Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: epiduralna na jesenicah 2.1.2008 20:55:35
|
|
|
|
katra55
|
Greš na razgovor, ki je v Torkih ob enih v sobi kjer je CTG(zraven porodne). Nisem sigurna, če je vsak torek, najbolje da pokličeš in vprašaš.Tam ti vse razložijo, na koncu pa daš svoje podatke in se podpišeš. Ničesar ne rabiš nosit s sabo. Lp
|
|
|
|
RE: epiduralna na jesenicah 2.1.2008 21:27:14
|
|
|
|
Lunca1
|
Samo toliko da popravim, počakaš v bistvu v avli v 3. nadstopju, potem vas pa pride iskat anastezist in vse pojasni. Načeloma so razgovori res vsak torek ob 13h, samo pokliči, ker sem že slišala, da je odpadlo.
|
|
|
|
RE: epiduralna na jesenicah 2.1.2008 22:14:00
|
|
|
|
arielca
|
Ja, in ko prideš rodit, te pred EA vprašajo, če si bila na tem predavanju. Sicer je pa predavanje fajn tudi zato, ker si ogledaš porodne sobe (če so proste) in ti babica ali sestra razloži kako poteka priprava na porod. In na Jesenicah je res fajn rodit !
|
|
RE: epiduralna na jesenicah 2.1.2008 23:18:21
|
|
|
|
nizy
|
Jaz sem na Jesenicah že dvakrat rodila.No, zdaj v tretje grem tut.Z epiduralno pa žal nimam izkušenj.
|
|
|
|
RE: epiduralna na jesenicah 3.1.2008 9:18:48
|
|
|
|
Mbee
|
a če do PDP-ja ne rodiš ti umetno sprožijo porod ali je to neodvisno od epiduralne?
|
|
RE: epiduralna na jesenicah 3.1.2008 10:11:27
|
|
|
|
katra55
|
Tudi če ti porod sprožijo dobiš epiduralno. Ne dobiš je le v primeru da ima anastezist drugo delo.
|
|
|
| Stran: [1] |
LubeničkaVam je všeč ime Arian?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!