|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eucerin - olje proti strijam
11.11.2008 11:55:22   
PetraSkok
Zanima me, ali katera uporablja olje Eucerin proti strijam in kakšne ima izkušnje z njim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: eucerin - olje proti strijam
11.11.2008 12:10:11   
suprmedo
Eucerin olja ne poznam lahko pa ti povem da sem vso nosečnost uporabljala olje od znamke bubchen in je zelo vredu. brez vsake strije je težko da boš ostala jez sem jih v zadnjem tednu dobila po trebuhu in dojkah. Po tazadnji in po bedrih pa niti ene. poradla sem jih 7. Poskusi z eucerinom boš videla kaki bo učinek, drgač pa menjaj.

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2008 12:10:25   
želva
user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2008 12:12:37   
nežka
jaz sem uporabljala Avalon olje proti strijam in nimam čisto nobene. Če je to povezano ne vem, a tako je.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2008 12:15:33   
Čebel@
veliko je odvisno od elastičnosti kože.....moja sestra se je z ne vem kero kremo full mazala celo nosečnost pa ima 9m po porodu še vedno čist strijast buši,jaz pa se mažem samo ko se spomnim pa nimam nobene strije-zaenkrat

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2008 12:16:32   
Čebel@
aja uporabljam pa eno garniejevo kremo(ne da se mi jit pogledat kako se prav napiše) iz lekarne

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2008 12:30:24   
Blueeyes
jz uporabljam Eucerinovo olje... zaenkrat še nobenih vidnih učinkov... se pa s partnerjem strinjava, da lepo diši ko me masira user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2008 12:52:09   
zmajaz
Jaz sem se v prvi nosečnosti vsak dan zjutraj in zvečer mazala kar z dnevno in nočno Afroditino kremo proti strijam, ker tašča dela tam in mi jih je nanosila celo goro. S tem da nočno sem običajno malo zmešala z dnevno, ker je sicer grozno gosta. Nisem pa dobila niti ene same samcate strije na trebuhu. Enih par sem jih pa dobila na notranji strani stegen - ker mi ni prišlo na kraj pameti, da bi se tam tudi morala mazati in sem se samo po trebuhu in prsih. Pa enih par majčkenih sem dobila po porodu na prsih - 4. dan ko sem imela tak naval mleka, da mi je hotelo vse razgnati. user posted image

Drugače pa itak pravijo, da če si nagnjen k strijam ti ne pomaga nobena krema - tako da težko rečem, če mi je res toliko krema pomagala ali jih tudi sicer ne bi dobila. Čeprav je pa po mojem vseeno dobro, da ima koža dovolj vlage.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2008 12:57:29   
brkn83
js pa uporabljam od dm-a olje proti strijam. In zaenkrat lahko rečem, da še nimam nobene- kaj pa še bo pa ne vem.
Mislim, da je to odvisno od vsake posameznice, in tudi od tega kako hitro, ti raste trebuh.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2008 13:05:20   
polona5
Sama sem preiskusila le eno stekleničko in moram rečt, da je koža po tem olju postala hitro suha. To olje ni nudilo nobene vlage, elastičnosti moji koži - edino res fajn diši. Zato sem do konca nosečnosti vztrajala z Mustela kremo proti strijam z dvojnim učinkom (2x dnevno fejst namazala trebuh, ostal je čez cel dan navlažen), kljub temu, da je zelo draga. In splačalo se je - ostala sem popolnoma brez strij. Še mesec po porodu sem se mazala z njo, ker tako piše v navodilih in moj trebuh sedaj zgleda kot da ni bil nikoli velik in okrogeluser posted image . Smo pa drugače familjarno podvrženi strijam. Lp

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2008 14:26:46   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jz uporabljam Eucerinovo olje... zaenkrat še nobenih vidnih učinkov... se pa s partnerjem strinjava, da lepo diši ko me masira user posted image

Podpišem user posted image ...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2008 14:53:10   
ema111
jaz uporabljam od Bubchen, olje proti strijam naneseva zvečer, zjutraj pa losijon proti strijam enako od Bubchen. Sem kupila v pikapolonici, ni niti drago 7-8 EUR. do sedaj porabila 4, zadovoljna, koža je lepo prožna, mehka.

Pač po želji poskusi, kaj ti bo odgovarjalo.
user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2008 15:17:45   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: polona5

Sama sem preiskusila le eno stekleničko in moram rečt, da je koža po tem olju postala hitro suha. To olje ni nudilo nobene vlage, elastičnosti moji koži - edino res fajn diši. Zato sem do konca nosečnosti vztrajala z Mustela kremo proti strijam z dvojnim učinkom (2x dnevno fejst namazala trebuh, ostal je čez cel dan navlažen), kljub temu, da je zelo draga. In splačalo se je - ostala sem popolnoma brez strij. Še mesec po porodu sem se mazala z njo, ker tako piše v navodilih in moj trebuh sedaj zgleda kot da ni bil nikoli velik in okrogeluser posted image . Smo pa drugače familjarno podvrženi strijam. Lp

Kje se jo pa kupi tole kremo POLONA5 ,zanima me .če si imela že prej kej strij...sem namreč že iz o.š. podvržena strijam.V prvi N sem uporabljala Vichy-jevo kremo proti strijam in je zalegla do zadnjega tedna ,ko pa se jih je ene par pojavlo pod popkom,kar pa je v primerjavi s tistim ,ki imam po zadnjici in stegnih od O.Š. zelo zanemarljivo...

