Anonimen
|
Sončica kaj si se pa ti tak razkurila, saj je samo sanjarjenje. Punca še kako dobro ve, smao da je zdravo dete in tega se vsi zavedamo. Pač sanjariš malo, kaj bi raje imel, saj na koncu je itak večini vseeno in si želimo zdrave. Poleg tega, pa saj ti tudi sanjariš sam da bo zdrav, kaj pa če ne bi bil, verjemi, da ga vsaka mama vzljubi, še bolj ga imaj rade. Tak da se ni treb atak razburjat, če je eno sanjaško vprašanje postavljeno, enim pač malo bolj dol visi in jim je vseneo kaj bo smao da bo zdrav, nekateri pa pač malo več sanjarimo in delamo scenarije, kaj bi bilo, če bi bil ali . Neke želje in sanje pa vseeno lahko imamo, a ne Jaz bom tak rekla, po vseh letih mučenja, uf jih je že veliko , še vedno sanjam o , najbrž zato, ker sem imela samo sestro. Pa glede na to kolk se mučimo, bi mi vsak reku, da bi zato mogle bit moje sanje: sam da bo, karkoli že. Valda da si želim, sam da bo, ampak če bo res škratek lahko kaj naredil, pa naj . Vzljubila bom pa tako , kot , kot zdravega, kot nezdravega, vsi bodo moji srčki, vsi bodo moji scrklančki .
|