|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fantek ali punčka???
16.10.2006 12:22:55   
blue sky
Hojla, punce!

Danes imam pri G ultrazvok, sem pa v 21. tednu user posted image . Upam, da izvem, kaj bo. Čeprav si želim samo, da bi bil otrok zdrav in mi je res čisto vseeno, kaj bo, me vseeno zanima.

Rada bi že kupila kako luštkano cotko za bodočega user posted image .

Ali so napovedi spola zanesljive ali ne?
Je vam G prav napovedal spol?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fantek ali punčka???
16.10.2006 12:29:31   
Tracy
Ja nam je napovedala pravi spol. Je pa rekla da je to 90% punčka. In bila je!user posted image
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2006 12:29:40   
Anonimen
Oja, so kar zanesljive. Večini so prav napovedali. Sicer pa razberem, da je bolj zanesljivo, če ti napovedo fantka. Fantki imajo namreč lulčke (če še nisi vedela user posted image ) in ko se ga enkrat vidi na UZ, ga ne more več skriti. Če pa se lulčka ne vidi, to še ne pomeni, da ga sploh ni, ampak ga je lahko tudi skril. A razumeš, kaj hočem povedati? (Danes ni dan za komunikacijo, zgleda user posted image )

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2006 12:43:45   
eva1
Pri pvem so mi napovedali user posted image , in res nisi mogel zgrešiti, sploh na kasnejših UZ, tam okoli 30 tedna-no pa tudi v 22 tednu se je lepo videl privesek med nogami!
Sedaj pa G pravi, da če ima pa tale lulčka ga pa hudičevo fajn skriva in pravi, da je user posted image ! Tako mi je napovedal in v 22 tednu in v 27 tednu-obakrat pa je ful gledal med nogice, pa tudi sama sem skoz imela sedaj filing da bo deklica, tako da mu kr zaupam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2006 13:32:56   
žiža
meni je en teden preden sem rodila na Uz videla fantka in ga danes tudi imamo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2006 13:51:28   
smokva
Nam so na morfologiji rekli, da bo punčka. Smo se vsi navadili na idejo. Pol mi pa druga ginekologinja na začetku 8. meseca reče - vaš fantek...

Skoraj ji ne bi verjela. Vbistvu ji nisem. Pa je še enkrat fokusirala in zumirala UZ sliko in mi pokazala one!

Sam da bo dete zdravo!

ps: Če se že oglašam - danes je uradni dan za termin poroda. Uf! Nič še ne kaže.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2006 13:57:30   
lex
Meni je pri ta prvem dala slico in sem sama ugotovila, da bo fantek in tud njega je skoz gledala, tak da sploh ni blo šans, da je kaj drugega. In res je bil fantek.

Pri ta drugem pa upam, da ne bom vedela, da ostane presenečenje za Aleksa (drugač se tak ne bom mogla vzdržat komentarjev).

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu smokva)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2006 13:57:49   
šnucika
Meni je G šele po 25. tednu pogledal,kaj je...rekel je,da jeuser posted image  in ker sem imela čez en teden še en UZ ,ker je pikica premalo rasla,je to potrdil.Pa sem vseeno bila v dvomih do konca....ker se na nobenem naslednjem Uz ni več videlo,je skrivala pod nogicami.V 34. tednu sem bila hospitalizirana zaradi viroze in pri odpustu sem spet imela UZ,tam pa spet ni hotela pokazat,kaj ima med nogamiuser posted image ...pa je doktor malo bolj zumiral in rekel,da se mu zdi,da bo resuser posted image -po njenih organih sodeč.Pa še vedno nisem bila ziher,dokler se ni res rodilauser posted image user posted image ....

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu smokva)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2006 14:37:55   
lelaval
Bolj zanesljive naj bi bile napovedi za fantka.
Jaz sem skozi zadnjo nosečnost bila zelo firbčna in vsakokrat spraševala, pa vendar ni hotela izdat spola. Sva pa oba imela občutek, da bo punčka.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2006 15:38:05   
Anonimen
men je pa ze v 13.tednu rekel, da bo po vsej verjetnosti fantek...in je res bil :) najlepsi na svetu :):)

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2006 15:47:47   
Sandra*
Men niso nič povedali. Mi je pa babica preden sem rodila ko mi je v porodni priklopla ctg rekla da glede na pulz (je bil bol nizek), da je sigurno fantek, in je bil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2006 17:17:55   
Aja1
Meni je G. 4x napovedala user posted image  in kmalu bomo izvedeli, če je imela prav.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2006 9:54:54   
tanjaDi
Meni je v 6 mesecu povedal da bo user posted image , pa tudi moj mož je še pred njim vidu lulčka :) tako lepo se je vidlo, tudi slikico imam, tako lepo se je nastavu, da ni bilo nobenega dvoma, tudi sam g. je reku, tu ni nobenega dvoma, fantek je user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.10.2006 10:36:12   
blue sky
Drage punce,

no, pa sem le izvedela, kaj bo. user posted image   user posted image user posted image user posted image !
Upam, da je zanesljivo. 3x se je ta mali sonček tako obrnil, da je pol G rekla, da je sigurno fantek. Pa še ful sem vesela, da je vse ok!!!

(odgovor članu tanjaDi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?