Poka
|
Glede ugodne cene in kvalitete jih je ene par, ki bi jih lahko priporočila, glede zanesljivosti, da pridejo točno na datum in te ne vlečejo za nos, pa po resnici povedano, ne poznam nikogar... Ker namreč, nama je celo moj oče delal fasado oziroma jo pravkar dokončujejo, želela sem, da bi delal on in ena ekipa s katero so včasih delali in so res dobri, pa ni bilo te ekipe od nikoder Vedela sem pa v naprej, kaj bo, ker so isti delali fasado moji mami. No in ko sva z mojim šla na obisk k mojemu očetu, da se zmenimo glede tega, ga je prišel nekdo spraševat, če bi šel delat v eno ekipo zraven in če pozna koga, pa se ni dalo v celi regiji dobit enega dobrega, vsi so bili zasedeni, eni pa v tujini. Problem je pa v tem, da do te situacije prihaja zato, ker vsaj ti mali s.p.-ji delajo po par hiš naenkrat, ker se zaradi krize bojijo izgubit posel in si ga nekak zagotovijo naprej... Neumnost pač - pa malo so požrešni, če mene vprašaš. Ko sva pa dobila veze z eno drugo firmo, veliko, ki pa bi lahko zrihtala ekipo, pa ful so kao znani in ful imajo dobro reklamo - priporočilo od nekoga, ki so mu menda fajn naredili, se je pa moj ata pozanimal (fasade je delal 40 let), da so ful slabi in imajo najbolj pocen delovno silo z juga, ki pa je potem tako - to so tisti, ne ki znajo delat, ampak ki bodo delali za čim manj... Zaradi te logike bi se jaz izognila velikim firmam, razen če se ful spoznaš, ali pa koga poznaš... Nisem ti odgovorila sicer, sam mogoče ti prav pride nasvet... Pa upaj na vse dobro. Situacija je itak ista na vseh področjih gradbeništva, ampak lahko upaš, da naletiš na izjemo, ker so - pri ostalih sva imela midva namreč ful srečo in nredili so samo dve mogoče malo bolj moteči napaki, ki sta se še vseen dale odpravit Moraš vedet, da je drugače toliko nekvalitetnih izvajalcev, da eni bi lahk kr bajto podrli
|