Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Takšne vrste fantovščina je po mojem mnenju nekaj običajnega, vendar je še vedno bistveno zaupanje v svojega partnerja, ne glede na to, ali je on tisti, ki takšno fantovščino prireja ali pa je nanjo le povabljen. Jaz osebno mojemu :love: glede takšnih stvari zelo zaupam in bi ga brez problema pustila, da gre. Kajti večinoma se ne zgodi nič, ne glede na zapeljivo striptizeto in velike količine alkohola. Ne zgodi se vsaj nič takega, čemur bi se lahko reklo varanje. Osebne izkušnje s tem sicer nimam, pač pa osebno poznam žensko, ki je striptizeta in sem osebno poznala tudi žensko, ki je bila prostitutka. Zato lahko rečem, da je razlika med obema "zaposlitvima" velikanska. Najpomembnejša pa je seveda ta, da prostitutka računa bistveno več, sploh pa zato, ker bi šlo v tem primeru za skupinski seks. Nikakor pa ni res, da so tudi vse striptizete tudi prostitutke. Tista, ki jo osebno poznam, ni, in kolikor mi je pripovedovala o drugih dekletih v tem poslu, tudi niso. Večinoma imajo svoje partnerje, ki za njihovo delo vedo in ga odobravajo, saj gre samo za hitreje zaslužen denar. Osebno torej nimam nič proti fantovščinam, ker takšne zadeve dokaj dobro poznam z organizacijske plati. Seveda pa nikakor ni izključeno, da se kaj takega zgodi, ampak enako velja tudi za vse ostale situacije, torej za sodelavko v službi, natakarico v lokalu itd.. Ne glede na to, da fantje na fantovščini velikokrat prespijo. Oni že, striptizete pa ne... Pa-pa! :bravo::bravo::bravo:
|