|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozički Mothercare
12.7.2006 19:38:45   
razigrana
Lepo pozdravljene!

Zanima me ali ima katera izkušnje z vozički mothercare? In kakšne so le-te? Pozitvne ali negativne?

Hvala in uživajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vozički Mothercare
13.7.2006 0:17:19   
Anonimen
Mothercare-ov voziček ima user posted image . Zdaj ga imajo skoraj dve leti pa je še vedno vse ok (razen ležaja na prvem, vrtljivem kolesu, ki so ga uničli po svoji krivdi, že dvakrat).

Skratka, nikoli niso pazili NIČ kako delajo z vozičkom, peljali/peljemo ga po vseh podlagah (od makedama, trava, asfalta, trgovin, korenin v gozdu, po snegu, po plundri, po kamnih .. ma ni da ni), podloga je bila oprana že neštetokrat pa je še vedno lepa, kolesa so kul (zadnjič je sicer ena zračnica šla, ker je user posted image  čez en kamen zaplelja al nekaj takega).

Torej same pozitivne izkušnje!user posted image user posted image user posted image  

Za moje pojme mu sicer manjka še ročna bremza na ročaju vozka, ampak drugače pa nimam niti ene pripombe!

Pa rdeči so tkoooooooo lepiuser posted image

(odgovor članu razigrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2006 6:28:41   
zaljubljena23
Nekaj debat o tem si lahko prebereš tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=351976&mpage=1&key=Vozi%E8ki+Mothercare&#352123

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2006 13:39:57   
GoYa
Razigrana, a ga nameravaš kupiti in kje?
Jaz sem ga tudi mislila, pa jih ni več user posted image .

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2006 15:49:53   
razigrana
Hvala vsem za odgovore.

RibicaRR, kaj pa zlaganje tega vozička? Mene skrbi edino to. Sem enkrat probala zločit mothercare voziček za dvojčke, pa mo ni šlo najbolje od rok user posted image . Sedaj pa ne vem ali se vsi tako težko zložijo ali pa bi se morala jaz pač navaditi.

GoYa, ja mislim ga kupit. V Ljubljani v Emporiumu. Sicer jih sedaj nekaj časa ne bodo imeli (se mi zdi da do avgusta), ker prenavljajo trgovino, potem pa jih zopet dobijo.

LP!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2006 20:49:01   
anjaa
punce mene pa zanima če je katera v kakšni trgovini videla vozičke nania z lupinico? ali če mogoče ve kakšne so njihove cene?

mi sicer en voziček že imamo, ampak ker je malo večji ( iz državnega paketa ) bi rabili še kakšnega manjšega z lupinico. pred dnevi sem v mestu videla eno mamico s tem vozičkom in mi je takoj padel v oči. pa še zdaj gremo ravno na morje in bi nam manjši veliko bolj pasal kot ta velik ... upam samo da ni zasoljena cena ...

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2006 20:52:09   
anjaa
http://www.bolha.com/oglas1723889
tale mi je lušten, ampak vse drugo bi prej kupila rabljeno kot pa voziček!

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2006 1:27:15   
Anonimen
Meni je zlaganje mothercare-ja precej lazje kot zlaganje zappa npruser posted image  Pritisnes oba gumba (oz. na levi eden in na desni dva) ob strani vozicka in ga preprosto zlozis, orbnes kolo (ce imas vrtljivo) in zataknes tisto ''rocko'' in to je to. Ce imas majhen prtljaznik pa vzames se eno kolo dol (je spet sam zatic in gre cist simpl dol). Zlozen, brez enega kolesa gre komot v prtljaznik twingota.
Aja, pa jaz ga zlozim, dvignem in dam v avto in potem ven in razstavim brez problema (pa mam 44kg in 1,60m)user posted image   

LP

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 14.7.2006 1:28:05 >

(odgovor članu anjaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2006 12:42:53   
GoYa
Razigrana, meni je prodajalka rekla, da vozičkov ne bodo več imeli. Tudi potem po prenovi ne.
Dugi dan jih je moj mož še klical in je isto rekla. Vprašali smo tudi, če se jih da dobiti kje drugje v SLO, pa je rekla, da ne.

Sem pa včeraj pisala v Anglijo na Mothercare in jih vprašala, če ga lahko naročim prek njihove spletne trgovine in mi ga pošljejo. Odgovora še nimam.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!