|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fantovščina
11.7.2005 20:59:27   
natalina
družba pozdravljena

zanima me kaj si mislite o fantovščini,na katero pride striptizeta za bodočega ženina in halooo, kaj se potem tam dogaja?????

meni osebno so take bedarije brezvezne in nezrele, pa me zanima vaše mnenje, in če se vaš dragi odpravi tja kjer se bo pilo v potokih(ker moški tam prespijo)kako to gledate??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   fantovščina
11.7.2005 21:02:35   
lenika
Moj dragi nikoli nikjer ne prespi, prespal je le na svoji fantovščini, ker je bil koma. Striptizete pa ni imel in tudi meni se to zdi brez veze. Če pa bi jo imel, pa tudi ne bi bila jezna, ker vem, da si jo ženin nikoli ne pripelje sam, ampak to uredijo prijatelji, tako, da ne bi bil nič kriv.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   fantovščina
11.7.2005 21:04:33   
k1
tole s striptizeto meni ni glih hvale vredno. sem se kar bala, kako bo mel moj :love: organizirano, pa so bili kar "kulturni" edino ful težki križ je moral prenašat, pa nasproti boga so ga postavli, da se je malo pokesal - no pa pijača v potokih....

je pa en razlagal, kako je to izgledalo, ko je bil na taki fantovščini - bil je zvezan, ona pa je kao plesala okoli njega - onemu pa se je mešalo, ker ni mogel nič. skratka "trpel je".

no in še druga varianta o striptizetah - eden jo je imel na fantovščini, no in sta kot kaže :sloncek: ali nekaj takega in žena je to zvedela, ko sta bila že poročena. bilo je malo divje ko je to izvedela, ampak sta se pomenla.

toliko o takih fantovščinah od mene.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   fantovščina
11.7.2005 21:10:50   
Pia73
Meni se ne zdi nič narobe. Saj to pripravijo običajno tistim, ki si to želijo. Moj ni imel striptizete pa niti ni nek tip zato. Če pa bi šel moj :love: na fantovščino s striptizeto pa me ne bi nič motilo. Saj, če mu ne zaupaš, potem nima smisla, da si s človekom. Tu tudi pijača ni opravičilo.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   fantovščina
11.7.2005 21:16:13   
Pia73
Če partnerju ne zaupaš nima veze ali je na fantovščini kot bodoči ženin ali kot gost,...

Jaz torej ne bi imela nič proti, če bi šel moj na tako fantovščino.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   fantovščina
11.7.2005 21:20:53   
lenika
Aja, če pa bi šel na fantovščino kjer je strptizeta, nebi imela nič proti, ker ga dobro poznam in vem, da ni tip, ki bi bil tam glavni.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   fantovščina
11.7.2005 21:32:04   
Marogica
Mene ne bi motilo,dokler zaupam svojemu možu, ne na njegovi, ne na fantovščini kogar drugega. Je pa res, da je na svoji ni imel in je prišel med prvimi domov (okorg 2h). Mogoče pa je bila kriva njegova strost (40) in starost njegovih prijateljev, da se jim take "fore" niso več dale. (ha,ah)

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   fantovščina
11.7.2005 21:35:16   
Bejba
Takole je meni opisal moj bodoči možek fantovščino v naši vasi: če pripeljejo ženinu striptizeto, je ta takrat že tako pijan, da mu je čisto vseeno kdo pleše okoli njega in ali je nag-a ali ne, tako da za njega se ni kaj bat, ker tudi če bi kaj hotel, ne more :)-. Za druge, ki so na fantovščini pa tudi ne. Vsaj ta striptizeta, ki pride ponavadi k fantom v naši vasi na fantovščino, ima s seboj vedno dva osebna stražarja (buldoga ;)) in se je noben ne sme niti dotakniti, tako da ni bojazni.
Meni osebno se pa to ne zdi nič pretresljivega. Posebej, če svojemu zaupaš.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   fantovščina
11.7.2005 21:41:58   
PIAF
men se to zdi ful brezveze.
Moj ni imel fantovščine, le par prijateljev je povabil na pijačo in so šele tam izvedeli, zakaj.
vsak po svoje...

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   fantovščina
11.7.2005 21:50:31   
Annny
Kar naj pride striptizeta, zakaj pa ne.
Če sta že tako daleč, da se bosta poročila, mu menda zaupaš- a ni tako;)

Mi je pa bedno, da ponekod kaki brezvezni kolegi bodočemu ženinu naročijo striptizeto bolj za :sloncek:, kot pa kaj drugega. Matr, bi take nabrcala.

