Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: erekcija - malo drugače 7.5.2009 12:25:44
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vem da je odprta tema "težave z erekcijo" ampak midva imava malo drugačen problem (če to sploh problem je). anonimna sem izključno zato, ker mi o tem nekako ni za govoriti pod svojim nickom. in sicer z možem sva imela kup težav v zvezi s spolnostjo. sicer se v postelji zelo dobro "razumeva", res super od predigre, akcije pa do konca. ampak so bile vmes skoz neke zdravstvene težave z moje strani: najprej vnetje nožnice, potem odebeljeni jajčniki, potem boleč spolni odnos in še in še. no, zdaj ko sem jaz v redu je pa težava pri njem. med spolnim odnosom je vse lepo in prav, vendar ko mu pride, je (če lahko po domače ) sperma rozkasto rjave barve. kaj to pomeni? ali bi moral k zdravniku? ali ima katera podobne izkušnje? še bolje bi bilo, če bi o tem lahko spregovoril kak moški. v naprej hvala za odgovore ja, jaz bi ga poslala k zdravniku, ker takrat, ko je bil moj mož bolan za hudo boleznijo, ga je dohtar vprašal tudi po barvi sperme. Tako da naj kar gre.
|
|
|
|
RE: erekcija - malo drugače 7.5.2009 12:29:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga ja, jaz bi ga poslala k zdravniku, ker takrat, ko je bil moj mož bolan za hudo boleznijo, ga je dohtar vprašal tudi po barvi sperme. Tako da naj kar gre. ojoj zdej me je pa kar malo strah. pa glih si želiva. je pa res, da sem tudi sama pomislila, da je z njim kaj narobe (no na hudo bolezen nisem, mogoče kakšno vnetje ipd.) ker pred njim nikoli nisem imela težav v spolnosti, odkar sva skupaj pa imam vedno vnetja, boleče odnose (kljub nežnosti in vlažnosti)
|
|
|
|
RE: erekcija - malo drugače 7.5.2009 12:38:03
|
|
|
|
Volga
|
Jah, tako je bilo pri mojem, sicer on teh sprememb ni imel, samo vpašal ga pa je, če je kaj na spermi opazil. Nič ne bo narobe, če se gre pokazat, četudi je "samo" vnetje, ga je treba pozdravit, da ne bo naprej nate prenašal. Če želiš, ti lahko na ZS kaj več.
< Sporočilo je popravil Volga -- 7.5.2009 12:41:42 >
|
|
|
|
RE: erekcija - malo drugače 7.5.2009 14:05:23
|
|
|
|
Bojana82
|
Ja, čimprej naj obišče zdravnika....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?