|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eurospin
21.3.2005 21:45:05   
monik
Pozdravljene. Zanima me predvsem delovni čas trgovin v Velenju in pa v Tržiču.
Ali ste že kupovale tam? Kakšna je ponudba?
lp:):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   eurospin
22.3.2005 7:57:39   
Anonimen
Jutro.
Na tistem koncu sicer nisem kupovala,sem pa v eurospinu na Škofijah no na italijanskem koncu.Mi se odpravimo vsak mesec enkrat po večjoih nakupih.
Izdelki so kvalitetni,niso sicer znanih znamk oziroma so ampak pod imenom eurospina(podobno kot merkator da svojo blagovno znamko)Je pa veliko ceneje kot povsod drugje.Kupujem pijačo,parmezan, kavo,Pašto,pairnate selviete in brisače,hrano za naše žvalce,sire,pa še kaj bi se dalo najti.Edino kar ne kupujem so praški in čistila,ker sem bila nezadovoljna z njimi in ne samo jaz.
V glavnem napolniš prtljažnik plačaš pa 60 eurov-pomisli kako polna je vrečka v merkatorju za tolk denarja.
Mi in še veliko ljudi smo zadovoljni z nakupi v eurospinu.

(odgovor članu monik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   eurospin
22.3.2005 7:59:55   
dory
Pr nas sta nasedva vcas hodila v Skofije..prej mal na morje pol pa v soping..zdej pa zavijeta tud v trzic in moram rec,da ni svoh...ja se pa strinjam z nevo..praski pa cistila so res zanic...

Kar se pa hrane tice,je res poln prtljaznih dobre hrane za ful mal kesa :)..glih za nas gorenjce :)-

(odgovor članu monik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   eurospin
22.3.2005 8:01:49   
Anonimen
Ohoj teja,ma kaj gorence tam kupujejo tudi take dame ki se pripeljejo z mercedesem in v pelc plašču:)-da ne rečem domačini tudi.

(odgovor članu monik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   eurospin
22.3.2005 8:03:58   
dory
Zakaj pa ne..ce je dober je dober :)..pa ce zraven se mal prisparas je pa tolk bols ane :)

(odgovor članu monik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   eurospin
22.3.2005 8:07:17   
Anonimen
Vsaj menise zdi,da prišparaš naprimer,če je pakunga šestih dvolitrških plastenk vode(ki ni zanič)1 euro-kolk je pa pri nas?Pa po pir in to od unijona tudi naši hodijo v eurospin.Ali pa parmezan:pri nas je en majhen košček celga jurja,čez pa pol kilski kos 3-4 eure.No pl se človek zamisli,kajne?

(odgovor članu monik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   eurospin
22.3.2005 8:08:45   
Erdbeere
A so v Tržiču iste cene kot v Italiji teja.???

Zdej ste še mene zrajcale, bom šla mal na izlet sam ne vem še kam a v Italijo al na gorensko

(odgovor članu monik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   eurospin
22.3.2005 8:13:34   
Anonimen
Erdbeer,mislim,da bi bilo treba prečekirat-no seveda ,če bi človek mel čas bi šel mal pogledat v avstrijo pa pol italijo in primerjat cene in se pol odločit,po moje ne bi smelo bit velikih razlik v cenah.

(odgovor članu monik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   eurospin
22.3.2005 8:15:45   
dory
Ja prblizno ista storija je ja...mi smo kar navdusen no :)

(odgovor članu monik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   eurospin
22.3.2005 10:16:43   
Rozalija
Določene stvari so res ceneje in določene stvari se res splača kupit... ampak vse po vrsti pa ni ravno ok. Jaz kupim tam parmazan, salamo (mi je ena ful dobra), gorgonzolo (majo čist drugo ko pri nas), pa kapre in slane filetke (polovična cena ko drugje).... ostalo pa mi nekako ne potegne. Aja pivo je poceni... pa še dobro je... tako da za nas je Eurospin da zalogo pira naredimo.

Kar se pa tiče kozmetike, pa praškov pa tega... tu jaz bolj prisegam na preizkušene stvari....

Pa ja mi je res blizu trgovina, več ko 10min se pa ne bi do nje vozila, tok fajn pa spet ni. Da ne govorimo o parkirišču in teh stvareh... grozno. Tko da če moraš še pol tanka bencina porabit se po moje ne splača it.

(odgovor članu monik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......