Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 13.2.2007 20:23:38
|
|
|
|
mimikimi
|
jaz uporabljam njihova senčila pa so ok, so pa cene res smešne.
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 13.2.2007 20:26:44
|
|
|
|
lemavrica
|
Imam njihove glosse in so ful fajni.Ene imam take male k so trije v škatlici. Men je ta linija ful všeč in cenovno noro ugodna.
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 13.2.2007 20:30:25
|
|
|
|
pinkiponki
|
Jst kupujem njihove lakce in so tut fuuuul dobri in seveda poceni , danes je to kar težko verjetna kombinacija, a ne.
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 13.2.2007 20:54:32
|
|
|
|
zverinca
|
Dobila gloss in senčilo za dedka mraza in sta mi super. Nisem pa do pred kratkim vedela da je kar smešno poceni... .. alaki da so fini? super, bomo sprobali!
|
|
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 13.2.2007 21:00:41
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem tudi enkrat kupila maskaro (ker je bila cena smešno nizka), pa sem tako zadovoljna z njo, da le še to kupujem (tisto z dlačicami). Prej pa mi ni odgovarjala nobena druga, kot Loreal. In senčila - the best - sploh, ker imajo bleščice. Glosi in šminke pa tudi. Edino lakov in pudrov še niem poskusila.
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 13.2.2007 22:41:40
|
|
|
|
solatja
|
mam tiste kroglice za lička in so prav super. baje, da bolše kot ene od guerlaina (nisem ziher), ki jih ma moja bivša cimra in so stale 10000 sit
|
|
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 13.2.2007 22:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz si tudi kupujem essence in je super.....super poceni mislim predvsem
|
|
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 13.2.2007 23:48:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem imela lip glos in je fajn .. pa laki za nohte so tudi super - sploh ta varianta franc. manikura .. manj kot 400 sit vem, da je bil - silky pastel, mal vijolcen
|
|
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 14.2.2007 8:59:15
|
|
|
|
amalija
|
Jaz uporabljam njihova senčila, so kar fajn - če dam spodaj še Art Deco Eye Shadow base, so obstojna cel dan Glosi mi sicer niso preveč všeč, so malce preveč lepljivi pa v roku 1 ure mi grjo dol, ampak za včasih so čisto ok Maskar še nisem sprobala, sem pa lakce in so kar ok - ampak so boljši od Miss Sporty, cena pa zelo podobna. Aja, pa pilica za nohte 4 v 1 mi je svetovna, cena pa okoli 1 €
|
|
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 14.2.2007 16:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
london-paris, pred leti sem si kupila tekoči puder od rimmel ne vprašaj kakšne sem imela....
|
|
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 14.2.2007 17:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem še slišala sploh za tale essence. Koliko pa je to smešna cena? Bi sprobala tole maskaro mogoče.
|
|
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 14.2.2007 19:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Nisem še slišala sploh za tale essence. Koliko pa je to smešna cena? Bi sprobala tole maskaro mogoče. 2 EUR
|
|
|
|
RE: essence linija ličil iz Mullerja? 14.2.2007 20:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa dejansko je smešna cena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?