|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   te glivice
13.7.2006 9:16:01   
Anonimen
ja, že celo nosečnost me "napadajo" te zoprne glivicve, ne morm in ne morm se jih znebit, ali ima kakšna kak koristen in uporaben, predvsem pa učinkovit nasvet??? Svečke pomagaja samo za kake dva tedna, več ne.

hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: te glivice
13.7.2006 9:17:04   
Anonimen
temu se pravi nosečnost user posted image

žal v nosečnosti je tako,potem bo boljše

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2006 11:04:53   
Sandra*
Oj!

Js sm jih mela enkrat v nosečnosti, ko mi je zmanjkal intimnega mila od Oriflame. Čist nič drugega mi ni pomagal, samo na slabš je šlo. Potem pa sm ga šla kupit in vse težave so minile, tut izcedka imam manj, če se s tem intimnim milom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2006 12:01:37   
Anonimen
Pri meni pa ravn obratno. Če sem uporabljala milo je blo slabše. Samo topla voda in nič drugega. Pa svečke nonstop. Tako pač je.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2006 12:02:32   
BLAŽIKA
Kaj pa canesten tudi ne pomaga.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2006 12:11:23   
onina
Jaz sem imela glivice že pred nosečnostjo in sem začela uporabljati eno tekoče milo (moram pogledat,kako se imenuje,nekaj na F in je bele barve), no in je bilo potem malo bolje, vendar pa glivice niso izginile in jih imam še vedno. Vsak dan upobljam dnevne vložke in to je to. 

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2006 12:37:04   
sašaš
Še ena taka tukaj - glivice me spremljajo skozi celo nosečnost. user posted image  Dobim svečke (Canesten) in potem je za nekaj časa mir (najdaljši "mir" je bil 2 meseca). G mi je rekla, da si nimam s čim preventivno pomagat (razen ustrezne higiene, seveda). To delajo hormoni in spremenjena flora nožnice v nosečnosti.

Jaz sem se čisto navadila na to, me niti ni več srbelo ali motilo - le po izcedku sem vedela, da jih spet imam.

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2006 14:10:41   
corfu
Onina, ni dobro, da uporabljaš dnevne vložke, tampone, saj ti to čisto zapre prezračevanjeuser posted image  Priporočam ti, da nosiš krila in ohlapne zadeve, sploh poleti, uporabljaš intimna mila, paziš na prehrano in če se le da se izogibaš stresu.

Zanimivo, ravno danes sem imela G pregled in mi je G rekla, da romkinje nimajo nikoli težav z gljivicami, le zakaj ne?user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2006 14:30:27   
Anonimen
Hej!
Upam, da ne bom izpadla nevedna ali celo neumna, ampak me zanima, kako veš da maš gljivice? user posted image user posted image user posted image  A je to drugač kot izcedek, ki ga imaš med nosečnostjo??'?'
Res ne vem. Hvala za odgovor.

Andrejka user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2006 16:44:46   
Anonimen
Glivice so bolj gost izcedek, podobno kot kakšna skuta (no, temu je mogoče najbolj podobno), pa fuuuuul srbi, res fuuuuul, jst bi si jo na cajte kr raztgala, podn.
A pa non-stop svečke v nosečnosti lahko kaj škodujejo? A je kaj na tem, da se glivice ponavadi pojavljajo nosečkam, ki nosijo fantke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2006 19:47:14   
spes
Morda se bo slišalo "smešno",a to svetujejo tudi nekateri ginekologi:
Bifidus jogurt! Jesti in malo namazati "ta malo",pa še tampon namočit z njim in si ga vstavit za en čas.

Sama sem na začetku nosečnosti user posted image  6T in 4D(jutri imam 1.UZ!!Upam,da bo vse tako kot mora bit),trenutno še nimam teh težav ,sem pa jih imela pred leti in sem po forumih ginekologija dobila tak nasvet.Meni je pomagalo,poskusite še ve!

Lp,spes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2006 20:16:37   
spes
Še enkrat jaz!

Prilagam link,kjer je gin.Stanko Pušenjak lepo opisal to "glivično nadlogo":

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=91613&t=91379#reply_91613

Tisto o jogurtu pa se tudi najde na tem forumu (LCA jogurt,Bifidus,......)Samo po moje to deluje le v začetni faz,če pa se jogurt redno uživa,pa mislim,da lahko zadevo preprečimo ali vsaj omilimo.To je čisto moje mnenje!
Jaz uživam te jogurte skoraj vsak dan od takrat,ko so me te glivice čisto obnorele,sem postala malo bolj pridna in si v organizem pridno vnašam te "dobre" bakterije z joguri!

lp,spes

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2006 18:49:43   
_katka_
Meni so zelooo pomagali tile trije ukrepi
1. kondomi
2. bombažno perilo
3. umivanje samo z vodo zjutraj in zvečer
Kondomi vsekakor so preventiva, saj ima sperma drugačen pH kot nožnica.

Preden sem se začela striktno tega držati sem imela Canesten vsake tri tedne(!). 

(odgovor članu spes)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......