Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: epilacija-trajno odstranjevnje dlačic 16.3.2008 21:03:55
|
|
|
|
Hans
|
Jaz sem bila na trajnem odstranjevanju dlak na obrazu, se zelo slača, res je cenovno drago a rezultati so, vendar moraš naraditi vse potrebne posege in ne odnehat nekje na pol, za noge pa sem tudi že jaz razmišljala, sam trenutno še nisem toliko denarno sposobna. Če imaš možnost le daj in nam poročaj o rezultatih da ti bomo poleti malo zavidale ko se bomo brile in depilirale.
|
|
RE: epilacija-trajno odstranjevnje dlačic 16.3.2008 21:16:16
|
|
|
|
Lunc_a
|
a ni laser za trajno odstranjevanje in ne epilacija
|
|
|
|
RE: epilacija-trajno odstranjevnje dlačic 16.3.2008 21:17:48
|
|
|
|
Hans
|
laser za trajno odstranjevanje ja
|
|
RE: epilacija-trajno odstranjevnje dlačic 16.3.2008 21:18:48
|
|
|
|
Lunc_a
|
Aha,ok,sem mislila da pukajo na nogi ,potem napišite laser bo bolj razumljivo hehe
|
|
|
|
RE: epilacija-trajno odstranjevnje dlačic 17.3.2008 6:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem spraševala mojo kozmetičarko in je rekla, da je 20€ ena terapija - potrebno jih je pa nekje 8-10.
|
|
|
|
RE: epilacija-trajno odstranjevnje dlačic 17.3.2008 8:29:41
|
|
|
|
smigli
|
Tudi jaz bi si rada lasersko odstranila dlačice na obrazu, pa me je malo strah, da me dobi v roke kaka neizkušena kozmetičarka. Pa še cena je visoka, tako da še razmišljam. Hans! Kolk časa sploh to traja, kolk časa je med enim in drugim posegom? Imaš po tem kake brazgotine?
|
|
|
|
RE: epilacija-trajno odstranjevnje dlačic 19.3.2008 7:44:38
|
|
|
|
mala zirafa
|
Koliko pa stane trajno odstr. dlak samo na obrazu?
|
|
|
| Stran: [1] |
Zimske počitnicelola85 RRKje se boste potepali med zimskimi počitnicami?Nikjer, bomo doma (
73%)
Gremo smučat/se sankat (
14%)
V termah (
3%)
Se bomo pustili razvajati pri babicah (
5%)
Na morju (
5%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!