|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   evo mene
13.6.2005 11:46:57   
Anonimen
da se na hitro javim!
Z nikom sva doma že en teden in je vse okei!:bravo:9nebesa
Nisem bila prej gori na netu, ker mi ni delal:(
Niki dosti ama-se mi zdi da še preveč:ups:Koliko bi naj pojedel otrok star skoraj 2 tedna?:zmeden2:
Veste kaj me še zanima...neke kaplice ste kupovale v avstriji proti krcom?kako se imenujejo??
Pa se to..nekaj se dobi za na dudico namazat-sladko tako, kje se to dobi in kako se reče:zmeden:

lp, nik joka;)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   evo mene
13.6.2005 11:50:36   
Anonimen
O nina_nana, dobrodošla!
A dojiš? Najbrž ja. Potem Nik ne more preveč pojest.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   evo mene
13.6.2005 11:51:58   
Anonimen
Čestitke:bravo:
kapljice se imenujejo Lefaxin.
pri nas je od začetka bolj veliko jedla in mislim, da mi je pojedla pri 2 tednih okrog 80,90 ml.

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   evo mene
13.6.2005 11:54:35   
total
Dobrodošla spet nazaj:bravo:,pa ne pozabi na porodno izkušnjo,ok:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   evo mene
13.6.2005 11:57:31   
malika
Nina nana, brez skrbi. Na začetku so vsi samo na dojki in bi samo papali.

No Avstrijske kapljice se imenujejo Lefaksin, dobiš jih v njihovih lekarnah.
Pri nas pa v naših lekarnah dobiš kuminov sirup-za na dudico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   evo mene
13.6.2005 11:59:52   
Blink1
Oooooo Nina nana welcome to the club!!:bravo::bravo:

Kapljice so Lefaxin...kar v Strass po njih, tam je najbližja lekarna.

za dudico namazat pa smo uporabljali (še uporabljamo) Daktarin. Dobiš na recept ali pa tudi v prosti prodaji v lekarni.

2-tedniki pa mislim, da non-stop jejo. Ti ga kar lepo hrani, naj papa. Ziher se ne bo preveč poredil. Sicer pa ko shodi, gre vse dol;)9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   evo mene
13.6.2005 12:04:46   
fipi
Ojla!

Čestitamo :bravo: in dobrodošla spet med nami. Kolikor poje 2 tedna star otrok ne vem, ker dojim.

Kar pa se tiče kapljic proti krčem so to lefaxin, vendar imajo novo ime antiflat tropffen, preverjeno smo jih prejšnji teden v avstriji kupili.

Čao, pa veliko cartanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   evo mene
13.6.2005 12:18:12   
Anonimen
Hojla!

Welcome back!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Smo te že prav pogrešali.

Samo nasvet: ne uporabljaj kuminovega sirupa, ful uničuje zobke! Pa čeprav jih še sedaj nima.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   evo mene
13.6.2005 12:20:28   
Anonimen
hvala hvala!9nebesa
super je bit mamica:sloncek:
ja v bistvu je tak..nik je moje mleko ja, vendar na flaško, ker na dojko poje zraven prevec zraka,na flasko pa res lepo ama:bravo:
amama pa vcasih na 1 uro po 70ml, vcasih pa na 3 ure 50ml.se mi zdi da se je mali že ful poredil:pujs:hehe,sicer pa bo tak slo dol ja.:)
nenormalno hitro se mi zdi..vendar nik ze ful glavico obraca in dviguje.pravi korenjak je.

porodna izkušnja pride,lahko povem le da preko mb porodnisnice nimam nobene besede.Imela sem babico mojco in je prva liga!9nebesa:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   evo mene
13.6.2005 12:23:52   
superfly
Čestitke! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Baje so proti krčem dobre tudi koroške vetrovne kapljice, ki pa jih lahko kupiš le v koroških lekranah. Meni jih danes prinesejo, pa sporočim če res delujejo.

Taki mickeni ful jedo, moj Jaša je bil na prsih tudi vsako uro (zato pa se je v enem mesecu zredil za cel kilogram in pol in zrasel za 6,5 cm), tak da daj mu jesti ko bo lačen. Mislim da takim malim ni nikoli preveč.

uživajata in upam da bo kmalu lepše vreme, da bosta lahko hitro na zraku.

lp, superfly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
13.6.2005 12:56:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   evo mene
13.6.2005 12:56:45   
Anonimen
Čestitke nina_nana. Lepo slišat mamico, ki pravi, da je vse O.K. Super.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   evo mene
13.6.2005 15:03:27   
bivka
Moja princeska je pri 2 tednih jedla tudi po 10x na dan (med 10 in 60ml). V prvem mesecu se je zredila 1200g.
Verjetno misliš na Lefaxin kapiljice. Moji niso pomagale, tudi vetrovne ne iz Koroških lekarn. Niti homeopatske kroglice, niti čajčeki, niti mazila,... nič!
Od petka uporabljamo kapiljice Babynos iz Avstije (samo v lekarnah Mariahilfe-najbližja v Strassu) in smo kot prerojeni.
Dobrodošla in pozdravček B

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   evo mene
13.6.2005 20:46:04   
mehurčica
No, super, da se imata vredu!:bravo: Ampak s črpanjem mleka boš pa imela še dosti dela.:( Moj mali je tudi cmokal nonstop, ker sem imela ful male bradavičke. Ampak se je navadil. Pri kakšnih 5 mesecih je bil že pravi majster.:)-No ja, tudi pozneje mu je kdaj pobegnila, ampak se je itak takoj nazaj priklopil.

Lp in čimveč cartanja!:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   evo mene
14.6.2005 11:39:12   
Anonimen
Nik pa tak grdo pije iz dojke, da sva na flaški.Ker na dojko se tak zmuči, ko ama, da rabima po dojenju kar nekaj časa da pride k sebi-tak je zadihan.Pa ful zrakeca poleg poje,da smo meli že pravo veselico s krcki:(
Na flaško pa sploh ni problema!Ama kot pravi ded:)-Včeraj je mi patronažna edino rekla naj ga probam malo bremzat s tlko obroki, ker je že pravi buco-tak da zdaj poskusamo na 2 uri pojest 80ml.Vcasih nama rata,včasih pa ne:zmeden2::)

Lp, nina

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?