Anonimen
|
Izvoli.. eno.. -------------------------------------------------------- Tvegana igra Za dolgim in širokim šankom v obliki črke U, osvetljenim z modrimi neonskimi lučmi, za katerim se je odpiral pogled na tone pijače, ki je klical po tem, da jo posrkajo, je na barskih stolčkih z naslonjali sedelo le malo gostov. Poskočni natakarji z metuljčki in nasmehi so z navdušenjem šejkali koktajle. Usedla sem se za ta kilometrski šank, prekrižala noge in se počutila kot Sharon Stone in naročila Martini. Moški v lokalu so takoj opazili moje lepe noge ter moje prsi, ki so mi napenjale bluzo. Dobro sem vedela, da mi je krilo, ker sem sedela na stolu, potegnilo navzgor. To je bilo dovolj, da sem bila v središču pozornosti, da so moški pogledovali proti meni, da so se pomenljivo spogledovali in šepetali, le od kod se je vzela ta dobra bejba. V njih sem prebudila lovski nagon in tekmovalnost, čeprav to sploh ni bil moj namen. Ozračje v lokalu je bilo že naelektreno, ko je vstopil On. Lepo grajen tip širokih ramen in ravnega hrbta, ki ni mogel imeti več kot 24, 25 let. Njegov obraz ni bil nič manj impresiven. S svojimi živahnimi, nemirnimi očmi, ki so izžarevale toplino in zgovornimi gibi, je deloval vznemirljivo in inteligentno. Ko je odšel mimo mene, sem potrebovala nekaj časa, da sem prišla k sebi. Ko sem se zopet zavedla, ga ni bilo nikjer več. Moj pogled ga je začel iskati naokoli, a ga ni našel. Malce žalostna sem vzela žeton za biljard, trenutek kasneje plačala in se povzpela po stopnicah, ki so vodile v zgornje nadstropje do lično opremljene sobe za biljard. Vrgla sem ga na zeleno igralno površino in ga vsa presenečena zagledala pred sabo. Ob notranjih stranicah trikotnika je izmenično nameščal polne in prazne krogle. Kar je bilo še bolj neverjetno, je bilo to, da je bil sam. "Znaš igrati?" se je otroško nagajivo nasmejal, kot da bi me bil pričakoval. "Aha", sem odgovorila in začutila dobro znano ščemenje v trebuhu. Z močnim udarcem je nato poskušal čim bolj temeljito razbiti nameščeni rek. Ves čas sva se spogledovala, medtem ko sva si podajala palico in slonela na njej. Njegov pogled, ki je bil včasih prav hudomušno nagajiv, je velikokrat zašel na moje kipeče prsi, napeto ritko in dolge noge, ko sem se sklanjala nad mizo. Večkrat je nalašč zgrešil in mi tako omogočil nadaljevanje igre, dokler ni ostala na mizi samo še črna krogla, ki jo je brez težav poslal v luknjo. V avtomat sem vstavila žeton, ki je ležal ob stranici mize, da bi ohranila tipa ob sebi. Namestila sem belo kroglo na označeno točko in namerila vanjo, ko se je postavil za moj hrbet in mi pomagal udariti. Skozi tanko obleko sem čutila trdoto njegovega tiča, ki se je drgnil ob moja hlebčka, ki sta ob tem močno vztrepetala. Razvneta od poželenja, sem potisnila svojo ritko nazaj in začela z njo komaj opazno krožiti po njegovem mednožju. Začutila sem njegovo dlan, ki me je prijela za bok in me močno potegnila k sebi. Trenutek kasneje je njegova roka segla navzgor in mi božala jedri dojki, na katerih sta se bradavički ponosno postavili pokonci. Ko je videl, da ga nisem zavrnila, mi je dvignil krilo in odmaknil hlačke, da sem med stegnoma čutila debelo korenino. Dvignila sem desno nogo na mizo, da je pred njim naenkrat zazijala moja globoka temna luknjica. Najprej njegova glavica, za njo pa debeli žilavi koren sta počasi prodirala vame. Dve, tri sekunde kasneje me je čisto napolnil s svojo mogočno ljubezensko palico. Moje telo je kar dvignilo na prste, ko se je vanjo zaril celoten orjak. Res je imel velikega. Ne v rokah ne v muci še nikoli nisem imela tako velikega tiča. Njegovi trdi mišičasti ritnici sta oživeli in odločno suvali tiča v moje telo. Divje me je vlekel na tiča in me potiskal z njega. Bilo je neverjetno. Porival je kot kralj. Suvala sem telo proti njemu in mu prihajala nasproti, mu kazala profil s pohotno odprtimi usti in zaprtimi očmi. Moje ritnice so se ob vsakem sunku močno zatresle. Z desnico sem segla med nogi in s konicami prstov božala prodirajočega orjaka. Nisem se mogla načuditi sama sebi. Seksala sem tako rekoč z neznancem in to na javnem kraju. Kako je vse lažje, ko seksaš zaradi seksa, brez vse čustvene prtljage, ki jo prinaša ljubezen, sem pomislila. Tveganje, da bi naju lahko kdorkoli zalotil, je še povečevalo vznemirljivost. Počutila sem se tako zelo divje... Nenadoma sem se pognala proti orgazmičnim višavam. Ko sem dosegla najslajšo točko, s katere je tudi sam čutil, da ni vrnitve, je še odločneje sunil vame, moje telo pa je otrpnilo in sprejemalo končne udarce. Veliki finale je bil dramatičen. Po vsem telesu sem začutila mogočno eksplozijo sladkosti. Samo nekaj sekund kasneje sem bila nagrajena z bogatim ljubezenskim sokom. Zdelo se mi je, da bom izgubila zavest, zvila sem se in drhtela, medtem ko se je moj ljubimec sesul v enega od separejev in zaprl oči. Ko sem začutila nekaj, kar je bilo podobno oživljanju, sem pogledala proti svojemu fantastičnemu ljubimcu, ki me je opazoval. Na njegovem obrazu je zaigral nasmešek: "Bi končala partijo?" "Tvoja čarobna batina mi je izsesala vso življenjsko energijo" sem se poskušala zbrati. "Pridi, povabim te na pijačo", se je nasmehnil in me objel čez rame. Tako sem postala njegova intimna prijateljica. K njem sem prihajala zavestno in izključno le na seks. Koliko popoldnevov sem preživela s tičem med nogama in se prepuščala sladkim orgazmom. Ko mi je prihajalo, mi je prihajalo močno in glasno. Nikoli prej se nisem tako sprostila v postelji in tako prepustila užitkom. Neverjetno je obvladal zabijanje lukenj, ne samo na biljardni mizi, ampak tudi v postelji. Pogosto sem prišla k njem v časovni gneči, s faksa ali nakupov, potem pa se mu predajala z nebrzdano strastjo. Vseeno sva se še vedno najraje ljubila na zeleni igralni podlagi v najinem lokalčku.
|