|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   revije??
12.7.2006 19:28:30   
jasnika
zanima me če ima kdo naročeno kakšno revijo za otroka, hčera bo jeseni stara 5 let in bi ji rada kaj naročila pa nimam pojma če je kaj primernega, rada kaj reši pa pobarva, pa tud ma rada da ji kakšno zgodbico povem,...??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: revije??
12.7.2006 20:38:39   
al1*
Mi smo imeli najprej Cicido, nekje pri petih letih smo prešli na Ciciban. Meni je Ciciban zelo všeč, se mi zdi zelo kvaliteten, tako ilustracije kot tudi zgodbe in naloge.
Včasih kupimo tudi kakšen Bimbam ali pa Pikapolonico, nekateri zelo hvalijo Zmajčka.

lp

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2006 20:54:02   
ZARA
Jp, Zmajček je super...Zara jih je "dedovala" od bratranca in si rada pogleda kakšne živalce, pa kakšno pesmico al pa pravljico ji preberem. ..res luštna zadeva...za kaj več je pa itrak še premala...
lp

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2006 18:03:32   
aljuška
hoj,
mi imamo tudi CICIDO-ja in ga moramo vedno prebrati vsega, od A do Žuser posted image user posted image ..je tamala ful navdušena nad njimuser posted image . pa CICIBAN se mi zdi tudi fajn

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2006 21:11:38   
Mavrična zvezdica
Jaz včasih kupim Cicido. V jeseni bom pa verjetno naročila National Geographic Mini, pa Beo, Beo (zgodnje učenje tujega jezika - pa ne le zardai tamalega,  ampak ker mi bo prav prišel tudi v šoli/vrtcu).

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?