Lp

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   fantovščina
11.7.2005 21:54:17   
emaa
moj je obnemogel, ko so pripeljali striptizeto (sem bla 30m stran, smo imeli ta del ločen), pa so jo pol poslali stran, ker naj bi plesala njemu, ker je ni mogel videti, ni plesala nikomur.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   fantovščina
11.7.2005 21:57:45   
kalimero
Meni je to brez veze, mojemu pa še trikrat bolj. Tako, da se sploh ne bi sekirala. Itak ne bi hotel iti na kakšno tako zadevo.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   fantovščina
11.7.2005 22:02:22   
Joe
Nisem bil še na nobeni fantovščini s striptizeto oz. podobno izvedenko. :(

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   fantovščina
11.7.2005 22:04:50   
rija
me nebi motilo niti najmanj. Še sama bi mu jo naročila.
Se pa ne strinjam, da kje prespi, razen, če gre na žur v kakšen oddaljen kraj.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   fantovščina
11.7.2005 23:12:25   
Anonimen
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Takšne vrste fantovščina je po mojem mnenju nekaj običajnega, vendar je še vedno bistveno zaupanje v svojega partnerja, ne glede na to, ali je on tisti, ki takšno fantovščino prireja ali pa je nanjo le povabljen.
Jaz osebno mojemu :love: glede takšnih stvari zelo zaupam in bi ga brez problema pustila, da gre. Kajti večinoma se ne zgodi nič, ne glede na zapeljivo striptizeto in velike količine alkohola. Ne zgodi se vsaj nič takega, čemur bi se lahko reklo varanje. Osebne izkušnje s tem sicer nimam, pač pa osebno poznam žensko, ki je striptizeta in sem osebno poznala tudi žensko, ki je bila prostitutka. Zato lahko rečem, da je razlika med obema "zaposlitvima" velikanska. Najpomembnejša pa je seveda ta, da prostitutka računa bistveno več, sploh pa zato, ker bi šlo v tem primeru za skupinski seks. Nikakor pa ni res, da so tudi vse striptizete tudi prostitutke. Tista, ki jo osebno poznam, ni, in kolikor mi je pripovedovala o drugih dekletih v tem poslu, tudi niso. Večinoma imajo svoje partnerje, ki za njihovo delo vedo in ga odobravajo, saj gre samo za hitreje zaslužen denar.
Osebno torej nimam nič proti fantovščinam, ker takšne zadeve dokaj dobro poznam z organizacijske plati. Seveda pa nikakor ni izključeno, da se kaj takega zgodi, ampak enako velja tudi za vse ostale situacije, torej za sodelavko v službi, natakarico v lokalu itd.. Ne glede na to, da fantje na fantovščini velikokrat prespijo. Oni že, striptizete pa ne...

Pa-pa!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu natalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   fantovščina
12.7.2005 7:15:54   
Margareta

Moj možek je imel fantovščino, pa tudi striptizeto so mu pripeljali, ampak kot je dejala že Kerensa, so to profesionalke in ne grejo v posteljo z bodočim ženinom.

No letos mi je po 2 letih tudi pokazal fotke s fantovščine:zmeden:, najprej jih sploh nisem hotla pogledat, potem pa me je premagal ferbec in kaj sem vidla

lepotička - roko na srce, res lepa punca, se je zvijala tam pred temi desci, te reveži so bili pa tolk pijani, da so v sede kar viseli s stolov. :)-

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   fantovščina
12.7.2005 7:35:39   
piščanc
zdaj je ful v modi, da je stiptiz na fantovščinah/dekliščinah, men je pa to čist mem, ker se mi to zdi tako poniževanje človeka, najbrž sem za luno, ampak mi res ni ne smešno, ne erotično, ampak poniževanje
sem bla na eni dekliščini s striptizerjem, ampak se mi je revež smilil :zmeden:
pri moških je pa najbrž še huje, poniževanje mislim,
no to mene najbolj moti, moj :love: naj gleda, če mu je to všeč, podrobnosti pa naj pusti za kolege

drugače pa tisti, ki ga plačan sex vzburja ne čaka na fantovščino, ampak si to že prej privošči, dvomim pa da katerega ravno fantovščina v to potisne

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   fantovščina
12.7.2005 8:01:41   
gaja*
Men se pa ne zdi kaj narobe, če je striptizeta/striptizer na taki zadevi. Midva sama sicer nisva imela plesalcev, sva pa že bila na dekliščini oz. fantovščini, kamor je prišla plesalka/plesalec.
Drugače pa mislim, da tukaj ne gre za nobeno poniževanje, saj so ti moški in ženske profesionalci in se ne spuščajo dlje. V bistvu samo dražijo, kajveč pa ne pustijo :)-:)-:)-
Jaz pač mojmu :love: zaupam in mi sploh ni problem, če bi šel... Meni recimo se je ful dopadlo (bil je na eni fantovščini), ko so mi ostali povadali, kak je moj odreagial, ko je prišla plesat njemu :)-:)-:)-:)-:)-:)- Škoda, da ga takrat nisem vidla :)-:)-:)-

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   fantovščina
12.7.2005 8:17:43   
zoya_
MOjmu je fantovščina čist nekaj mimo... nepotrebno zapravljanje denarja in pa bedna žurka, kjer so vsi pijani, sam ne pije skoraj nikoli... tudi jaz sem čisti antialkoholik.... mogoče kdaj kakšno vino pri večerji.
Pr nama ne bo ne fantovščine ne dekliščine, ker bova pobegnila na en tropski otrok in se tam poročila... nama klasika ni vseč, preveč tradicionalno in vse po istem kopitu...

