|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   epiduralna pri drugem porodu
29.12.2006 22:00:50   
Anonimen
Zdravo RR!
Zanima me, ce ima katera od vas izkusnjo z EA pri drugem porodu. Sama sem namrec prvic rodila z EA in si tega zelim tudi pri drugem porodu. V prvo sem se zelo hitro odprla in pravtako hitro rodila z EA. Zato me sedaj malo skrbiuser posted image kako bo slo v drugo. Ker me je bolecin zelo strah upam na EA.  Lepo prosim, ce  je katera imela tako izkusnjo, da mi jo napise. Ze v naprej lepa hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: epiduralna pri drugem porodu
30.12.2006 19:43:10   
Strawberrie Cherrie
Zakaj bi bilo z EA pri drugem porodu kaj drugače kot pri prvem???? Edinole kar je se ti tista ranica menda celi 3mesece (da je stvar potem ziher OK) - kar je pa ziher preteklo user posted image med obema porodoma user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2006 19:52:03   
Maxica
Jaz sem obakrat rodila z EA. No ja, prvič je res šlo tako kot mora - so mi jo dali, ko sem imela svoje popadke na cca.5 minut, in kakšne 3,4 ure pred porodom sem jo dobila. Superca, res.
Drugič pa so mi sprožili porod s svečko. Ful sem se počasi odpirala, tako da mi je niso upali dati prezgodaj, da se ne bi vse skupaj preveč zavleklo. Vendar sem se pa potem kar naenkrat odprla na 5 cm, pol pa preden so me dali spet na CTG, pa priprava na porod, sem po user posted image user posted image user posted image  res hudo bolečih popadkih epiduralno dobila šele 15 minut pred porodom. Dobila sem jo ravno toliko, da sem jo morala plačati.user posted image
Upam, da bo pri tebi vse skupaj boljše potekalo, predvsem pa brezbolečinsko.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2006 14:53:26   
Anonimen
Hvala za vzpodbudo in informacije. Vcasih si v glavi vrtim vse mozne scenarije o porodu in me zagrabi panika, da ne bi prisla v porodnisnico dovolj zgodaj da bi dobila EA. Prvic sem rodila v postojnski porodnisnici, ki je od mojega doma oddaljena cca. 40 min. in kot vem ti EA ne dajo ce si ze precej odprta. Zdej lahko vidis kako me dajejo strahovi in zakaj imam take pomisleke. Upam na srecen izid!
Srecno vsem v prihajajocem letu!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?