|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   erekcija upadla
8.7.2008 22:35:54   
Anonimen
S partnerjem sva v zvezi dva meseca in med nama je prišlo tudi že do posteljnih akcij... Problem je nastal, ko me je pred parimi tedni vprašal, če gre lahko vame in sem se strinjala...vendar mu je penis, tik preden je šel vame, čisto upadel in tako ni bilo nič s penetracijo. Sicer me je potem noro oralno zadovoljil (pa jaz tudi njega), samo od tedaj jaz ne upam predlagat, naj gre vame, on pa tudi ne poskuša več. Vedno končava pri oralnem seksu, ki je by the way ful dober, samo vseeno si ga želim v sebi. Drugače mu vedno vstane in tudi pride do orgazma, ponavadi kar hitro. Takrat, ko mu je erekcija upadla, je rekel, da nisem jaz kriva, da je nesproščen, ker sva bila na prostem...

Kakšen nasvet, kako naj se obnašam? Nočem drezat v to, da ne bi kaj narobe rekla in še poslabšala zadevo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: erekcija upadla
8.7.2008 22:37:40   
Volga
Drugače mu vedno vstane in tudi pride do orgazma, ponavadi kar hitro.

na kašen način?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2008 22:46:37   
Anonimen
Problem je nastal, ko me je pred parimi tedni vprašal, če gre lahko vame in sem se strinjala...vendar mu je penis, tik preden je šel vame, čisto upadel

Se oproščam ampkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 22:49:48   
Anonimen
Volga, če ga zadovoljim oralno ali ročno.

Karin, ne razumem, kaj je smešnega v tem, če me je vprašal, če gre lahko vameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2008 22:52:12   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Problem je nastal, ko me je pred parimi tedni vprašal, če gre lahko vame in sem se strinjala...vendar mu je penis, tik preden je šel vame, čisto upadel

Se oproščam ampkuser posted image user posted image user posted image

Ne, karin saj to ni smešno, res ne.

Anonimka, ne vem, kaj je narobe, nisem fant, morda se bo kakšen izmed redkih biserov od fantov na RR pojavil in povedal kaj več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2008 23:01:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kakšen nasvet, kako naj se obnašam?

Samo brez panike :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2008 8:00:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Takrat, ko mu je erekcija upadla, je rekel, da nisem jaz kriva, da je nesproščen, ker sva bila na prostem...

Kakšen nasvet, kako naj se obnašam? Nočem drezat v to, da ne bi kaj narobe rekla in še poslabšala zadevo.

Pa pejta kam kjer ni na prostem, kak motel, hotel al neki, jaz sem imela enkrat enga tipa s katerim sva se zeloooo veliko pogovarjala o sexu in njemu sem tud zaupala vse skrite fantazije in izkušnje in pol se je tipček pač ustrašil user posted image , prav tako mu je oplahnil in sex z njim tak s penetracijo ni bil mogoč, probala sva dvakrat in ni šlo, predvidevam da se je mal ustrašil kako se bo pri meni odrezal in tako sva po hitrem postopku šla narazen, hja rabim pač deca s trdim tičem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 9:36:20   
Anonimen
Poskušaj se pogovorit, ampak ne drezaj. Nama se je zgodilo isto, iz psihičnih razlogov. Razhajal se je z dolgoletno partnerko in kjub želji pač ni šlo. To ga je zelo morilo, zaprl se je vase in zbiral pogum. Za moškega je to velik poraz. Moj se je enostavno bal ponovnega poizkusa, da se mu zgodba ne bi ponovila. S pogovorom in skupnimi močmi sva to premagala in najina veza traja že 7 let.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?