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   fantovščina
12.7.2005 8:38:49   
mamsi
Moj je muskontar in je bil, če že ne špilov že povsod, na fantovšnah, dekliščinah, porokah, sindikalnih,... . Jaz mu zaupam, nekako vem, a je človek tak ali ne, da bi šel :sloncek: z eno stripo ali ne. Nimam nič proti temu, čeprav meni osebno striptiz ni všeč, meni se te punce (povečini iz Ukrajine) smilijo. Je pa res, da punce iz teh dežel marsikaj naredijo, da dobijo nekaj denarja. Moj :love: je povedal, da je bil tudi na taki fantovščini, ko so pripeljali dve striptizeti, ki so nazadnje ležale pod večino dedcev. Pijača naredi več, kot bi si človek v treznem stanju upal. Bila je pa žurka v koči, kjer so tudi prespali. Tko da ni res, da moški ne morejo sexat pijani, samo na mrtvo pijani ne.
Ne vem, prepovedat svojemu, naj ne gre, ne moreš, lahko mu poveš, kako se ob tem počutiš, in mu skušaš zaupat, to je pa vse.;)

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   fantovščina
12.7.2005 8:55:30   
Anonimen
Res je mamsi, niso vse striptizete "samo" plesalke. Tudi moj šaci je že bil na taki fantovščini, pa so jo lahko orenk otipavali.

Meni se zdijo striptizete totalna bedastoča. Dedci se tam potem hihitajo kot osnovnošolke in se spodbujajo, pa itak noben nič konkretnega ne upa.

(odgovor članu natalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   fantovščina
12.7.2005 9:19:06   
cinci
citriram:Dedci se tam potem hihitajo kot osnovnošolke in se spodbujajo, pa itak noben nič konkretnega ne upa.

no na tole sem se spomnla ki mi je en znanc reku da so striptizete moškim kot klovni otrokom na otroških zabavah.
je pa tud res kar je mislm da piščanc napisala,da če bo hotu tipček sexsat,bo. Pa ni važno kdaj in kje si bo že prvošču,ni mus dabo to ravno na fantovščini.

p.s.Je Pa res da pijača ni razlog,če se že kaj zgodi:zmeden:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   fantovščina
12.7.2005 9:21:36   
cinci
pa še neki velik je že Slovenk ki plešejo striptiz

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   fantovščina
12.7.2005 9:38:48   
Anonimen
Moj pa ni hotel imeti fantovščine, ker je bil na eni od enega kolega lih malo pred najino poroko in so imeli cel kup problemov, pa še nikoli mu ni šlo v glavo, zakaj se nekatere ženske tako ponižujejo, da plešejo pred moškimi (njegove besede, ne moje, jaz mislim, da naj vsak dela, kar hoče). In ker ni hotel imeti fantovščine, so bili nekateri njegovi kolegi totalno užaljeni in so ga vrgli na finto, češ da gredo na en kmečki turizem proslavljat rojstni dan od enega. Seveda je šel, dejansko so ga zvlekli v en kurbenhaus in ga cel večer silili, da naj gre s katero spat, ker da je to njegova zadnja možnost, preden se poroči. Ko niso hoteli domov, jim je za kazen vzel avto, se sam odpeljal domov, ostali tipi so morali pa peš oz. z avtobusom priti nazaj v Ljubljano.
No, končalo se je tako, da je z glavnim pobudnikom te akcije prekinil stike, z drugimi pa se dobivajo kot z znanci. Predvsem je bil zelo razočaran, da ima take "kolege" in da so s svojim obnašanjem pokazali popolno nespoštovanje do mene kot njegove bodoče žene.
Torej moj odgovor: fantovščine da, toda treba je upoštevati želje ženina.

(odgovor članu natalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   fantovščina
12.7.2005 9:41:25   
dolenjka
Bravo Ankica!:bravo::bravo::bravo:

Upam, da bo čim več moških tole prebralo!:)

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Barva vozička za fante
donat

Ali je primerna RDEČA barva vozička za fantke??

da (81%)

ne (8%)

mogoče (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!