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2008 15:25:52   
boni25
Jaz sem ga uporabljala celo nosečnost ampak zadnji mesec so se mo vseno naredile po moje je to čist od koze odvisno.Ene jih ne dobijo tudi če se ne mazejo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2008 18:11:56   
oton
jaz sem uporabljala Eucerinovo olje in bila z njim zelo zadovoljna
nisem dobila nobene strije...se pa definitivno strinjam z že prej napisanim da je vse zelo odvisno od elastičnosti kože...
no nekaj lahko pa tudi same pripomoremo user posted image

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2008 19:21:21   
Ploha
jaz uporabljam eucerin olje, samo zelo redko, do zdaj nisem porabila niti cele flaške,...drugače sem pa zdaj kupila še od sanosan mama, krema proti strijam,....do zdaj nimam strij, se bom pa začela bolj pogosto mazat, še dobro da odpirate take teme, da me pol mal zaskrbi in se grem hitr namazat. Hvala!!!!user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2008 19:22:38   
Dali*
Če je koža dovolj elastična ne dobiš nobene strije, tudi če se nič ne mažeš. Poznam par primerov, ko so se mazale sem pa tja z navadnim mlekom za telo.

Sama imam sicer Eucerin olje, Olivno olje in mandljevo olje iz lekarne , Melkfett Ringelblume iz dm.

No, mažem se z vsem, heh. Grozno, ker imam pač toliko na voljo.

Melkfett uporabljam zvečer, ker je fajn masten in lepo diši, pa še full poceni je (1,34€). Moja prijateljica, ki ima že 3 fantke se je vse tri nosečnosti mazala s tem in nima niti ene strije.

Olivno in mandlejo olje si nanesem po tuširanju, s tem da se ne obrišem, tako da ga nanašam preko vodnih kapljic  na telesu zaradi boljšega vpijanja.

Eucerin pa uporabljam čez dan, ker je olje bolj suho in ne pušča madežev na oblačilih, ko se kam odpravim. Pa vedno ga imam v torbici, ker takrat ko me trebušček zasrbi ga hitro naneem, takrat se koža namreč širi. Pa mi je čisto vseeno kje se nahajam, pač malo bolj diskretno.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2008 20:16:01   
katja_p
Uf, Dali, si se pa razpisala ... user posted image  Ti kozmetika ni tuja user posted image

No, js tud že celo nosečnost uporabljam Eucerinovo olje proti strijam. Začela sem se mal bolj redno mazat nekje v 4 mesecu, zdaj sm že v 9 in si namažem trebuh in prsi vsak večer.

Za enkrat (morm potrkat) še nism dobila kake strije, upam, da ostane do konca tako.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.11.2008 21:52:08   
Jullija
Jaz pa s tem oljem nisem bila zadovoljna. V drugi nosečnosti sem se mazala z njim do nekje 7. meseca, ko so se mi že začeli pojavljati po trebuhu srbeči mozoljčki, za katere sem iz prve user posted image  vedela, da vodijo k strijam. Zraven tega mi je kolegica povedala, da je v tem olju največ škodljivih snovi iz nafte in da to olje sploh ni zdravo.
No potem pa sem zvedla za kremo od Mustele (se dobi samo v določenih lekarnah) z dvojnim delovanjem (za preprečevanje strij in za blaženje že nastalih strij). Te kreme kar ne morem prehvaliti. Sem sicer v 38. tednu, ampak srbeči izpuščajčki po trebuhu so izginili že po nekaj dneh uporabe te kreme in tudi o strijah ni ne duha ne sluha, pa imam še večji trebuh, kot v prvi user posted image . Je pa ta krema blazno draga (32 Eur je 2 dcl), samo meni ni žal tega denarja, saj je ta krema zares odlična!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.11.2008 22:28:45   
lana17
Najbolj pomembni so geni, potem masaža in šele na koncu krema. Strije lahko nastanejo tudei po porodu.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.11.2008 23:22:50   
bjondi
Julija...a si mela kej strij pred nosečnostjo?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.11.2008 17:21:01   
Jullija
Ne, pred nosečnostjo nisem imela nobene strije, sem pa jih nekaj dobila v prvi user posted image , okrog popka. Sem se pa takrat mazala z Vichijevo kremo proti strijam. Saj to je res, da krema in masaža samo malo pripomore k raztezanju kože, drugo pa je vse pogojeno s tem, kakšne vrste kožo imamo. Res pa je, da se sedaj, ko gre moja user posted image proti koncu trudim jesti veliko zelene zelenjave, ki bi naj tudi pomagala za bolj elastično kožo - vitamin E.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.11.2008 20:06:24   
Anonimen
Punce, kdaj se je treba pa začet mazat????

(odgovor članu Jullija)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
12.11.2008 20:24:48   
poli*
Jaz sem se mazala s tem oljem nekje od 4. meseca dalje- lahko ga samo pohvalim, ker nisem pokasirala niti ene strije na trebuhu user posted image  (medtem ko sem v puberteti dobila kar nekaj strij po stegnih). Jaz ga priporočam in tut naslednjič ga bom uporabljala. To olje je superr user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.11.2008 7:49:24   
Blueeyes
jaz sem začela z oljem  nekje v 9 tednu nosečnosti...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?