
Kaj naj naredim user posted image ? Do zdaj sem imela redne menstruacije (28-29 dni), s fantom pa se trudiva kakšna dobra 2 meseca! Naj grem čez nekaj dni spet delat test ali nima smisla (ne bi si rada dela nobenih utvar).
lepo prosim ža vaše mnenje punceuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: negativen test ?!!!
13.7.2006 13:40:01   
TONČI.
Na začetku nosečnosti so tisti hormoni najbol opazni v jutranjem urinu. Test zato delaj zjutraj s prvim urinom. Pa bo verjetno kaj pokazalo.

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2006 13:50:12   
pupica25
Hvala Tonči za odgovor!
Sem itak že čisto nora od vsega - sem se odločila, da še počakam do petka ali pa sobote, pa bom spet poskusla.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2006 14:21:58   
Pingvinčica
Tudi meni test ni pokazal, sem bila pa toliko bolj presenečena pri zdravniku. 

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2006 0:07:13   
pupica25
Ojla!

Naj vam povem, da sem jo danes na žalost dočakalauser posted image , tako da se test po vsej verjetnosti ni zlagal. res pa je, da je prvič, da mi je tako zaqmujala - dobila sem jo šele na 36 dan. no bomo videli, kako bi šlo naprej. bomo pa šli kar veselo na delo user posted image  in bi mogoče drugič kaj več srečeuser posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2006 8:21:35   
lana38
pupica25!
jaz sem v isti situaciji kot ti, samo s to razliko, da moje user posted image  še vedno ni. Danes je 32. dan ciklusa. Tako sem user posted image  in sploh ne vem, kaj naj si mislim. Tvoje dileme so se vsaj razrešile, jaz pa še čakam...
LP

lana38

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2006 0:55:21   
pupica25
Ne skrbi lana38! Na nekem forumu je ena ginekologinja zapisala, da je smiselno test opravit šele, ko ti menstruacija zamuja 1 teden in nič prej. je pa res da na testu CB piše, da lahko test pokaže rezultate že po 1 dnevu izostanka user posted image . ne vem več kaj naj si mislim. po vsej verjetnosti so res krvni testi tisti, ki ti povedo 100% rezultat.
no, pa dosti sreče ti želim in da čim prej ugledamo naši user posted image user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.